καλησπέρα σου!!! Τις έκανες τελικά τις μαγειρικές απόπειρες; Το αποτέλεσμα πώς ήταν; για πες... για πες... χιχιχιχιχι Πολλά Φιλιά
αχ πόσο σε καταλαβαίνω..., τα ίδια ισχύουν και με μένα (: ούτε εγώ μπορώ να κάτσω για πολύ - ευχαριστώ κι επίσης καλή μου!
εσύ πας, εγώ έρχομαι - ωραία τα καταφέραμε απόψε!!! χιχιχιχι καλή σου ξεκούραση :) :)
Λεω την καληνυχτα μου και την κανωωωωωωω!!
άντε καλέ!!! ευχαρίστησή μου :) -είχα ελεύθερη σήμερα τη μέρα και γράφω και τυφλό!!!
Σας μερσω...θα κανω τις μαγειρικες μου αποπειρες το σαβ. Επαναλαμβανω δεν ειναι "ασκηση".. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟλοι στις θεσεις σας.. Ευχαριστω πολυ lelou..
Φιλάκια και καλή βόλτα!
Θα το κανονισουμε θα παμε στην Δεσποινα..με το ουζο τα υπολοιπα δικα της χαχαχαχαχα!!! Μονο που δεν το ξερει.. Παω την βολτα μου φιλακια..(θα τα πουμε μετα αν εισαι on)
Για να πω την αλήθεια μου, την καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Τα δε ντιπ...., αχ με ροκφόρ και ούζο να 'χα τώρα... χιχιχιχιχι
Και γω και γω (παλια μαγειρευα τωρα μονο τρωω...) Στειλε ο,τι θες και θα σε καλεσω και για φαγητο...κανω και φανταστικα ντιπ(Μιλαμε καταλαβαινεις το μεγεθος του ταλεντου μου...) Αχ...αδικουμε..χαχαχαχαχαχα α!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.