Ναι, πούρο! Βλέπεις, ο έρωτας το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται. Μόνο που εμένα αυτή την στιγμή μου λείπουν και τα τρία! Από αυτά, μόνο το ένα θα ήθελα. Το χρήμα! Και πάλι φιλιά και καλή συνέχεια...
καλημερουδιααα!!! αααα..!!!τωρα σε ειδα στην φωτο προφιλ σου!!! με το λουλουδι στα μαλλια!!!!!!!! πουρο ειναι αυτο που κρατας;;;;;χαχααα!! φιλακιαααα στα γλυκα σου μαγουλακια!!!!!!
Έπιασες δουλειά Δεσποινούλα; Καλημέρα! Θα πάρεις ένσημα εσύ εδώ! Φιλιά.
...Αμήν! Φιλιά Δεσποινούλα μου!!!
μσκαρι να βρεθει ενα σπιτικο!!! φιλιααα!!
Έλα ρε Δέσποινα! Μη μου το λες αυτό! ΕΡΜΗ; Κοίτα κάτι πράγματα καμιά φορά… Κρίμα ο καημένος… Να σου πω και κάτι να γελάσεις. Όταν ο δικός μου έκανε αταξίες του έλεγα: «Ερμή, γιατί είσαι ανάδρομος αγάπη μου;» . Πάντως, μπράβο σου που το περιθάλπεις το δύστυχο. Ελπίζω να βρεις σύντομα το κατάλληλο σπίτι.
χαχαα!!!το καταλαβα για την πορτα !! ετσι το ειπα! αακου μια συμπτωση τωρα..Ερμη τον λενε και αυτον τον μικρουλη γλυκεια μου Κατια! εφερα κτηνιατρο λιγο πριν και τον εξετασε εδω θα του δωσω αντιβιωση γιατι εχει καει απο ασβεστη το καυμενο μαλλον για αυτο ηρθε κατω στο σπιτι μου στην πυλωτη και τον βρηκαμε κουρνιασμενο ελπιζω καποιος να τον παρει τον μικρουλη Ερμη
«Πόρτα» εννοώ face control, όπως κάνουν στα μαγαζιά της νύχτας όταν μπαίνουν πελάτες! (για χαριτωμενιά το είπα). Σχετικά με το σκυλάκι… Βρήκες άνθρωπο! Είχα τον τέλειο σκύλο (Ερμής) και όταν χώρισα ήρθα σε δεινή θέση γιατί έπρεπε να πάρω την μεγάλη απόφαση. Ήθελα το σκυλάκι μου, αλλά έπρεπε να σκεφτώ το καλό του. Εγώ έχω άστατες ώρες και συνήθως δουλεύω την νύχτα και την μέρα κοιμάμαι. Θα έχανε τις βόλτες του και την συνεπή φροντίδα του. Έτσι, επέλεξα το καλύτερο για εκείνον και όχι το κέφι μου. Τα σκυλιά θέλουν την συνέπια που τους αξίζει, εκτός από αγάπη. (δεν είμαι άξια για τίποτα!) Φιλιά!
αν καμμια φορα δεν γραφω ειναι γιατι καποιο αλλο μελος εχει καλωσορισει φιλακιαααααααα στα γλυκα σου μαγουλακια!! ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΜΗΠΩς ΤΟ ΘΕΛΕΙς; ειναι ενα γλυκο 2 ετων σκυλακι με πρασινα ματακια
τι εννοεις εκανα ''πορτα''; ολοι καλοδεχομενοι ειναι και χαιρομαι παρα πολυ που ειμαστε το πρωτο σαιτ!!!! καθε μερα καλωσοριζω βρε!!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.