ναι και μενα κατι τετοια με βιολια και πιανο ειναι τα καλυτερα για μένα! σε πολλά τραγούδια ψάχνω την ακουστική βερσιόν τους ή μόνο με πιάνο... grunge ακουγα πριν καποια χρονια...ωραια ειναι και αυτη!γενικα ακουω αρκετα διαφορετικα ειδη αναλογα τη φαση..το καλοκαίρι είχε την τιμιτική της η ντίσκο!!lol ! παω να την πέσω!φιλια!καλημέρα και καλη μας τυχη!(ετσι γενικα βρε παιδι μου!)
Ευχαριστώ -μου αρέσουν και μένα! Γενικά όταν ροκ κομμάτια ενσωματώνουν βιολί, πιάνο κλπ είναι η καλύτερή μου!!! Τώρα περνάω μια βαριά grunge φάση για να είμαι ειλικρινής, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
http://www.youtube.com/watch?v=dLRLe...eature=related και http://www.youtube.com/watch?v=jKfxVE8pMS4 νομιζω ειναι απιστευτες συνθεσεις...δενουν ανομοια στοιχεια μαζι!
α και γω...το χω γυρισει στο χεβι μεταλ ...λιγο ακομα και θα γινω emo!!απο εκει που ακουγα ποπ και το πολυ πολυ να ακουγα λιγο ροκ... ααααααμα να δεις πλουτωνιαζομαι πριν της ωρας μου!!το νοεμβρη θα μπει ο πλουτο σε ωροσκοπο και σεληνη μου...θα περασουμε ανεπαναληπτες στιγμες!
Μια χαρούλα!!! Εγώ ακούω μουσική... όπως πάντα χιχιχι
καλημερουδια - καλημερουδια!!!!αααααααχ ειμαι ενα ανεπροκοπο ταυρι που εχει πρωινες δουλειες αλλα ψαχνει στο νετ αστρολογικους χαρτες και ερμηνειες!! ολα καλα ;
Γιου-χου.... Καλημέρα!!!
Χαίρω πολύ συνάδελφε!!! Ανυπομονώ βασικά να τα πούμε με την πρώτη ευκαιρία -στο “μεσάνυχτα και κάτι” φαντάζομαι. Τα ΠΣΚ μου είναι φίσκα στα εθελοντικά, κάποια στιγμή όμως το βραδάκι της Κυριακής θα επιστρέψω δριμύτερη στο forum κι ελπίζω να σε δω. Φιλιά.
Κάτι παραπάνω από σύμπτωση θα έλεγα!!!
καλημέρα!!η τυχη καμια φορα ειναι περιεργη φιλεναδα!καταρχην σε ευχαριστω για το add... σου το ζητησα πριν δω στο προφιλ σου τα στοιχεια που δινεις για σενα στο about me...αυτη την περιοδο κανω μουσικοθεραπεια...διαβολικ συμπτωση ε;!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.