s
Conversation Between Μητσάκος and giannas
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Μητσάκος and giannas

15 Visitor Messages

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
  1. πρωί, μεσημέρι, βράδυ...
    τέτοια ...υποχρέωση! :)
  2. Τι να ευτηχησω βρε καλο μου, που με την απαντηση που εδωσες στο "πλουτωνας στην παρθενο" μου ηρθε ντουβρουτζας?Ακομα να συνελθω!!!!!
  3. Να είσαι και εσύ καλά και να ευτυχείς:)
  4. Μην φανταστεις.....προσπαθω,αυτο ς ο ερμης στον αιγωκερο δεν δαμαζετε μερικες φορες.Ευχαριστω.
  5. "Ο αρης θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει. Υπαρχει σημαντικη διαφορα.
    .......
    η φυση του αρη δεν θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει ,θελει ενθουσιασμο,τολμη,ζωντανια και δραση και αυτα δεν τα εχει ο ταυρος.Γι΄αυτο ειναι σε πτωση!!!!!
    Αλλα παρολαυτα εγω σου λεω οτι εχεις αρη στον ταυρο στις 29 γιατι εισαι πεισματαρης σαν ταυρος και αντιδρας σπασμοδικα σαν την 29 μοιρα του ζωδιου σου.Αν ησουν με στοιχεια διδυμου θα ησουν πιο ευελικτος

ΥΣ ελπιζω να ξερεις οτι στην 29 του ταυρου βρησκετε το κεντρικο αστερι των πλειαδων"

2 παλαμάκια από εμένα σε εσένα εδώ, μη νομίσει κανείς ότι τα κάναμε πλακάκια... :)
Showing Visitor Messages 11 to 15 of 15
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2