Χρυσοχέρα η Ράνια.... Καληνύχτα Χρύσα μου!!! Και πάλι πολύχρονη!!!! Να είσαι πάντα καλά. Πολλά πολλά φιλάκια και του χρόνου με υγεία!!!!
Να ξερεις ο,τι και αυτες η Ρανια της εφτιαξε,ειναι ο χορηγος των γενεθλιων μου.. Πολλα φιλακια καληνυχτααααααααααααααααα αααα!!! (Κατσε να τσακισω και μια διπλα...χι χι χι)
Μμμμμ... νοστιμότατες !!!! Α, ρε Χρύσα, πάντα πρωτοπόρα :) Τη ροζ - πουά πήρα, να ξέρεις.... είναι ασορτί με ..... τις πυτζάμες μου :) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Φιλάκια.
Περνα απο το προφιλ μου...κερναω γοβες...μμμμμμμμμμμμμμμμμμ! !!
Ο,τι και στους υπόλοιπους!!! Δεν έχω πρόβλημα. Είμαι παμφάγο :) Να περάσεις καλά Χρύσα μου!!! Φιλάκια.
Σ ευχαριστω Ελπινικη.. Και σε σενα ευχομαι ο,τι καλυτερο.. Τι να κερασω?
Να ζήσεις Χρυσούλα και χρόνια πολλά..... μεγάλη να γίνεις με ξανθά μαλλιά :) ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!! Εύχομαι υγεία, ευτυχία, φίλους, λεφτά... αυτά.... και ό,τι άλλο επιθυμείς!!!! Πολλά φιλιά!! Καλά Χριστούγεννα!!!
Τρεκλίζεις ή έτσι μου φαίνεται; :) Πολλά πολλά φιλιά. Πάω για ύπνο. Ονειρα γλυκά
Ναι... ναι η Ράνια :) Μεσα σ΄ όλα, έφτιαξε και δίπλες... Όχι σαν κάτι άλλες.... ανεπρόκοπες... που δεν έχουν ουτε παιδιά, ούτε σκυλιά και δεν κάνουν τίποτε.... (χαχαχα) Φιλάκια!!!!!
Ελα εβαλες Διπλες... Η Ρανια στις εστειλε? Ειναι χρυσοχερα....χεχεχεχχεχε!!!!!! !!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.