αυτό το sinking belle μόλις έβαλα να το ακούσω πρωινιάτικα και κόντεψα να ξαναπέσω στο κρεβάτι μου
Η ριζα οσο παει και σκουραινει...δεν ειναι ετσι...εχει γινει σαν το φρυδι...και σε αντιθεση με το αλλο που το βαφω πολυ ξανθο...(οπως ηταν καποτε..αχ αχ) φαινεται πολυ σκουρο...Αλλα σκεφτομαι να κανω ανταυγιες...καστανες να το σπασω λιγο το πολυ ξανθο...ειδωμεν
Α οχι δε το ειπα για το κοκκινο αυτο με το σκορπιο....χιχιχιιχι!
Σ ευχαριστώ βρε συνονόματη!Σε Σκορπιό έχουμε μόνο Κρόνο,Πλούτωνα και...προτιμήσειςαλλά που κολλάει αυτο με το κόκκινο;Του σκορπιού είναι το μπορντό,το καθαρό κόκκινο είναι του κριού(και δεν μ αρέσουν κι ιδιαίτερα)
Α το μαλλι ιστορια μου αμαρτια μου...μεχρι τα 17 κρατησε το ολοξανθο μαλλι μου τωρα ειναι ενα χρωμα που οι κομμωτες λενε ξανθο αλλα δε μοιαζει καθολου με ξανθο!χεχε! Ετσι πεφτει βαψιματακι
Και μετα μου λενε οτι δε μοιαζω με σκορπιο! συκοφαντιες! χα χα χα!
Επισης γιατι εχουν βαρεθει τους Αθηναιους!!!
Γιατι εχουν βαρεθει την Αθηνα αλλα αρεσκονται και στις μεγαλουπολεις!χεχε!
Τελικά όλοι οι νέοι έχουν έναν έρωτα με τη Θεσσαλονίκη,ε; Καλά οι φοιτητές από άλλες πόλεις που ζουν μόνο την ευχάριστη πλευρά της ,,,αλλά όλοι οι υπόλοιποι γιατι; :)
ξερω οτι δεν εισαι δω...εισαι εκει που θα θελα να μαι και γω! χεχε! απλα ειπα να στειλω σ ολους ανεξαρτητως που μενουν γιατι καμμια φορα δε ξερεις μπορει να κατεβηκε καποιος Αθηνα για ΣΚ κτλ επισης για να μαι ειλικρινης δε θυμομουν κ που μενουν ολοι....
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.