τα προβληματα ,ιδιως της υγειας ντινακι μου, μας κανουν να βλεπουμε τα γεγονοτα αλλιως
Όταν ήμουνα παιδάκι ήμουνα πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητη..Στεναχωριόμουν για "γελοία"πράγματα..'Υστερα απο μακροχρόνιες και επίπονες καταστάσεις (υγείας κυρίως) ,συνειδητοποίησα πως η δύναμη ενός ανθρώπου είναι τεράστια,απλά δεν το γνωρίζει.. Κατάφερα να "δαμάσω" αυτή την παράλογη ευαισθησία,κ να βγαίνει μόνο σε ανθρώπους και καταστάσεις που αξίζει να την δούν.Ακόμα κ να πέσω,θα ξανασηκωθώ κ θα μαι καλύτερη απο ποτέ!!That's life!!!
ποσο δικιο εχεις ντινακι μου, ποσο διαφορετικα βλεπουμε τα πραγματα τωρα ε;; Εγω εχω γινει πιο συμπονετικη θα ελεγα και πιο ευαισθητη .
Ξέρεις κάτι?Μέσα απο τα άσχημα παιχνίδια της τρελής ζωής μας,μέσα απο προβλήματα υγείας,οικογένειας,φιλίας, ρωτα,τελικά βγαίνεις καλύτερος άνθρωπος,ακόμα και αν για λίγο καιρό είχες χάσει το δρόμο σου..Τίποτα δεν είναι τυχαίο κατά τη γνώμη μου ΚΟΥΚΙ ΜΟΥ!! (Μ αρέσει το κούκι..)
αχ!!Κωνσταντινακι μου οχι μονο καιγεσαι αλλα και οι πληγες δυσκολα γιανουν ισως και ποτε κοριτσαρα μου !!!αστα να πανε ...
Οχι μόνο καίγεσαι...τσουρουφλίζεσαα ααα!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.