εγώ σ' ευχαριστώ αγαπημένη μου Δέσποινα, για όλα! Να 'σαι πάντα καλά και πολλά φιλάκια!!!
λουλουδι μου σε ευχριστω για τις ομορφες ευχες !!
Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Δέσποινα! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!
Δεσποινούλα μου σε χαιρετώ γιατί άργησα πάλι!!! Ξέρεις εσύ, πάντα στο τρέξιμο είμαι :( :( :( Θα τα ξαναπούμε σύντομα - ίσως το βράδυ που θα μπω για το delete! χιχιχι (σατανικό γέλιο) πολλά φιλιά!
καληνυχτα και καλη εβδομαδα να εχεις λελου μου
γυρίζω που λες σπίτι, πτώμα και μουσκίδι, σνιφ σνιφ κάτι ωραίο μου μύρισε... το τσίλι μαγείρεψε λαζάνια! γέμισε και τη μπανιέρα γιατί ήμουν σαν το κατσιασμένο το γατί... κομμάτια μ' έκανε το κάθαρμα! Σου εύχομαι καλή εβδομάδα Δεσποινούλα κι ελπίζω να γίνει απονομή καλύτερης νονάς του site - κερδίζεις με διαφορά! Πολλά πολλά φιλάκια!!!
αχ!!!!Αν το τσιλι σε καψει.......και σου αρεσει..........πως να μην το δοκιμασεις ξανα...και ξανα...και ξανα... Αγριος σαν Ιρλανδος..καυτος σαν Κουβανεζος αχτυπητος συνδιασμος ...........χιχιχι!!
χαχαχαχα!!! καλή μου Δεσποινούλα :) Λέω εγώ ένα "διακριτικό" κι εσύ τα καταλαβαίνεις όλα με τη μία! Τι να το κάνεις το κληρονομικό χάρισμα όταν έχεις τόση εμπειρία; Πουλιά πιάνεις στον αέρα! άσε που είναι μισός Ιρλανδός μισός Κουβανός... αυτό το τσίλι και που το φυσάω δε λέει να κρυώσει!- μετά το Πιπέρι, μόλις έγινες ΞΑΝΑ νονά! τσίλι.... πολύ πετυχημένο!
γεια σου λελου μου ειστε μια αχτυπητη τριαδα !!!!!!!!!!στο κολησα και τον λες Πιπερι ε;;Γλυκας ειναι ,και και ο αλλος ο πιο καυτος σαν τσιλι ειναι μμμμμμμμ.........χιχιχιχιχι!!!
οπωσδήποτε! έτσι το σκέφτηκα κι εγώ... :) :) :)
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.