s
Conversation Between elpiniki and Astro Liv
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between elpiniki and Astro Liv

62 Visitor Messages

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
  1. Καλησπέρα Livia!!
    Κι εγώ σ΄ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να σου αρέσουν... Να είστε καλά, εύχομαι.
    Καλό Σαββατόβραδο και μια όμορφη Κυριακή!!!
    Φιλιά πολλλλλλλλλά :)
  2. Sinxronizmo pou exume tora se skeftomouna.....den prolaßeno na akousa ola ayta pou mou estiles.....ilikrina euyaristo.Onira glika kai pola lefta....me rima.
  3. Καλό βράδυ Livia!!
    Τί κάνεις; Πέρασε το κρύωμα; Ρωτάω για να ξέρω αν θα σου στείλω φιλιά. Φοβάμαι μη με "κολλήσεις" :)
    Φιλιαααααααααά
  4. Περαστικά σας!!! Να γίνετε γρήγορα καλά.
    Καλορίζικο το δέντρο!!! Τι όμορφο που είναι... σα να το βλέπω!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
    Εμείς θα στολίσουμε το Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε θα βολευτούμε με το δικό σας.:) Θα σου στείλω ό,τι αρέσει σε εμένα και ελπίζω να σου αρέσουν....
    Πολλά φιλιά. Καλό βράδυ.
  5. Περαστικά σας!!! Να γίνετε γρήγορα καλά.
    Καλορίζικο το δέντρο!!! Τι όμορφο που είναι... σα να το βλέπω!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
    Εμείς θα στολίσουμε το Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε θα βολευτούμε με το δικό σας.:) Θα σου στείλω ό,τι αρέσει σε εμένα και ελπίζω να σου αρέσουν....
    Πολλά φιλιά. Καλό βράδυ.
  6. Stile oti tes kai exis den kano mofta....ekana dedraki....me pola fota kai sou stelno fos.....imaste kai ligo kriomeni,ala tha perasi me esiodoxia....Mia angalitsa kai ena poli oro filia.
  7. Και Μιλτιάδη Πασχαλίδη και Λιδάκη και Θανάση Παπακωνσταντίνου και Πρωτοψάλτη και άλλα πολλά...
  8. Πώς είστε Livia? Καλημέρα :)
    Από Τερζή, δεν έχω πολλά... μόνο δύο, θα σου τα στείλω. Έχω όμως Κατσιμίχα (πολλά) και πάρα πολλά του Παπακωνσταντίνου. Πυξ - Λαξ, σου τα έστειλα όλα. Αρβανιτάκη, Αλεξίου Νταλάρα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μαχαιρίτσα, Τσαλιγοπούλου, θέλεις;
    Φιλιά πολλά!!!!
  9. Καλησπέρα Livia!
    Θα σου στείλω κι άλλα απόψε. Πέσμου μόνο τι μουσική προτιμάς, γιατί πειραματίζομαι....
    Φιλιά.
  10. Kalispera, 8euli mou ti pola estiles euyaristo kai sti Basiliki.....danke,danke...pistevo Πυξ Λαξ, Κατσιμίχαs,Terzis......kai ne, to e-mail ine zosto.
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 62
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast