καλο μου καλησπερα!!!
γεια χαρα ομορφουλα!!!!
οταν εχεις ορεξη γραψε μου! ξανα μανα φιλακια χαχαα!!!
εισαι ακομα εκει..;;; οταν βγεις πεστο μου.. φιλακιααααααα στα γλυκα σου μαγουλακια! Υ.Γ δεν ξερω αν ειδες στο μεσανυχτα και κατι παραμονη πρωτοχρονιας εγραψΑ τα καλαντα λιγες γραμμες με οτι θυμομουν και στα αφιερωσα! πιστευω στην καλη ενεργεια θετικη σκεψη και εκεινει την στιγμη στην εδωσα ολη!!!!!!!!!!! σε νοιαζομαι κουκι.....
ομορφη γεια σου!! τι ωραιο μυνυμα μου εγραψες!! σε ευχαριστω πολυ ειναι τυχερο που με εχει το myhoroscope!! με συγκινισες
Καλή χρονιά Δέσποινα! Υγεία και αγάπη στην οικογένειά σου για το 2011, όλα τα άλλα γίνονται. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και την ευγένεια. Το myhoroscope είναι τυχερό που σε έχει μέλος. Πολλά φιλιά.
kalh xronia !!! kai oti επυθυμεις να γινει!!!
γεια σου ομορφη μου Κατια! φιλακιαααααααααα!!!!
Κατια μου γλυκεια μου Κατια οι μπορες και οι καταιγιδες για εμας τους ανθρωπους ειναι.. κανε λιγο υπομονη ακομα να γινεις καλα το ξερω μαυρες γιορτες ειναι σε ενα κρεβατι νοσοκομειου αλλα οπως ειπα και πριν η ζωη εχει μερικα δυσκολα μονοπατια και εσυ βρισκεσαι σε ενα απο αυτο τωρα.. Ομως θα το ξεπερασεις και θα το θυμασαι και θα γελας αργοτερα κανε υπομονη αγαπημενη μου εξαλλου εισαι πολυ δυνατη ψυχη για να σε καταβαλει Το ειχα καταλαβει απο το τελευταιο σου ποστ πριν μερες οτι κατι συνεβαινε... και επρεπε να παραμεινεις στο νοσοκομειο... Ολα θα πανε καλα .. υπομονη .. σημερα εσυ βιωνεις μια κατασταση αυριο εγω... ετσι ειναι αυτα... ψηλα το ηθικο Κατια μην αφηνεις μια αρωστεια να σε ριξει κατω ψυχολογικα ψηλα το κεφαλι αγαπημενη μου και προσευχησου στην Μεγαλοχαρη Παναγια [δεν ξερω αν πιστευεις] και ολα καλα θα παν κοριτσαρα μου!! σε σκεφτομαι και σε αγαπω Δεσποινα
Δέσποινα μου… Τι να σου πω; Χάλια είμαι. Ακόμα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα. Εδώ θα κάνω πρωτοχρονιά όπως φαίνεται και δεν έχω υπάρξει χειρότερα στην ζωή μου. Δεν έχω όρεξη για πολλά λόγια. Συγχώρεσε με και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Καλή χρονιά σου εύχομαι, με υγεία πάνω απΆ όλα! Πολλά φιλιά.
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.