εισαι αστειο κοριτσι....μ ΄αρεσει αυτο οταν ο αλλος εχει χιουμορ καλο απογευμα ελπινικη μου
Ε, μα πέστο ντε, βρε Δέσποινα!!! Λέω κι εγώ, δεν βλέπω καλά :) Αφού σε βλέπω αδύνατη.... τι στο καλό, σκεφτόμουν, οφθαλμαπάτες έχω? Τρελλαίνομαι κι εγώ για παϊδάκια και τα συναφή.... τελικά μόνο για αστρολογία δεν μιλάω εγώ εδώ μέσα.... με τι προσόντα άλλωστε :) Καθείς και τα όπλα του.... Ευχαριστώ για το καλή όρεξη.... αυτή δόξα τω Θεω, δεν κόβεται με τίποτα.... Φιλιά. Καλή ξεκούραση!!!!
να εισαι καλα ελπινικη μου. καλη μαγειρισα ειμαι μπορω να πω . με τα κιλα που εχασα ειμαι ενταξει τωρα κανονικη προς το αδυνατο να πω...καπως ετσι, αλλα με κουρασε ολο αυτο με τις διαιτες και οτι πρεπει να προσεχω μια ζωη αυτο ειναι που με τσακιζει ....γιατι εγω θελω να τσακισω τα παιδακια μου τα κοκορετσακια μου και ολα τα σχετικα χιχιχιχι !!!!!!!! καλο απογευμα και σε εσενα και καλη ορεξη με την φασολαδα !!!!!!
Ε, και? Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα πλήθος από άλλα προσόντα :) Η γυναικα πρέπει να είναι και λίγο πληθωρική.... έτσι δε λένε; Εντάξει, δεν είπαμε να ξεφύγουμε εντελώς... Καλά κάνεις και προσέχεις... Σημασία έχει να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε σχέση με τις δυνατότητές μας... και να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Δεν θα γίνουμε και μοντέλα (χαχα, λίγο σιτεμένες θα ήμασταν)..... Το ψωμί μας το βγάζουμε αλλιώς.... Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις το χιούμορ μου :) Προσωπικά, μια χαρά κούκλα σε βρίσκω!!!! Δεν βαριέσαι βρε Δεσποινα... η καλή καρδιά μετράει... και κατά την άποψή μου, πολύ καλά κάνεις κι απολαμβάνεις τις μακαρονάδες σου, (υποθέτω ότι είσαι και καλή μαγείρισσα....). Ισως θα πρέπει να το δουμε και λίγο "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε....". Τα λέω σε σένα για να τ΄ ακούω κι εγώ. Για τη συνταγή, θα κοιτάξω το απογευματάκι.... Καλό απόγευμα.
αχ!δεν ειμαι λεπτουλα ...μακαρι να ημουν . εκατο κιλα ημουν δυο χρονια κανω διαιτα και το τελευταιο εξαμηνο με διατροφολογο . Εχασα ολα τα περιτα κιλα ομως ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ .
Α! ξέχασα... έχω μια καλή συνταγή για βασιλόπιτα... στο σπίτι όμως... θα τη βρω και θα σου την στείλω...
Μπράβο βρε Δέσποινα.... Φαντάζομαι τι θα έτρωγες, αν δεν ήσουν σε πρόγραμμα :) σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εχω κι εγώ πολύ καλήσχέση με το φαγητό... Είμαι και πολύ λιχούδα :). Ολη μέρα τρώω... Το καλό είναι ότι δεν μου "πιάνεται".... (τα λίγα νευράκια παραπάνω ίσως.... :) , ο μεταβολισμός, ίσως.... Δεν χρειάστηκε ποτέ στη ζωή μου να κάνω δίαιτα.... Σ΄αυτό είμαι τυχερή. Πάντως, απ΄ όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες σου, δίαιτα δεν χρειάζεσαι ούτε κι εσύ.... Λεπτούλα σε βρίσκω :) Δεν είμαστε και κοριτσάκια :) Εγώ, Δεσποινούλα μου δουλεύω.... ευτυχώς!!!! Πολλά φιλιά. Μου άνοιξες την όρεξη... πότε να περάσει η ώρα να πάω να φάω τη φασολάδα μου.....
Ελπι πανε στο δικο μου προφιλ γιατι κατα λαθος εγραψα εκει το μυνημα που σου εστειλα και διαβασε το
Μπα..... καμία σχέση Δεσποινα... Απλώς είμαι πολύ "γλυκατζού" :) Καμιά προτίμηση σε γλυκό; Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω :) Τι κάνεις; Μια όμορφη μέρα σου εύχομαι... Φιλιά!!!
σε ζαχαροπλαστειο δουλευεις;;;;;;;;πολλα γλυκα και πολλες συνταγες βλεπω !!! χιχιχιχι........
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.