Γιατί, μας μίλησε κανείς και δεν του απαντήσαμε? Τι έγινε, ήρθε επάνω το σκορπάκι? Βρεθήκατε?
Κάποιος μας σνομπάρει. :p Κι επειδή κουράστηκες...περαστικά
Να σου πω τι τριποδάκι να πάρω;που μπορώ να δω να πάρω μια ιδέα;
Το τραγούδι είναι ο ένας πόλος. Εσύ είσαι ο άλλος. Εγώ ένας τρίτος. Ανάλογα λοιπόν ποιός το «κοιτάει» και από που, εξαρτάται και πώς θα διαμορφωθεί η γραμμή που θα τους συνδέσει. Εγώ το ακούω κλειστοφοβικό, με μιά περατή τρύπα στη μέση και χαμηλά.
AYTO,σε στίχο και συναίσθημα(ειδικά αυτό στα 2 τελευταία λεπτά)πως αποτυπώνεται φωτογραφικά...; :)
Δε το πιασα για ακόμα μια φορά αλλά δε πειράζει :p Τι σοι δουλειές μωρέ.Εγώ λίγες ώρες πριν δώσω μάθημα λιγότερο ξενυχτάω :p
Σ ευχαριστώ συνσέληνε αλλά δε γιορτάζω γενικώς χριστιανικές εορτές(άσε που ότι γιορτάζουν 21 νοέμβρη οι μαρίες το έμαθα στο λύκειο,εγώ πάντα 15υγουστο γιόρταζα) Γιατί τόσο αργά;(δε ξέρω αν η απάντηση είναι κάπου στο τραγούδι αλλά ούτε αυτό είναι απ τα αγαπημένα μου ούτε η τραγουδίστρια)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ! Να μας ζήσεις, να σε χαιρόμαστε, χιλιόχρονη (ή όσο γουστάρεις τέλος πάντων) και όλα να σού 'ρθουν δεξιά (στη ζωή σου! )
Ακόμα ξύπνιος ;
Α κι επίσης δεν είναι όποιος φωνάζει...είναι όποιος αιτιολογεί αυτό που λέει.Λάθος κατάλαβες..
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.