s
Conversation Between xry45 and Pirate Jenny
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between xry45 and Pirate Jenny

48 Visitor Messages

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
  1. Τα πα-λιό-παι-δα!!!
  2. Οφουουου!!! Τι έπαθες καημενούλι...το καλό χέρι ήτανε, ή το κουλό;
  3. Παναγίτσα μου!!!! Η Χρύσα με το βαρύ χέρι!!!! Μηηηηη μηηηηη ήμουνα καλό κοριτσάκι σήμερα!....μπρρρρρ....
  4. Γειά σου χρυσούλι μου!! Δουλίτσες δουλίτσες........Και επειδή πολύ κουράζομαι.....περιμένω τις δίπλες για να πάρω δυνάμεις!!!!!
  5. Σε ποιόοον σε ποιόοον;
  6. Οοοοολαα τα ξέρω εγώ χιχιχι
    Τι λέγατε καλε;Γι αυτό φτερνίζομαι;
  7. Τσααααα!!!!
  8. Χόου χόου χόου! Τι ώρα είναι αυτή που ξυπνάς; Δεν πιστεύω να κατρακύλησες πάλι στον βούρκο χτες!!!!χαα
  9. Εγώ λέω να κάνουμε ένα παιδικό πάρτυ και εσύ να ντυθείς αγ. Βασίλης χο χο χο !!!!!
    Χαλόου αγριο νιάτο!!
  10. Αγαπητό μου παιδί.
    Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα πρόσφατα, ότι πήρες την θαρραλέα απόφαση να εγκαταλείψεις την άσωτη ζωή, και να απεξαρτηθείς επιτέλους απ' τα μπουζούκια. Χαίρομαι μάλιστα που μπήκες κατευθείαν στα βαθιά νερά της θεατρικής κουλτούρας-και κυρίως χαίρομαι που τελικά δεν πέταξες τα αυγά που ξέρω καλά ότι έκρυβες στην τσάντα σου-. Εγώ πάντως , να ξέρεις, είμαι πολύ περηφανη για σένα.
    Με αγάπη, Αδερφή Στυλιανή
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 48
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast