Δεν αλλάζουμε προφίλ, λέω γω... να μην μπερδευόμαστε.... το βαρέθηκα το δικό μου :) Εμενα καλέ μου Αγιε μου Βασίλο-ερση μου, τιποτε δεν θα μου φέρεις; Ήμουν καλό παιδί... όλο το χρόνο, αλήθεια!!! Τι ωραία, βρε Έρση!!!! Εσείς που έχετε μικρά παιδιά, τις χαίρεστε περισσότερο τις γιορτές... Φαντάζομαι την εικόνα και τρελαίνομαι. Τα παιδάκια μαζεμένα γύρω σου, εσύ... Αγιος Βασίλης... πολύ γλυκές στιγμές... Ζηλεύω:) Κι έχεις και τοοοοοοσο μικρό μωράκι.... θα μ΄ αφήσεις να το ζουλήξω λιγάκι, που αγαπάω πολύ τα παιδιά; Τυχερούλα..... :)
Ελπινικη την ιδια πατατα εκανα, πεταξου στο προφιλ μου.( αν δεν ταιραζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε)
Φτου! Στο δικό μου έγραφα τόση ώρα.... Κάνε έναν κόπο βρε Έρση και "πετάξου" στο προφιλ μου, να μην τα ξαναγράφω :)
Δεν με αποσπας για την ακριβεια σε περιμενα, δουλεψες καθολου το πρωι?
... Καλησπέρα..... Δεν θέλω να σε αποσπάσω.... ένα γεια ήρθα να πω μόνο Έρση μου :) Φιλάκια!
Ουφ..... Ευτυχώς.... Σ΄ ευχαριστώ Έρση μου! Κι εσύ να είσαι καλά. :) Με τα γλυκά, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς... μόνο με τα διαζύγια :) Φιλιά. Σ΄αφήνω να δουλέψεις.... να δουλέψω κι εγώ λίγο....
Γλυκια μου Ελπινικη, μην ανησυχεις και δεν μου μπαινουν τετοιου ειδους ιδεες,οπως και .....να χει σε ευχαριστω και επειδη ο λογος σου με χορτασε,Θα σε αποδεσμευσω απο τα γλυκακια!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Ερσούλα!!!! Καλέ... δεν το είπα για να σου βάλω ιδέες:) :) Εννοείται ότι θα ερχόμουν.... (Σε ποια πόλη έγινε ο γάμος, πόσο διήρκησε, θα γίνει κοινή συναινέσει, θα υπάρξει αντιδικία, την επιμέλεια των παιδιών ποιος θα την αναλάβει;). Ορίστε, βλέπεις; Προκύπτουν ένα σωρό θέματάκια.... 'Ασε που μ΄ έχει πιάσει επαγγελματική διαστροφή.... και προς Θεού.... δεν θέλω ΑΛΛΑ διαζύγια.... Ελεος!!!!! Καλη σου μέρα Έρση μου!!!!!!!
Kαλημερα, πουλακι μου δικηγορος εισαι;Κι αν ναι θα ερχοσουν απο την πολη σου να με εκπροσωπισεις;
Στο κρεβατι γρήγορα!!! Προκειμένου να σε χωρίσει ο άντρας σου.... ειλικρινά το απεύχομαι... αλλά αν, λέω αν... για το διαζυγιο... εγώ είμαι εδώ... να μη βασανίζομαι και τι δωρακι να σου κάνω.... με βγάζεις από τη δύσκολη θέση (χαχαχαχα) Υ.Γ. Αυτό, ελπίζω ότι δεν θα το πεις στον άντρα σου.... Θα με μισήσει !!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.