s
Conversation Between konstantina318 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between konstantina318 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

36 Visitor Messages

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
  1. ΠΩ!ΠΩ! μεγαλο πληγμα ετσι στα καλα καθουμενα ...τον χτυπησε αυτοκινητο;

Ολα για μας ειναι ντινακι μου γλυκο ετσι ειναι......
  2. Κι εμάς το ίδιο..Ένας πατέρας που με έκανε να νιώθω περήφανη που τον είχα..Και προτιμώ να μην σκέφτομαι καθόλου αυτό που έγινε γιατί είναι βάσανο μεγάλο.Γιατί έφυγε χωρίς λόγο ,χωρίς να έχει κάτι,έφυγε εξαιτίας ενός ..ασυνείδητου οδηγού να το πώ??Γιατί αλλιώς θα χρησιμοποιήσω άλλη γλώσσα~Όλα για μας τους ανθρώπους όμως σωστά??Φιλιά
  3. σε καταλαβαινω..... και εγω τον εχασα το 2004 τον μπαμπα μου ...ποσο μου λειπει αχ!
    Τρια πραγματα -εφοδια- μας εδωσε αγαπη και ασφαλεια ,μας φυσιξε μεσα μας την αυτοπεποιθηση απο τα πρωτα μας βηματα εμενα και τα αδελφια μου
  4. Απάντησα στο προφιλ μου sorry είμαι λίγο αλλού σήμερα!!
  5. Κωνσταντινακι μου ολα καλα κοριτσακι μου;;;;;;ανησυχησα καπως να πω την αληθεια που ελειπες απο το φορουμ
  6. εχετε πολυ πλακα οι δυο σας παντως...ειληκρινα σας ζηλευω ντινακι μου ,εχετε τοσο χιουμορ και οι δυο σας.μπραβο !!!!!!!
  7. Είδες τη Χρύσα με άφρο μαλλί στο άλμπουμ μου???
    Θα της πώ εγώ..που έβαλε το γαιδούρι με τα σιδεράκια κ τις δοντάρες κ έγραψε απο κάτω..η κολλητή μου!!!!!!
  8. χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
  9. Δεσποινάκι ,είπα να το κάνω σαν μια άλλη Τοξοτίνα που ξέρω...κ να γίνουμε φίλες μετά απο χρόνια,αλλά.....δεν μου το επέτρεψε ούτε η Αφροδίτη μου στους Δίδυμους 11ος,ούτε η Σελήνη μου στους Ιχθύες 9ος,ούτε ο Δίας μου στους Ιχθύες 8ος!!!!!!!
  10. ντινακι μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 36
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast