ποιο δημοσιο κοπελα μου...προσπαθω να μπω εκει αλλα τιποτα μεχρι στιγμης. σε μια ασφαλιστικη εταιρια δουλευω εδω και 2 χρονια. καλα ειναι σχετικα με το αντικειμενο που ασχολουμαι εγω αλλα το κλιμα δε μου πολυταιριαζει και δεν θα αντεξω για πολυ ακομα. Πολυ διπροσωπια.... Και μετα σου λενε οι Διδυμοι ειναι διπροσωποι..ναι καλα εγω ποτε δεν ημουν ετσι,οτι θελω να πω θα το πω στα ισα κι οχι μουλωχτα..καταλαβαινεις! Πηρα αδεια τη Δευτερα και θα το κανω τετραημερο. θα παω Ναυπλιο με τον αρραβωνιαστικο μου. Μας χρειαζεται λιγο να ξεφυγουμε!
σε ευχαριστω κοριτσακι μου καλο για τα ομορφα λογια σου.που δουλευεις;σε εταιρια;η δημοσιο; φιλακια πολλα
Γεια σου Δεσποινακι!!! τι κανεις; μπαινω κλεφτα στο φορουμ γιατι ειμαι στη δουλεια κ εχω αρκετη σημερα. απτο πρωι με εχουν τρελανει. διαβασα αυτα που ελεγες στο μελος flame κι εχω να πω οτι δινεις παραδειγμα στο οτι αν εχεις θεληση,αγαπη και υπομονη ολα μπορεις να τα καταφερεις! και μετα καποια στιγμη ανταμοιβεσαι.
το διαβασα το μηνυμα σου και μπηκα στο ''μεσανυχτα και κατι'' και το βρηκα σουπερ! θα προσπαθησω να μπαινω κι εγω. μακια
καλημερα αντι να στειλω στο προφιλ σου μυνημα το εγραψα στο δικο μου ,αν θελεις διαβασετο
καλημερα! ξερεις μαλλον δεν μπαινω συχνα στο φορουμ λογω συγκηριων και χανω την επαφη μαζι σας κι ετσι ισως να μην εχουμε τι να πουμε. εγω παντως ειμαι προθυμη να πουμε οτιδηποτε, να ανοιξουμε καποιο θεμα γιατι μου αρεσει αυτη η επικοινωνια.
καλα ειμαι κοπελα μου
γεια σου καλη μου Δεσποινα. τι κανεις; εγω στη δουλεια ειμαι και τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω και να ασχοληθω στο φορουμ. τι νεα;
κι εγω μια χαρα ειμαι, εχω αδεια αυτη τη βδομαδα και ξεκουραζομαι. δεν μπαινω συχνα γιατι εχω προβλημα με το internet και πολλες φορες δεν με βαζει μεσα.
μια χαρα ειμαι ,εσυ ολα καλα;δεν μπαινεις συχνα στο φορουμ ε;δουλευεις πολλες ωρες;
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.