Ερσούλα.... πρέπει να πάω για ύπνο.... Ξυπνάω στις 7.00' . Καλόν ύπνο... Ονειρα γλυκά :)
Κι όποιος έχει τέτοια μωρά, κυρία μου, δεν τα κρύβει :)
Χαζομάρα είπα... οχι ως άβαταρ... ως προφίλ... (εκεί που έχω εγώ τις δίπλες μου, δηλαδή.... κλαψ κλαψ...)
Χριστέ μου!!!! Είναι κουκλί..... Τυχερή μανούλα!!!! Μου δίνεις την αδεια να την αντιγράψω και να τη μεγενθύνω αύριο, για να τον δω καλύτερα; Όντως θα τον φάω :) Νομίζω πως αν τη βάλεις ως αβαταρ θα φαίνεται καλύτερα....
Μην αγχώνεσαι :) Αν δεν μπορέσεις απόψε... θα το κάνεις αύριο με περισσότερη ηρεμία... Ασε με εμένα να λέω... σε πειράζω...
υπομονη κατι επαθα και δεν μπορω να το αλλαξω!!!!!!!!
".... Δεν φευγω... θα μείνω όλη νύχτα στη πόρτα σου.... λαλαλα" (Σου τραγουδάω Χατζηγιάννη :)))) ) Περιμένω......
Έρση, τη μπουμπού της Ράνιας την έχεις δει; Εγώ μπαίνω κάθε μέρα στη σελίδα της, μόνο για να την δω... (ε.... και να τη ζουλήξω λίγο...) Είναι μια φατσούλα.... άλλο πράγμα. Γλύκα!!!
Τι μου έκανες τώρα; Τρελαίνομαι σαν παιδάκι.... πότε θα δω το προφίλ... αργείς; Δεν κρατιέμαι.... είναι μπουλουκάκι; Θα το "φάω" (ναι.... ναι... κανιβαλίζω πού και πού (χαχα). Σ΄ευχαριστώ παααααρα πολύ για την πρόσκληση!!!!! Μακάρι να μπορούσα..... Σήμερα θα τη βάλεις; Να περιμένω; (τωρα που μου το είπες, θα σου βγάλω την ψυχή) !!!!
Κατεβα να κανεις Χριστουγεννα μαζι μας για να μην ζηλευεις, σου υποσχομαι να τον ζουληξεις καθοτι ειναι και χοντρουλης και κατσε να δεις το καινουριο μου προφιλ.!!!!!!!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.