Καλησπέρα Αγγελικούλα .......... :) Φιλιά
Ονειρα γλυκά Αγγελικούλα:) Καλή ξεκούραση.... Πολλά φιλιά!!!!!
Ναι, είμαι από τα Γιάννενα!!! Σπουδάζω Πάτρα, σ' ευχαριστώ και το ίδιο σε συμπαθώ κι εγώ! Ένα ταψί μπακλαβά για Θεσσαλονίκη λοιπόν! Σε καληνυχτίζω Ελπινίκη μου, θα τα ξαναπούμε, εννοείται! Πολλά φιλιά!
Παγουρού είσαι καλέ; :) :) Γι΄ αυτό σε συμπαθώ τόοοοοοοσο πολύ; Σπουδάζεις στην Πάτρα; Τρελλαίνομαι για μπακλαβά... Το ρωτάς; (και σχεδόν, για όοοολα τα γλυκά). Μου αρέσουν πολύ και τα ηπειρώτικα τραγούδια. Μία από τις κοπέλες που συγκατοικούσα, όταν ήμουν στη Σχολή (Π.Χ.) ήταν από τις Φιλιάτες Θεσπρωτίας... Εξαιρετικό κορίτσι. Μία, από τις δύο καλύτερες φίλες μου...
Τον Τερκενλή για τα τσουρέκια, και τον Ελενίδη για τα τρίγωνα, τους έχω κάνει πλούσιους όποτε έχω έρθει! Δεν είναι καή η ιδέα σου! Σε αντάλλαγμα, σου στέλνω μπακλαβά γιαννιώτικο από τα μέρη μου! Αν τον τρώς βεβαίως! Φιλιά!
Παραγγελίες δεκτές!!!! Εκτελέσιμες πάραυτα!!! Είμαι χρυσοχέρα, εγώ.... Με τα δαχτυλάκια μου τις κατεβασα από το ίντερνετ :) Πάντως, χωρίς πλάκα, αν θέλεις τρίγωνα πανοράματος ή τσουρέκι από τον Τερκενλή (τέλειο) , μπορώ να σου στείλω με κούριερ ως χριστουγεννιάτικο δωράκι. Μια διεύθυνση, χρειάζομαι μόνο. Τίποτε άλλο.... :)
Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώωωω, το ομολογώ! Δηλαδή μπορώ να κάνω κι εγώ παραγγελία;;;εεε;Ένα θα σου πώ, εκεί στη Θεσσαλονίκη, έχετε κάτι γλυκά.... τί να πώ;Τρίγωνα (έχω τσακίσει καμιά ντουζίνα στην καθισιά, χωρίς υπερβολή!), προφιτερόλ;Τσουρέκια με σοκολάτα, εσείς φταίτε για όλα!!!Ουφ, θα κρατηθώ γι' απόψε!Φιλιά!
Αγγελικούλα μου...... Με μέτρο τα γλυκά... εντάξει κορίτσι μου; (Αν και δεν βλέπω να εχεις πρόβλημα.... αντιθέτως, πρέπει να πάρεις κανένα κιλακι...) Τα έφτιαξα για τον Δείμωνα :) Είναι παραγγελία (χα χα)
Αχ, να σαι καλά Ελπινίκη μου!Και τι γλυκά είναι αυτά βρε παιδάκι μου, πειρασμός!!! Φιλάκιααααα :)
Τι μου ζητας συγνωμη, βρε χαζούλα μου :) :) Μην κοιτάς εμένα που είμαι "αργόσχολη" εδώ μέσα... εσύ να μου γράφεις μόνο όταν μπορείς.... και να μην απολογείσαι :) Σημασία δεν έχει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα (χαχα). Πολλά φιλιά Αγγελικούλα μου!!! Καλό βράδυ
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.