ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ...
Aγαπημεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεενη μου Δεσποινουλααααααααααα στην διαθεση σας για οτι αλλο θεματακι θελετε περι ωριαιας που εχω και υλη μπολικη ... χιχιχιχιχιχιιχιχχιχι :P
τα θεματα σου κανουν παταγο!!!!μπραβο παλικαρι μου !
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .......
ενα γεια περασα να πω
κλαψε!!!κλαψε!!!ουαου!!!το εμαθα και αυτο παταω το αριστερο μετα το δεξι ,μαρκαρω,,αντιγραφη,επικολλ ηση και εντερρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! νονουλη μου να εισαι καλα που μου το εξηγησες ! ουαου!!!!κλαψε!!!!κλαψε!!!
Αγαπημενη μου Δεσποινα επειδη και εμενα μου ελειψε το σαιτ μας θα αφησω το στιγμα μου στη σελιδα σου με ενα τσαχπινοτραγουδο που ευχομαι να το αφιερωσεις εκει που του επιτρεπεται. http://www.youtube.com/watch?v=wpO3plVXr9I Και επειδη συνεχιζω να ειμαι ο νονος σου στο ιντερνετ ( και δεν θελω αντιρησεις γιατι θα ενεργοποιηθει το τριγωνο Ηλιος - Πλουτωνας ) , ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΤΟΥ - ΜΕΤΑ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ - ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. Ενα βιντεο που επιβεβαιωνει το οτι οι ανδρες λειτουργουν με βαση τα οπτικα τους ερεθισματα.. ΑΝΔΡΕΣ = Οπτικο ερεθισμα -οφθαλμος - οπτικο νευρο - εγκεφαλος
Αγαπημενη Δεσποινα ... εισαι σεξοβομβα χαχαχαχα.... και φυσικα επειδη το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει , το ιδιο και οι κορες σου !!!!!! :)
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.