Ευχαριστώ πολύ Livia!!! H γιορτή μου πέρασε... Ήταν την 1η Σεπτεμβρίου. Τις ευχές σου πάντως θα τις κρατήσω, επειδή μου άρεσαν πολύ:) Η Βασιλική πάντα περιμένει δώρα... (όπως όλα τα παιδιά και... όχι μόνο). Να δώσεις κι εσύ τα χαιρετίσματά μου στην οικογένειά σου και πολλά φιλιά στη μικρή!!! Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!!!! Την ερχόμενη εβδομάδα θα σου στείλω κι άλλα (αν θέλεις). Αν έχεις κάποιον Νίκο ή Νικολέτα, να τους χαίρεσαι!!! Φιλιά πολλά :)
Poli kala ime, akoma akouo ti mouziki sou.....pote yiortazi to onoma sou mipos avrio; Niki;....Ama nai oti epitimis,oti telo yia mena na dosi i zoi kai se sena....Filia sti Basiliki(perimeni doro kato apo maxilari avrio;) kai sti kolona tou spitiou.Kalinixta kai kalo ximeromata.
Livia, είσαι καλά? Καλό βράδυ και Καλό Σαββατοκύριακο!!! Σε φιλώ :)
Καλησπέρα Livia!!!! Πώς είσαι; Έχει κρύο ε???? Και μόνο που φαντάζομαι την εικόνα... (κρύο, στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χιονισμένοι δρόμοι και δέντρα) ονειροπολώ... Θέλω Χριστούγεννα!!!! Στείλε , σε παρακαλώ, και σε μένα λίγο χιόνι στο e-mail που ξέρεις!!!! Πολλά πολλά πολλά φιλιά, σου στέλνω!!!!
Edo pali xionizi kai ghemise o topos......oli mera simera,ah ti omorfia, persi den idame xioni ala fetos oso 8es,mpori na'arti kai se sas notia ligo krio.Filia kai kala na perasete.
Καλησπέρα Livia :) Είστε όλοι καλά; Όπως θα κατάλαβες, το άλλαξα λιγάκι, το ρεπερτόριο σήμερα!!!! Καλό απόγευμα. Φιλάκια.
Livia, σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Κι εγώ βιαζομαι να τελειώσει το 2008... Ήταν πράγματι μια δύσκολη χρονιά, για μένα, τουλάχιστον... Το e-mail σου το πήρα! Πολύ ωραίο... Είναι απίστευτος! Σ΄ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ πολλά φιλιά. Θα σου στείλω κι άλλα το πρωί από το γραφείο που έχω πιο γρήγορη σύνδεση.
Ena mina mono euytixies,fota stin kardia kai elpides sto mialo......ax,as perasi ayti i xronia itan poli tou ergokerou,tis megalis ilikias,tis arostieas kai ekonomiki pato,as elpisoume yia oti kalitero sto melon.Estila kai ena E-mail den xero ama eytase.Kali eudomada kai olas.Yia....
Livia Καλημέρα!!!!!! Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά :) :)
Livia, στολίσαμε κι εμείς το δέντρο!!!! Αρκετά, δανειστήκαμε το δικό σας :) ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!! Φιλιά πολλά!! Καλό βράδυ!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.