s
Conversation Between cancerian and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between cancerian and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

18 Visitor Messages

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
  1. ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ...
  2. Aγαπημεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεενη μου Δεσποινουλααααααααααα

στην διαθεση σας για οτι αλλο θεματακι θελετε περι ωριαιας που εχω και υλη μπολικη ...

χιχιχιχιχιχιιχιχχιχι :P
  3. τα θεματα σου κανουν παταγο!!!!μπραβο παλικαρι μου !
  4. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .......
  5. ενα γεια περασα να πω
  6. κλαψε!!!κλαψε!!!ουαου!!!το εμαθα και αυτο παταω το αριστερο μετα το δεξι ,μαρκαρω,,αντιγραφη,επικολλ ηση και εντερρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!
    νονουλη μου να εισαι καλα που μου το εξηγησες !
    ουαου!!!!κλαψε!!!!κλαψε!!!
  7. Αγαπημενη μου Δεσποινα

επειδη και εμενα μου ελειψε το σαιτ μας θα αφησω το στιγμα μου στη σελιδα σου με ενα τσαχπινοτραγουδο που ευχομαι να το αφιερωσεις εκει που του επιτρεπεται.

http://www.youtube.com/watch?v=wpO3plVXr9I

Και επειδη συνεχιζω να ειμαι ο νονος σου στο ιντερνετ ( και δεν θελω αντιρησεις γιατι θα ενεργοποιηθει το τριγωνο Ηλιος - Πλουτωνας ) , ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΤΟΥ - ΜΕΤΑ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ - ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

Ενα βιντεο που επιβεβαιωνει το οτι οι ανδρες λειτουργουν με βαση τα οπτικα τους ερεθισματα..
    ΑΝΔΡΕΣ = Οπτικο ερεθισμα -οφθαλμος - οπτικο νευρο - εγκεφαλος
  8. Αγαπημενη Δεσποινα ... εισαι σεξοβομβα χαχαχαχα.... και φυσικα επειδη το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει , το ιδιο και οι κορες σου !!!!!! :)
Showing Visitor Messages 11 to 18 of 18
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2