morgana_1990
08-06-2010, 09:15 PM
Χαιρεται,ελαβα το θαρρος να σας στειλω την απορια μου.Ο αγαπημενος μου ειναι Αιγοκερως με Αφροδιτη στο Σκορπιο,Σεληνη στον Λεωντα,Αρη στον Τοξοτη και Ωροσκοπο Ιχθυ.Ειναι γεννημενος την 24-12-1991.Εγω ειμαι ΙΧθυς με Αφροδιτη στονΑιγοκερω,Σεληνη στον Υδροχοο,Αρη στον Αιγοκερω και Ωροσκοπο στον Καρκινο.Ειμαι γεννημενη την 24-02-1990.Αιγοκερως και Ιχθυς λενε πως ειναι ενα πολυ ομορφο ζευγαρι.Αλλα γιατι εμεις μονιμα τσακωνομαστε κ μαλωνουμε σχεδον για ολα?Μηπως φταιει η Αφροδιτη μου στον Αιγοκερω που τον κανει να νιωθει πως δεν τον αγαπω?Μου λεει συνεχεια πως δεν τον καταλαβαινω,πως δεν καταλαβαινω την αναγκη του να ειμαστε ενα κανονικο ζευγαρι κ πως μαζι μου νιωθει ανασφαλεια κ ζηλεια.Αλλα εγω δεν κανω τιποτα για να νιωθει ετσι.Μηπως φταιει η Σεληνη μου στον Υδροχοο που τον κανει να νιωθει τετοια ανασφαλεια?Τελικα πιστευετε πως ταιριαζουμε?Τι μπορω να κανω κ συμφωνα με τα αστρα για να τον καταλαβω?Η να τον κανω εκεινον να καταλαβει πως επειδη δεν του δειχνω πολυ συναισθημα οταν ειμαστε μαζι,δε σημαινει πως δεν τον αγαπω.Σας ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση δωσετε η κ οχι φυσικα.