s
Conversation Between xry45 and konstantina318
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between xry45 and konstantina318

107 Visitor Messages

Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast
  1. Εγώ είμαι παμφάγο ή εσύ????????Για θυμήσου την τελευταία επίσκεψη σου στο σπίτι μου!!!!!!!!!!!
  2. Τα παντα τρωει ειναι παμφαγο...ΧΑ!!
  3. 'Οσο για σένα Αρτέμη,θα τα πούμε in private!
    Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!
  4. Aαααχ όχιιι...με παρεξηγήσατε ..Φίλη μου BlackOrWhat,προτιμώ να σε κερδίσω με το σπαθί μου, κ με τις εξαίρετες αστρολογικές μου γνώσεις..(είπαμε όχι αυγά τα σιχαίνομαι..)
  5. Αυτο σηκωνει πολεμο....
    Διαλεξε οπλο και μερος......
  6. Όλο chatάρεις κυρία μου ..από μελέτη τίποτα έετσιιιιιι?????
    Κορίτσια ,όποια θέλει να δεί φώτο της Χρύσπας,πρέπει να γίνει φίλη μου...Μπορεί να φαίνεται σαν εκβιασμός αλλά δεν είναι!
    (Καλέ...που εξαφανίστηκαν όλοι?????????))
  7. Καλα εφτιαξες την τελεια καρυδοπιτα...τη Μανα εισαι εσυ...
    Και απανταμε στο προφιλ του "αλλου" για να το βλεπει...
  8. Χρονια πολλα για τον Σταθουλη....το κουκλακι μου)[/B] (το κινητο σου παλι δεν το ακους?Μουλαρα..)
  9. Καλώς λοιπόν..θα κάνω υπομονή μέχρι τέλος Νοεμβρίου,γιατί τότε μάλλον θα γίνει η κίνηση.(Δεν αγοράζω τίποτα με ανάδρομο Ερμή!)
  10. Περιμενε ντε!!Εχει ενεργοποιηθει ο ωροσκοπος μου...Εσυ καινουργιο...εγω αντικα?(να σου και ο Αρουλης...) Συναισθηματικη αξια εχει και το δικο μου,για αυτο το χω κανει δωρεα στα αστεγα περιστερια...Κανε και συ την καλη σου πραξη...
Showing Visitor Messages 91 to 100 of 107
Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast