http://www.youtube.com/watch?v=mHj4En2cf-g ΜΕRRY CHRISTMAS...Καταπληκτικό τελικά@!
'Ελαβα το μήνυμα στο msn...Πολύ καλό αλλά....ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!!! Αλλά δεν πειράζει..το σωστό έγινε..και πολύ μου άρεσε η όλη προσέγγιση σου στο θέμα! Εύγε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ.βρε τι μπορεί να κάνει ο έρως ο αληθινός βρεεεεεεεεεε....
Μαρί....σου χω πεί να μη μιλάς άσχημα για τη συμπεθέρα!!!!!!!!!! Εγώ την καλοπιάνω κι εσύ μου κάνεις χαλάστρα...θα τη δώσει αλλού την κοράκλα κ μετά μαρί θα μείνει ο γιός μας μόνος του...(ειδικά αν πάρει απ το μπαμπά του...σσσσσσίγουραααααα!!)
Ράνια μου...Η Χρύσα σαφώς και ξέρει να φτιάχνει τα πάντα...Είναι σίγουρο πως αν προσπαθήσει ..κάποια στιγμή...θα τα καταφέρει!! Για την ώρα το μόνο που φτιάχνει είναι του νύχι...πόδι χέρι έτσιιιι???
Παπαγαλινααααααα ηλιφια... Μιλησα λιγο ασχημα για την ζαχαροπλαστικη σου...κλαψ κλαψ.. Θελουν να μας χωρισουνε..η συμπεθερα σου τα κανει ολαααααα!!
Μαθε να απαντας στο σωστο προφιλ..Ποντια!!
Ποια εισαι καλε? Δειξε μυτη να σε καταλαβω..
Heloooooooooooooo........Kopeliaaaaaaaaaaaa eisai mesa??? Dina is speaking
Με επισκεφτηκε το πνευμα των Χριστουγεννων.. Θα ειμαι καλος ανθρωπος και δεν θ'απανταω σε κακιουλες.. Το εστειλα και σε σενα...αλλα παλι πορτα εφαγε...τερμα μουσικη,σκουπα και Σταθης που ν ακουσεις κουζουνι..
Βλέπω χειροτερεύει η κατάσταση....Τώρα έχεις αυταπάτες και για το ύψος σου.. Σκλεναρίκοβα
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.