PDA

View Full Version : Μαντεύουμε το ζώδιο μέσα από την εικόνα και τον ήχο? :)



Δείμων
12-06-2010, 02:58 PM
Καλοκαίρι προελαύνει, και βλέποντας αυτό το δροσερό βιντεάκι θέλησα να το μοιραστώ με φίλους. Σκέφτηκα όμως στο μεταξύ, όπως ήταν πολύ φυσικό (γιατί άραγε.. :toung:), ότι πέρα από το οικογενειακό περιβάλλον την κληρονομικότητα κλπ. υπάρχουν προφανώς και πολλοί αστρολογικοί παράγοντες που επηρρέασαν τη συμπεριφορά που έχει το κοριτσάκι. Οπότε, θεωρώ διασκεδαστικό και χρήσιμο να προσπαθήσουμε εδώ να διακρίνουμε μέσα από την εικόνα και τον ήχο ζωδιακά χαρακτηριστικά ανθρώπων που εμπλέκονται σε καταστάσεις και μας τις χαρίζουν μέσα από το Ίντερνετ.

http://www.youtube.com/watch?v=y0iGb0kQlOw

Θεωρώ επίσης αυτονόητα εύλογο, εάν υπάρξει συμμετοχή (όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν και απόψεις αλλά και βίντεο για συζήτηση), να υπάρξει 1) το δυνατόν μεγαλύτερη προσκόλληση στα αστρολογικά 2) απαραιτήτως σεβασμός στα πρόσωπα που παρουσιάζονται ή παρουσιάζουμε και 3) προσπάθεια δικαιολόγησης της «μαντεψιάς» μας! Κάτι τέτοιο θα συμβάλλει τα μάλλα στην μακροημέρευση του θέματος. :cheesy:

gold soul
12-06-2010, 04:09 PM
Αυτό το αξιαγάπητο πλασματάκι :love: θα μπορούσε να έχει τον Ήλιο του στον Υδροχόο, ως εκφραστής της απόλυτης ελευθερίας, αντισυμβατική έκφραση, ανεβασμένο πάνω στο νιπτήρα αντιμετωπίζει με θάρρος επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς να σκέφτεται την προσωπική του ασφάλεια..:bigsmile:

Ο ωροσκόπος της στο Λιοντάρι, αυ-το-πε-ποί-θη-ση και ει-λι-κρί-νει-α... α! και πλούσια κόμη! Ο μόνος λόγος δε, που ΔΕΧΕΤΑΙ να την απαθανατίσουν με την κάμερα, είναι για να δουν και να αναγνωρίσουν ΟΛΟΙ την υπεροχή της.. Πιθανώς σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της να έχει τον Ερμή, διακρίνεται για την άμεση ανάγκη επικοινωνίας, είναι ικανοποιημένη που εκφράζεται μέσα από τον λόγο και την κίνηση, αυτοδιαφημίζεται και προκειμένου να επικοινωνήσει, μπορεί να σκαρφιστεί ένα σωρό τρόπους..:bigsmile:

Ίσως η Σελήνη της να είναι στον Κριό, ενεργητική, αναζητά δράση, με επιθετικό ενθουσιασμό, ανταγωνιστική, εκφράζεται γρήγορα και αυθόρμητα... ελπίζω μόνο αυτή η φλογερή Σεληνούλα που την κάνει να χοροπηδάει σαν κατσικάκι, να μην της αφήσει κανένα σημάδι/παράσημο στο δεξί της φρύδι.... (τυχαίο παράδειγμα:cry: :toung: :cry:)

Η ακμή του 3ου οίκου της θα μπορούσε να είναι στον Τοξότη που της δίνει μια κινητικότητα, είναι ιδιαίτερα ομιλητική με μια εύθυμη και αισιόδοξη άποψη..:toung: Ίσως στον 3ο να έχει τον ¶ρη, πράγμα που τονίζει την ομιλητικότητα της και την χρωματίζει με επιθετικότητα και αμεσότητα και βέβαια όπως φαίνεται της αρέσει να μοιράζεται με τους γύρω της, τις πληροφορίες και τις σκέψεις της.. :bigsmile:

:love:

Fotini Christodoulou
12-06-2010, 08:14 PM
Eγώ πάλι θα ψηφίσω Ήλιο στον Λέοντα διότι κρύβει μία σόουγούμαν η μικρούλα(μπροστά στον καθρέφτη κιολας για να θαυμάζει το είδωλο της)!:love: Θα επέλεγα ωροσκόπο σε διδύμους, με Ερμή στον Λέοντα και ίσως Σελήνη σε Τοξότη, το πρώτο γιατί ο τρόπος που μιλάει είναι λιγάκι "πομπώδης" κατά τα πρότυπα του Λεοντα, τον ωροσκόπο γιατί δεν κάθεται ούτε λεπτό ακίνητη, διαθέτει μία νευρικότητα, ενώ γενικά έχει ανοιχτά χρώματα, μαλλάκια που ξεχωρίζουν σαν χαίτη. Η Σελήνη στον Λέοντα θα έβγαζε αυτό το "μπορώ να κάνω τα πάντα" και να βλέπει όλα τα θετικά!:bigsmile:

:love:

gold soul
13-06-2010, 04:02 AM
έχει τον Ήλιο του στον Υδροχόο .................................................. .......................................... Ο ωροσκόπος της στο Λιοντάρι, ...................................... Πιθανώς σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της να έχει τον Ερμή,

Λοιπόν... μετά από 134 εμφανίσεις που είχε μέχρι στιγμής το θέμα, αφού δε με διόρθωσε :toung: κανείς για το λάθος μου.. θα ΜΟΥ κάνω εγώ παρατήρηση..:bigsmile:


Πως γίνεται να έχει Ήλιο στον Υδροχόο, :wacko:.................... ωροσκόπο στο Λιοντάρι :wacko:................
ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ;;;;;;;:wacko:

Επειδή όμως θέλω αυτόν τον συνδυασμό και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, για όλα υπάρχει μια σωστή λύση :bigsmile: Όπως λοιπόν μας είπε και η κυρία Μόζορα στο θέμα των πλανητών σε σύνοδο με τις ακμές, ότι λειτουργούν και στους απέναντι οίκους, έτσι κ δω ο Ερμής είναι σε σύνοδο με την ακμή του 7ου στον Υδροχόο άρα λειτουργεί και πάνω στον ωροσκόπο..:bigsmile: :toung: :bigsmile:

:love:

Δείμων
13-06-2010, 10:44 AM
...και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος..

:love:

Kαρκίνος και αισιόδοξος? :toung::bigsmile::laugh:

gold soul
13-06-2010, 01:52 PM
Kαρκίνος και αισιόδοξος? :toung::bigsmile::laugh:

...Με ωροσκόπο Τοξότη...Ερμή και ¶ρη στους Διδύμους...:toung: και ανάδρομο Ποσειδώνα στον ωροσκόπο..:toung:

:love:

zw_epimenontas
13-06-2010, 04:38 PM
αχαχαχα καλο το κοριτσακι :cheesy:
κανει μπαμ απο μακρυα οτι εχει λεωντα , τωρα ζωδιο ειναι αυτο ωροσκοπος , σεληνη ? δεν ξερω πια :cheesy: τοση αυτοπεποιθηση και δυναμισμο? χιχιχι

Κοραλλία Μόζορα
13-06-2010, 05:58 PM
Αν το κοριτσάκι τραγουδούσε "Είμαι το παν" θα έλεγα ότι είναι λιονταράκι!! Αλλά το "μπορώ να κάνω τα πάντα" μάλλον για μόττο του Κριού μου κάνει!! Και οι κινήσεις της είναι κοφτές και δυναμικές, περισσότερο με καράτε μοιάζουν παρά με χορευτικές!!! Ψηφίζω κριαράκι!! :laugh:

miron
13-06-2010, 09:16 PM
Καλησπέρα. Συμφωνώ και εγώ με το Κριό ,ακόμα και τα κατσαρά μαλλιά έχω διαβάσει κάπου είναι ένα στοιχείο του Κριού. Οι κινήσεις παρά το ότι είναι καράτε έχουν και το σόου , δεν έχει χαλάσει καθόλου το μαλλί της, θέλει να βλέπει τον εαυτό της, άρα μιά σελήνη στον Λέοντα θα έδινε την γοητεία και την πληθωρικότητα του ζωδίου αυτού. Νομίζω θα τοποθετούσα και Δία και Ερμή στους Διδύμους ,θα τον προτιμούσα και στον τρίτο Οίκο .Μιά Αφροδίτη λίγο αγορίστικη είτε σε δίδυμο είτε σε υδροχόο...Όσο για ωροσκόπο, ή Κριό ή Ιχθύ, ώστε όταν τον εκφράσει να γίνει πιό χορεύτρια..

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-06-2010, 02:25 PM
:bigsmile:και εγω νομιζω οτι εχει ηλιο στον κριο
αεκινητη ,αφοβη,ατρομητη σπιρτοζα ολο φλογα , σκαρφαλωμενη στον παγκο του νυπτηρα
και με ενα σαλτο γρηγορα πηδηξε κατω ...
και οταν εδωσε το ρεσιταλ μπροστα στον καθρεφτη σεληνη στον ζυγο μαλλον να βλεπει
το πρωσοπο της [κοκεταρια]
ερμης στον ταυρο της αρεση το τραγουδι ωραια φωνη
αφροδιτη στους ιχθεις ισως .. μου εμοιαζε σαν νεραιδουλα
με μια δοση ξωτικου...:bigsmile:
ωροσκοπο ιχθεις ισως..ολο αυτο το καλιτεχνικο...,η νεραιδουλα μας!!!



κουκι:love:

aries engineer
15-06-2010, 02:28 PM
Κριαράκι του πρωτου ή το ΠΟΛΥ του δευτερου δεκαημέρου..θα τοποθετούσα Αφροδίτη στο Ταύρο και μια Σελήνη στον Υδροχόο:toung::toung:να βάλω και έναν Αρη στον Τοξότη.????.:bigsmile::bigsmile: