¶μα δεν ήθελα δεν θα το έκανα ;-) Νερά και καφέδες πάντως δεν έφερνα! Ευχαριστώ για τις ευχές! Αν και η σφαίρα της Ράνιας λέει ότι ηρεμία θα έχει μετά τις 8, οπότε και αυτή η εβδομάδα θα πάει πατητή! Καλό βραδάκι, καλή εβδομάδα - ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! (Επειδή το θέμα της φωτογραφίας το κατέχω καλά, δεν είμαι απαιτητικός αλλά γνώστης. Βέβαια θα μου πεις τα στραβά κι ανάποδα που βλέπω εγώ άλλος μπορεί να μην τους δώσει την παραμικρή σημασία, αλλά όμως αντικειμενικά δεν παύουν να υπάρχουν!)
Αχ βρε Δείμωνα.... μήπως σε βρήκαν καλό και σ΄ "εκμεταλλεύονται" :) Το παιδί για όλες τις δουλειές, δηλαδή? Ας είναι... πάει πέρασε κι αυτό... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι. Με λιγότερο άγχος... Είμαι σίγουρη ότι οι φωτογραφίες θα είναι πολύ αξιόλογες. Απλώς, εσύ είσαι, μάλλον, ΠΟΛΥ απαιτητικός και αυστηρός με τον εαυτό σου :) Καλό βράδυ!!!!!!
A Ελπινίκη μου είχε μια έλλειψη από αστρολόγους στην έκθεση το Σάββατο και, αν και βασικά είχα πάει για υποστήριξη και σαν φωτογράφος, αναγκάστηκα να αναλάβω υπηρεσία. Αποτέλεσμα? δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια αξιόλογη φωτογραφία!! Έφυγα και νωρίς, έπρεπε να πάρω το καράβι στις 9 το βράδυ, είχα σήμερα το πρωί βάπτιση εδώ, και η δουλίτσα πήγε σερί! Καλό διαβασματάκι σε μάνα και κόρη, και καλή επιτυχία στο Proficiency εύχομαι!!!
Γειά σου Δείμωνα :) Δουλειές με φούντες, είδα... Καλή ξεκούραση!!!
Τυχερούλη:). Θέλω κι εγώ... Ειδικά, αν πρόκειται για Χανιά.... Καλή εβδομάδα Δείμωνα!!! Φιλιά. Ετοιμάζω την παραγγελία.:) Να περάσεις καλά!!!
Καλή μας εβδομάδα!! Να έρθετε Κρήτη να ζεσταθείτε.... Με τα πουκαμισάκια κυκλοφορούμε ακόμα!
Καλησπέρα Δείμωνα!!!! Όλα καλά;
Αχχχχχ.. ήρθαμε και οι υπόλοιποι... «πρωινοί»! Καλές ημέρες!
Πολύ.... καλημέρα σας!!!!!
Καλό βράδυ Δείμωνα!!! Πάω (ήρεμη) για ύπνο...
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.