s
Conversation Between Δείμων and elpiniki
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and elpiniki

31 Visitor Messages

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
  1. Πω πω επισκέψεις!!!! 2009!!!!! Σημαδιακό νούμερο :) Ιλιγγιώδες!!!!
    Κάτι καλό θα κερνάς, μάλλον :)
    Να τις τρις χιλιάσεις (γλωσσοπλάστης η άτιμη)!!!
    Καλό βράδυ Δείμωνα!!!!! :)
  2. Το ξαναδιάβασα με προσοχή και κάτι "έπιασα".
    Βρε Δείμωνα, μήπως σ΄ έπιασε καμιά "λυγούρα" νυχτιάτικα και θέλεις "τρίγωνα" πανοράματος; Δεν πιστεύω να παρανόησα ΠΑΛΙ....
    Απόψε, δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτε, αλλά αύριο, μπορώ να σου στείλω 3-4 κιλά :) :)
  3. ¶βε Καίσαρα !!!! :) :)
    Υποκλίνομαι στις γνώσεις σας :)
    Τώρα, εγώ,που δεν κατάλαβα ούτε λέξη, πειράζει?
    Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ μου? Θα ζήσω??????
  4. Αγαπητή συνάδελφος :)

Αφού εκφράσω τις ευχαριστίες μου δια το ενδιαφέρον σας περί της αναιδεστάτης πολυσυνόδου 3-σε-1-επί-2 η οποία ανεστάτωσε το αστρικό σπιτικό μου επιτρέψτε να αναφωνήσω και από αυτό εδώ το βήμα την περιβόητον πλέον φράσιν «Μα τι κάνει επί τέλους το κράτος?!» Διότι δεν γίνεται λέγω να επιτρέπει στον κάθε πλανητάκο να εισβάλει έτσι απρόσκλητος μια στον ένα οίκο μας και μια στον άλλο και να μας αναγκάζει να τρέχομεν και να μην φθάνομεν. Έξω ο Κρόνος από τον Σκορπιό, κάτω ο Βόρειος δεσμός, στην άκρη το μεσουράνημα! Δώστε τρίγωνα στον λαό! Βέρτεξ ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Ουφ, τά 'πα και ξέσκασα!
  5. Αγαπητέ Δείμων :)
    Διάβασα την ερώτησή σου, σχετικά με τις συνόδους της 1-12.
    Προς στιγμήν σκεφτηκα να απαντήσω στις απορίες σου, αλλά κατόπιν ωριμότερης σκέψης, αποφάσισα ότι λόγω της επιστημονικής προσέγγισης και διατύπωσής μου, θα δυσκολευόσουν ως προς την κατανόηση... δεν έχεις, βλέπεις, και το ανάλογο υπόβαθρο ... συγνώμη, δεν θέλω να σε υποτιμήσω... αλλά νομίζω πως είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Αφεντικά και δούλοι, το ίδιο γίναμε ούλοι....
    'Ετσι έκρινα σκόπιμο, να αφήσω κάποιον άλλον να απαντήσει και με απλοικά λόγια να σε κατατοπίσει.... :) :) :)
  6. Εννοείται.... :)
    Έχω κι εγώ πολύ σκορπιό και σε καταλαβαίνω....
    Το βαμβάκι με τα κιλά το αγοράζω από το σούπερ μάρκετ :)!!!!
    Ξοδεύεται γρήγορα βρε Δείμωνα... ούτε νοσοκομείο να ήμασταν...
  7. Είμαι φιλότιμος, γι αυτό και θα πήγαινα χωρίς να πω τίποτα, αλλά το έχω και το Σκορπίσιο μου λιγουλάκι - οπότε αφούυυυυυυυ θα είχα κάνει τη δουλειά, μαζί με το καφεδάκι θα κέρναγα και την ανάλογη.... φιλοφρόνηση στην καθεμιά! Με το χαμόγελο και το βαμβάκι πάντα εννοείται
  8. Εσύ, με ταβανόπροκε???? Δεν είμαι και τόσο σίγουρη.... :)
    Προς θεού... δεν θέλω να σε "υποτιμήσω" αλλά πολύ φιλότιμος μου φαίνεσαι.... δεν ξέρω πάλι... ίσως και να κάνω λάθος.... :)
  9. Χεχε Να σου πω πάντως Ελπινίκη μου αν μου ζητούσαν να το κάνω ενώ έβλεπα ότι όλοι είναι κάπου απασχολημένοι ευχαρίστως θα πήγαινα (κι αν μου το ζητούσαν ενώ πεντέξι δεσποσύνες καθόντουσαν να ξύνουν τα νυχάκια τους και πάλι θα πήγαινα, αλλά επιστρέφοντας θα κράταγα και τις σχετικές ταβανόπροκες στο στόμα!)
  10. Αστειευόμουν βρε ..... :).
    Αυτό έλειπε, ολόκληρος διαχειριστής να κουβαλάει νερά και καφέδες, ενώ μπορεί να είναι χρήσιμος αλλού!!!! (όχι ότι είναι ντροπή...)
    Γέλασα πολύ με την απάντηση που έδωσες στη Ράνια για τις σφαίρες :) :) :) Για την ακρίβεια, ξεκαρδίστηκα!!!! Πολύ καλή !!!! Να είσαι καλά....
    Για τις φωτογραφίες, κάνε και λίγο τα "στραβά" μάτια :). Πολλοί θα δουν... λίγοι θα καταλάβουν :)
    Καλή εβδομάδα και σε σένα Δείμωνα!!! Και καλό μήνα!!!!!!!
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 31
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast