s
Conversation Between Δείμων and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

38 Visitor Messages

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
  1. φοβο μαλλον εσυ τι λες Δειμων;τι πρεπει να προσεχω;[οι διελευσεις στο σαιτ κατι για ατυχηματα λεει]
  2. Xm ναι δεν καταλαβαίνω αν πρόκειται για ερώτηση φόβο ή διαπίστωση....
  3. σε μπερδεψα και σενα Δειμωνακο μου;
  4. Δειμωνακο αν δεις το ποστ που εγραψα μολις τωρα πες μου την γνωμη σου σε παρακαλω .
  5. να πω οτι η μεγαλη ειναι αγωνιστρια η μικρη θελει πολυ δουλεια ακομα απο μενα [πολλες ανασφαλειες αρης ,ερμης στον καρκινο ]
  6. ναι καταλαβαινω τι λες ειμαι ελαστικη και πολυ τρυφερη μαζι τους αλλα μην ξεχνας Δειμων οτι ειμαι μαμα τοξοτινα με συνοδο μεσα ερμη -αρη και μια σεληνη στους διδυμους τουλαχιστον τους εμαθα να σκεπτονται ελευθερα και να ειναι ανεξαρτητες .
    Το μειον μου ειναι η πολυ ελαστικοτητα με κανουν οτι θελουν τα βλαμμενα χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
    αχ!να εισαι καλα Δειμωνακο μου
  7. Συμπλήρωμα: με αυτόν τον τρόπο, οτιδήποτε τις δεις να καταφέρνουν θα έχεις την ικανοποίηση ότι είναι ένα αποτέλεσμα και δικών σου βέβαια επιρροών αλλά και της δικής τους, ατομικής προσωπικότητας. Νομίζω ότι το να βλέπεις έναν άνθρωπο (πόσο μάλλον το παιδί σου) να διαμορφώνεται και να εξελίσσεται μόνος και κατά το δυνατόν ανεξάρτητος είναι πολύ πιο σημαντικό από το να ξέρεις ότι τον έχεις φτάσει εκεί κρατώντας τον από το χεράκι. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
  8. ναι Δειμων εχεις δικιο ..ευχαριστω πολυ
  9. Την τάση να είσαι η υπερπροστατευτική και υπερευαίσθητη μαμά Να είσαι κοντά τους, αλλά να μην το δείχνεις και πολύ. Να νοιώθουν πως ό,τι κάνουν το κάνουν μόνες τους!
  10. τι εννοεις να ψαξω τα καρκινικα μου ;πες μου σε παρακαλω..ε;
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 38
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast