s
Conversation Between Λευκή and Δείμων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Λευκή and Δείμων

112 Visitor Messages

Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
  1. Γιατί, μας μίλησε κανείς και δεν του απαντήσαμε?

Τι έγινε, ήρθε επάνω το σκορπάκι? Βρεθήκατε?
  2. Κάποιος μας σνομπάρει.
    :p
    Κι επειδή κουράστηκες...περαστικά
  3. Να σου πω
    τι τριποδάκι να πάρω;που μπορώ να δω να πάρω μια ιδέα;
  4. Το τραγούδι είναι ο ένας πόλος. Εσύ είσαι ο άλλος. Εγώ ένας τρίτος. Ανάλογα λοιπόν ποιός το «κοιτάει» και από που, εξαρτάται και πώς θα διαμορφωθεί η γραμμή που θα τους συνδέσει. Εγώ το ακούω κλειστοφοβικό, με μιά περατή τρύπα στη μέση και χαμηλά.
  5. AYTO,σε στίχο και συναίσθημα(ειδικά αυτό στα 2 τελευταία λεπτά)πως αποτυπώνεται φωτογραφικά...;

:)
  6. Δε το πιασα για ακόμα μια φορά αλλά δε πειράζει :p
    Τι σοι δουλειές μωρέ.Εγώ λίγες ώρες πριν δώσω μάθημα λιγότερο ξενυχτάω :p
  7. Σ ευχαριστώ συνσέληνε αλλά δε γιορτάζω γενικώς χριστιανικές εορτές(άσε που ότι γιορτάζουν 21 νοέμβρη οι μαρίες το έμαθα στο λύκειο,εγώ πάντα 15υγουστο γιόρταζα)
    Γιατί τόσο αργά;(δε ξέρω αν η απάντηση είναι κάπου στο τραγούδι αλλά ούτε αυτό είναι απ τα αγαπημένα μου ούτε η τραγουδίστρια)
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ!

Να μας ζήσεις, να σε χαιρόμαστε, χιλιόχρονη (ή όσο γουστάρεις τέλος πάντων) και όλα να σού 'ρθουν δεξιά (στη ζωή σου! )
  9. Ακόμα ξύπνιος ;
  10. Α κι επίσης δεν είναι όποιος φωνάζει...είναι όποιος αιτιολογεί αυτό που λέει.Λάθος κατάλαβες..
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 112
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast