Καλημερα καλη μου!!! Τι κανεις; Εγω μια χαρα, ειχα παρει αδειουλα(δυο μερουλες..μη φανταστεις) αλλα ξεκουραστηκα λιγακι. Και μενα μ'αρεσει ο καιρος αυτος αρκει να μην χρειαζεται να ταξιδεψω και να βρεχει με ανησυχει λιγο! Εσυ τι νεα; το σκυλακι σου τι κανει;;; η οικογενεια σου;; μακια
καλημερα Λουκια μου
γεια Λουκια μου μου αρεσει αυτος ο καιρος πολυ ,ολα καλα εγω,εσυ;
Καλημερα γλυκια μου. τι κανεις;;; εγω μια χαρα στη δουλεια ως συνηθως και τωρα βρηκα χρονο να μπω στο φορουμ. τι νεα;;; πως βρισκεις το καιρο που αλλαξε;; καιρος ηταν μου φαινεται! αν και αυτος ο καιρος ειναι χουχουλιασμα....χιχιχι που λεω κι εγω
Σ΄ευχαριστω παρα πολυ καλη μου!!!!! (κοκκινα μαγουλακια τωρα....)
εισαι ενα γλυκο-γλυκο διδυμακι και να ξερεις οτι τα συμπαθω ιδιαιτερα τα διδυμακια γιατι ειναι τα περισσοτερα καλοψυχα σαν και σενα!!!!!!!!!
Σ΄ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τις ευχες σου! φυσικα και θα σε εκανα φιλη μου καλή μου..χιχιχ εισαι πολυ ζεστος ανθρωπος και το καταλαβαινει κανεις αυτο απο τις απαντησεις που δινεις κι απο τον τροπο που μιλας! μακια
σε ευχαριστω που με εκανες φιλη σου
σε ευχαριστω Λουκια μου για τις ευχες,σου ευχομαι και εσενα κοριτσακι μου ολα τα καλα του κοσμου να εχεις. με αγαπη
καλη σου μερα Δεσποινακι. τι κανεις;;; διαβασα οτι ειχες επετειο με τον αντρουλη σου...Ευχομαι να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.