s
Conversation Between LeLou and white diamond
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between LeLou and white diamond

41 Visitor Messages

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
  1. Έλεγα να το διασκεδάσουμε, αν προτιμάς όμως θα τσουγκρίσουμε τα ξεροκέφαλά μας!!! Έπίσης, καλή ξεκούραση κι ευχαριστώ για το post!
  2. http://uk.youtube.com/watch?v=P8oy0nR1Nhw...φιλακια πολλάααααα καληνυχτα καλη μου!!!
  3. να τσουγκρισουμε τις κεφάλες μας!μπας και βαλουμε μυαλο!ο 12 μου με εχει καταστρεψει με τις ευαισθησιες του....
    ομορφο τραγουδακι...
  4. τσουγκρίζω ό,τι θες διαμαντάκι μου
  5. θες να τσουγκρισουμε σταφυλακι;;!
  6. έτσι ακριβώς όπως τα λες - σ' έναν τέλειο κόσμο... (στη φαντασία μου τσουγκρίσαμε μόλις ένα καρπουζάκι!)
  7. αααααχ με συγκινεις παλιοκοριστο!!!

μην σκιαζεσαι!1.εχω μακρια νυχια! 2. εχω βαρυ χερι !3. εχω κανει κικ μποξινγκ! 4. μπορω να βαλω τσιριδα και να μαζευτει το 100!!!..ναι...η επιτομη της θηλυκοτητος!
  8. αχ βρε διαμαντάκι... τη σωματική σου ακεραιότητα κοίτα μονάχα να διασφαλίζεις κατά τις αποστολές διάσωσης – δε μας έχει μείνει άλλος ιππότης ούτε για δείγμα και την παρέα σου την εκτιμούμε..., μη σε ψάχνουμε κάνα βράδυ στα θυμάρια του γείτονα!!! (πολλά ακόμη επιπλέον φιλάκια γιατί σου αξίζουν)
  9. μην το γελας!παλαιοτερα το χω κανει πανω σε τσακωμο!εχω αρη στον ταυρο σε συνοδο με ηλιο στον 3 οικο!πολλα κεφια!
  10. τσ τσ τσ... πάλι τους περαστικούς κουτουλάς; χιχιχιχι - σπάσε και καμιά τζαμαρία να υπογραμμίσεις τη θέση σου αφού ο γείτονας δε χαμπαριάζει από ταυρίνες...
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 41
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast