s
Conversation Between konstantina318 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between konstantina318 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

36 Visitor Messages

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
  1. και... αργησαμε νομιζω ε;τι λες; σε ευχαριστω που με εκανες φιλη σου ντινακι μου.
  2. Ευχαριστώ πολύ κ ανταποδίδω!!!Φιλιά!!
  3. α.. βρε ντινακι με εκανες και γελασα ,να εισαι καλα παντα!!!
  4. Συμφωνώ απόλυτα χα!Είστε πολύ καλοί οι Τοξότες σε συζητήσεις φιλισοφικού περιεχομένου!
    Όπως επίσης κ σε θέματα ψυχολογικής στήριξης.Οπότε..κάπου παραβλέπουμε την έμφυτη..ξινίλα σας!!!!!!!!
  5. καμια φορα μας λενε ξυνες εμας τις τοξοτινες χι!χι!αλλα αν κανουμε φιλια καρδιακη δινουμε την ψυχη μας δεν την πουλαμε ποτε την φιλη/ο
  6. Έχω ωροσκόπο Λέων έχει Καρκινο,έχουμε κ οι 2 Αρη στο Λέων,και άλλα πολλά,αλλά η σχέση μας είναι ΚΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ,1.Γιατί κάναμε να μιλήσουμε 10 χρόνια ενω κ οι 2 θέλαμε,(ήταν πολύ ψιλομύτα Δέσποινα μου..)2.Γιατί στον 5ο οίκο μου έχω εμπεριεχόμενο Τοξότη,με Β.Δ. vertex .....κ γιατί έχουμε εξελιχθεί πραγματικά κ οι δυο απ αυτή τη σχέση,με την καλή έννοια!!!!
  7. εσυ καρκινακι αυτη τοξοτης πως τα βρηκατε;;;μαλλον οι ωροσκοποι παιζουν ε;
  8. Ναι..ναι.. κια έχω τώρα αυτή τη λάμια...κατάλαβες?..να μου κάνει τη ζωή δύσκολη..με τις παραξενιές της!!!!!!!!!!!Αλλά τι να κάνω που είμαι καλός άνθρωπος εγώ..
  9. ελα βρε;αχ !αυτα τα ερωτικα τα πανω κατω φερνουν την ζωη μας!!!!!!!!!!!!!
  10. Αααχ!κατά λάθος απάντησα στο δικό μου προφίλ..σορρυ
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 36
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast