s
Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

86 Visitor Messages

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
  1. λουλουδακι μου σε ευχαριστω πολυ αλλα τον 15 αυγουστο γιορταζω κοριτσακι μου .

καλοδεχουμενες ομως ολες οι ευχες και ειδικα απο ατομα που αγαπαω ε;
  2. νταν - νταν! αποκαλυπτήρια...
  3. Χρόνια σου πολλά αγαπημένη μου Δέσποινα! ΣΆ ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη φιλία σου και τις σοφές συμβουλές σου και σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τους δικούς σου ανθρώπους έτσι όπως σε χαίρονται κι αυτοί! Χίλια φιλιά :)
  4. Καλησπέρα Δεσποινούλα - πολύ πετυχημένο το μήνυμά σου. στα γέλια έσκασα κι ευχαριστώ πολύ :) μόλις πετύχουμε η μια την άλλη θα γίνουν τ' αποκαλυπτήρια! χιχιχιχιχι
  5. χιχιχιχιχι - και βέβαια τον άκουσα!!! Να τους ξύσεις εκ μέρους μου τ' αυτάκια :) :) :)
  6. σε ευχαριστω κοριτσακι μου για τις ευχες και......ο κουκι σε ευχαριστει ακου ...γαβ,γαβ
  7. καλημέρα Δεσποινούλα!!! Να τον χαίρεσαι τον Κούκι σου :)
    μόλις τώρα είδα το post σου... (παρεπιπτόντως, ο δικός μου είναι Καρκίνος και τον Ιούλιο θα κλείσει τα δύο!) πολλά φιλιά
  8. το χάρηκα εξίσου!!! τόσο για την έκπληξη όσο κι επειδή σου άρεσε το τραγούδι!
    (και πού να 'βλεπες τώρα τη φάτσα μου... άρπαξαν πάλι τα μαγουλάκια...)
    κάτι πρέπει να κάνω μ' αυτό το θέμα, μα οι θέσεις των άστρων στο γενέθλιο καθόλου δε βοηθάνε...
  9. Αχ!σε ευχαριστω κοριτσακι μου για την εκπληξη.
  10. :) :) :) - χιχιχιχιχι - ανυπομονούσα να περάσουν οι δώδεκα για να σου κάνω έκπληξη!!!
    πολλά φιλιά και πάλι καλή μου
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 86
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast