Ευχαριστώ!!!! Τα λέμε:)
hi!!Elpiniki λογικα το βραδυ θα ειμαι "μεσα" οποτε και τα λεμε.Καλα να περασεις!
Καλησπέρα lolitsa :) Πώς είσαι; Θα βγούμε μια βολτίτσα... ελπίζω όταν επιστρέψω να σε προλάβω... Φιλιά πολλά! Καλό βράδυ!
Εντάξει!!!!
Τρελλαίνομαι για πατάτες!!!! :) Και δεν φοβάμαι τις απειλές σου:) :) Θα συνεννοηθούμε!!!!
Ενταξει την εκανα την πατατα!
elpiniki αν δεις το "δημοσιο 'μυνημα που σου εστειλα λεμε τα ιδια περιπου πραγματα την ιδια ωρα. Απιστευτο!!!!Πραγματικα εντυπωσιαστικο!!
Σε αστρολογικα σαιτς μπαινοβγαινω τον τελευταιο χρονο Elpiniki και αυτο που εξελισεται μεταξυ μας πρωτη φορα μου συμβαινει. Χαιρομαι και θα χαρω κι εγω αν και ειχα παντα μια επιφυλαξη για τις γνωριμιες μεσω νετ. Ομως νοιωθω μια περιεργη ασφαλεια και σιγουρα θα τα πουμε και θα τον πιουμε τον καφε συντομα! Και ναι αυτο ειναι απειλη!!!
Καλησπέρα lolitsa!!! Την επόμενη φορά που θα ρθεις Θεσσαλονίκη, θα χαιρόμουν πολύ, αν το κανονίζαμε να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά!!!! Θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω :) Νομίζω ότι θα έχουμε ... πολλά να πούμε... Καλό βράδυ lolitsa μου. Πολλά πολλά φιλιά και.... όλα θα πάνε καλά :)
elpiniki Μ'ακους καλα και εδω θα παρω το 50/50 η και την βοηθεια του κοινου....δεν ξερω αλλα δουλευω πανω σ'αυτο. Τα δυσκολα τα περιμενω οταν θα ξαναεχω "παρενοχληση"απο το κοντινο παρελθον μου.(καταλαβαινεις εσυ τι εννοω!) Μεχρι τοτε ελπιζω να εχω δυναμωσει κι'αλλο γιατι δεν το κρυβω πως ακομη νοιωθω ευαλωτη! Ο Θεος βοηθος λοιπον!! Σε φιλω.
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.