s
Conversation Between white diamond and LeLou
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between white diamond and LeLou

41 Visitor Messages

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
  1. ο κοσμος δεν παει καλα!!τσακωνοταν ο γειτονας με την κοπελα του...και δεν της ανοιγε την πορτα να φυγει...και φωναζε αυτη βοηθεια...χτυπησα το κουδουνι ευγενικα και ρωτησα αν ειναι ολα καλα...και μονο που δεν φαγαμε τα μουστακια μας...φφφφφφφφφφφφ!
  2. τσαααααααα! με μενα ειναι σοφο να συμφωνει κανεις!!LOL LOL LOL!για τον ξανθουλη λεθ;;!καλημερα!!τι καλη δηλαδη-πριν λιγο τσακωνομουν με το γειτονα....
  3. Συμφωνώ απολύτως και ακόμα πιο πολλά φιλάκια!!! Τις καλημέρες μου
  4. ουάου!!!σούπερ ακούγεται!!τι το θες βρε το χαζοκουτι μαζί;!!
    φιλακια!
  5. μαζευτήκαμε κάμποσοι τρελάρες και θα εξερευνήσουμε αύριο το Λούσιο...- με βρίσανε που πήρα μαζί το laptop, μια επικοινωνία με τα εγκόσμια όμως είναι επιβεβλημένη χιχιχι! Πολλά Φιλιά
  6. έλα βρε λελουδι! χτες δεν ειχα υπνο ....ειπα να ανοιξω το πισι μπας και! πού θα πας με το καλό ταξιδι;καλά να περάσεις! μακια!!
  7. Καλημέρα διαμαντάκι..., πάλι ξενυχτάς; Κι εγώ μια απ' τα ίδια... - φτιάχνω όμως και βαλίτσες για ταξιδάκι!!! Γιεεεε
  8. καλησπέρα Λελούδι μου!!!τωρα ανοιξα βλέφαρο!!!καλη δύναμη σου ευχομαι!φιλια πολλά!
  9. Διαμαντάκι καλημέρα!!! Πέρασα να πω ένα γεια σου... Γειά σου!!!
    Τα λέμε από αύριο... ξέρεις πώς είναι τα ΣΚ μου --κλαψ λυγμ.. Φιλάκια
  10. Επίσης, η τύχη μας χρειάζεται...
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 41
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast