Ε δεν κρατανε και πολυ οι ιστορικες στγμες..Μη μου γραφεις για πλουτωνα και τα σχετικα.. Γραψε μου κατι χαρουμενο...οοοοοοοοοοοοοο αν ξανασυναντηθουμε..
ιστορικη στιγμη! είμαστε και οι 2 ονλάιν!! ναι ειχα ενα πλουτωνιο ξενυχτι ...και εχουμε 15 χρονια μπροστα μας με τον πλουτωνα στην αιγα...δε βαριεσαι ...μετα τα 50 θα ειμαι ανεμελη!!!!
Παλι ξενυχτια....
χαχαχαχχααχα... Τελικα εγω σε βαφτισα..
ααχ βοήθειά μας ! με τον πλουτωνα απανω στη σεληνη εκει στον 12..γλουπ!!! νοναααααα;; ακουσα οτι για τους ταυρους ειναι ευνοικη χρονια για αισθηματικα και για αποκτηση παιδιων!κοιτα μη μας κρυβεις κανα αμορε γκραντε με την αφροδιτοσεληνη σου! μπας και εισαι ιν αμορατα;!αν οχι στο ευχομαι...!και σε μενα παρεπιπτοντως!αααχ να τι κανει η κουραση !προωρη μαλακυνση!!!
Τι? πλουτωνας? Περαστικα σου...περαστικα σου... Αντε να ξεκουραστεις και το νου σου...ασε τους προγραμματισμους.. Φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!
νονακα!τωρα μολις γυρισα απο το γραφειο...το πιστευς;!! αν δεν παρει δωρα μια ταυρινα τοτε ποιός αγάπη μου;!! και γω εχω ατι νευρακια γιατι σε οτι προγραμματιζω παιζει αναβολη...και φαντασου δεν υπαρχει αποσο ξερω τιποτις αναδρομο!! παω να ξεκουραστω...αντε και απο σημερα ειναι ο πλουτωνας στον 12 οικο μου!!! φιλακιαααααααααααααα!
Καλα = καλαμια.. Δεχομαι επιθεσεις απο παντου..Για παραδειγμα ο Αρης εχει βαλθει να μου σπασει τα ηδη σπασμενα νευρα μου.. Εσυ πως τα περασες χθες?Πηρες δωρα?
μερσι!!!!καλα εισαι νουνα?!
Χρονια πολλαΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ!!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.