s
Conversation Between Δείμων and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

38 Visitor Messages

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
  1. Σαφέστατη και κατατοπιστική!!
  2. ειμουν σαφης οπως επρεπε βαση των διελευσεων Δειμων;πεσμου ε;
  3. χαιρομαι που εγινες διαχειριστης γιατι εισαι ενας απο μας και πανω απ ολα πραγματικος φιλος
  4. Φυσικά Δεσποινάκι για τις διελεύσεις μιλάμε! (Ξέρεις, «όπου πατώ το πόδι μου χορτάρι δεν φυτρώνει» κλπ!)
  5. Δειμων εγω νομιζω την τρωω την αντιθεση μην κανω καμια βλακεια ομως ειναι διελαυνων και οι δυο- ουρανος στον 5ο ιχθεις και κρονος στον 11ο μου παρθενος λες να ποσταρω;συμβουλεψε με στο προφιλ μου παρακαλω πιστευω εχει ενδιαφερων...
  6. να το μεταφερεις ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΑΚΙ η πρωτη σελιδα μοιαζει αδεια ρε γαμωτο

με αγαπη στον πιο καλο τον πιο αγαπητο διαχειριστη του φορουμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!
    γλυψ,γλυψ,γλυψ...
  7. καλε Δειμωνακο μια και εισαι δικο μας παιδι και εχουμε τα θαρρητα μαζι σου πες να βαλουνε ξανα στην αρχικη σελιδα αυτους που ειναι ονλαιν μεσα δηλαδη ...
  8. Δειμων η φωτο απο την τιβι ποιες ειναι αυτες; ειναι και εδω στο σαιτ γραμμενες;
  9. Αγαπητε διαχειριστη εεεε.....καλε μου Δειμωνακο μπραβο !Ωχ!τωρα θα μας ριχνεις στην μαυρη τρυπα;;;;;καλη δυναμη αγαπημενε μου Δειμων.

φιλικα
  10. γιαννη μου μηπως λεω βλακειες στο θεμα μεγαλος εραστης;αν λεω διωρθωσε με
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 38
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast