PDA

View Full Version : Προοδευτικός χάρτης

sophier
06-06-2010, 07:44 AM
Έχω απορία για το πως διαβάζουμε έναν προοδευτικό χάρτη... Μπορεί κάποιος να με παραπεμψει ή να μου δώσει κάποιες πληροφορίες...; Ευχαριστώ!

Αννα Σχοινοπλοκάκη
06-06-2010, 01:30 PM
Αγαπητή μας φίλη shophier

Κατ' αρχήν πρέπει να έχετε αναλύσει πολύ καλά το γενέθλιο χάρτη, οι προοδευτικοί πλανήτες θα δείξουν το πότε, αυτά που μας υπόσχεται το γενέθλιο θα συμβούν. Όταν λοιπόν ένα προοδευμένος πλανήτης έρθει σε ακριβείας όψη με τον γενέθλιο πλανήτη θα συμβεί το γεγονός.:love:

Χρυσάνθη
07-06-2010, 02:36 AM
Έστω λοιπόν ότι έχουμε προοδευμένο ¶ρη σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη, το γεγονός θα είναι φύσεως Αφροδίτης, και θα σχετίζεται με τις όψεις που κάνει αυτή στο γενέθλιο χάρτη? (εξάγωνο με Δία και Ερμή τρίγωνο με Ceres τρίγωνο με ωροσκόπο) ή θα εμπλέκτεται και ο ¶ρης μέσα? (εικασία: ο ¶ρης πάνω στην Αφροδίτη θα μπορούσε να αναδείξει το γεγονός γρήγορα??) Ο οίκος παίζει ρόλο? (ο 8ος τώρα με αυτές τις όψεις τι συμπέρασμα να βγάλω?)

Αννα Σχοινοπλοκάκη
07-06-2010, 12:10 PM
Καλημέρα Χρυσάνθη. Φυσικά και θα παίξει ρόλο ποιος προοδευτικός πλανήτης ενεργοποιεί ένα γενέθλιο. Αφού λοιπόν η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τον Δία, ο ¶ρης θα δώσει ώθηση και ένταση στην όψη αυτή. Ο οίκος δείχνει σε ποιο περιβάλλον θα συμβούν τα γεγονότα. Ακόμα έχει σημασία και ποιους οίκους κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες :love:

christiana15
17-10-2010, 10:20 PM
Πως διαβαζεται ενας προοδευτικος χαρτης? Εχω βγαλει τον προοδευτικο απο το myhoroscope αλλα δεν ξερω πως μπορω να τον ερμηνευσω για να δω ποτε φενεται γαμος.
μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
Ευχαριστω

Μητσάκος
18-10-2010, 07:08 AM
Πως διαβαζεται ενας προοδευτικος χαρτης? Εχω βγαλει τον προοδευτικο απο το myhoroscope αλλα δεν ξερω πως μπορω να τον ερμηνευσω για να δω ποτε φενεται γαμος.
μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
Ευχαριστω
Ρίξε μια ματιά σε αυτά:
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7904-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%DC%EC%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%E5%EA%ED%EF%F0%EF%DF%E7%F3%E7%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/4874-%E3%DC%EC%EF%F2-%F0%FE%F2-%E1%ED%E9%F7%ED%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%F3%F4%EF-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%EF-%F7%DC%F1%F4%E7.html
:bigsmile:

christiana15
18-10-2010, 09:16 PM
Κοιταξα και τα δυο link παρ'ολαυτα επειδι ισως δεν ειμαι εξικειωμενη με τα προοδευτικα συστηματα, για την ακριβεια καθολου, μου ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησω πολλα απο αυτα που λεει!
Ευχαριστω για την βοηθεια οπως και να χει!

katiakiss
18-10-2010, 09:48 PM
Κοιταξα και τα δυο link παρ'ολαυτα επειδι ισως δεν ειμαι εξικειωμενη με τα προοδευτικα συστηματα, για την ακριβεια καθολου, μου ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησω πολλα απο αυτα που λεει!
Ευχαριστω για την βοηθεια οπως και να χει!Αν δεν έχεις εξοικείωση, θα σου πρότεινα να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου. Ξεκίνα από τα ακόλουθα:

1)Δες τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου.
2) Αν κάποιος αργοκίνητος πλανήτης κάνει την είσοδό του ή πέρασμα από τον 7ο οίκο σου.
3) Τι όψεις δέχεται η Αφροδίτη, ¶ρης, Ήλιος, Σελήνη (εννοείται ότι μιλάμε για πλανήτες από Δία και μετά)
4) Εξίσου μελέτα 10ο – 4ο και ωροσκόπο. Κυβερνήτες τους, όψεις, ενεργοποιήσεις.
5) Δες το μεσοδιάστημα του γάμου (μεσοδιάστημα Δία\Αφροδίτης) . Δες αν υπάρχει ενεργοποίηση από κορυφαίες όψεις και κυρίως σύνοδο.

Τέλος, αν δεν βγάλεις άκρη, σταμάτα να κοιτάς τους χάρτες και πες στον άνθρωπό σου να σου ανακοινώσει την ημερομηνία γάμου σας, μιας και για σένα είναι τόσο σημαντικό. Αν δεν θέλει να παντρευτείτε θα το μάθεις και δεν θα χάνεις τον καιρό σου, αν το θέλει θα μάθεις άμεσα πότε παντρεύεσαι. (είναι η πιο ασφαλής πρόβλεψη που ξέρω!)

christiana15
18-10-2010, 10:26 PM
χαχαχαχαχαχαχ...ευχαριστω για ολες τισ συμβουλες....
ωστοσο το ψαχνω τοσο γιατι ειχα μια σχεση που μελετωντας την συναστρια μασ και τον συνθετο φενοταν οτι θα πηγαινε πολυ καλα, αλλα αναγκαστηκα να την σταματησω τον σεμπτεμβριο γιατι δεν με ικανοποιουσε, χωρις να σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αυτο το ατομο....αντιθετα θεωρω οτι ειναι πλασμενος για μενα και εγω γι'αυτον, ωστοσο δεν πληρουσε η σχεση τις προυποθεσεις .
Μελετωντας τωρα τον προοδευτικο συνθετο χαρτη μας, τη μερα που τα φτιαξαμε σε σχεση με τη μερα που χωρισαμε βλεπω οτι την μερα που τα φτιαξαμε υπηρχε συνοδος της σεληνης μου με την αφροδιτη του, και οταν σταματησε η σχεση να λειτουργει αυτη η οψη δεν υπηρχε καν. Πηγαινοντας πολυ μπροστα στον χρονο ειδα οτι θα υπαρξει τετραγωνο αναμεσα στην σεληνη μου και στην αφροδιτη τοθ αλλα οχι συνοδος τουλαχιστον μεχρι το 2013. Αυτο τι μπορει να σημαινει?......
Σημειωση. ο ηλιος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη του στον συνθετο ,και στην συναστρια και στον συνθετο τα φωτα μας κανουν εξαγωνο, ενω στον προοδευτικο συνθετο αυτο το εξαγωνο δεν υπαρχει....τι σημαινει αυτο?

katiakiss
18-10-2010, 11:09 PM
Σημειωση. ο ηλιος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη του στον συνθετο ,και στην συναστρια και στον συνθετο τα φωτα μας κανουν εξαγωνο, ενω στον προοδευτικο συνθετο αυτο το εξαγωνο δεν υπαρχει....τι σημαινει αυτο?Η πρόταση αυτή δεν στέκει αστρολογικά. Δεν μπορεί ο Ήλιος σου να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη «του» στον σύνθετο. Στο σύνθετο βλέπουμε την Αφροδίτη «σας»! Ο σύνθετος χάρτης αφορά τον χάρτη που προκύπτει από την σύνθεση των πλανητών και των δύο.
Μην μένεις σε μία όψη προσπαθώντας να βγάλεις συμπεράσματα για όλη την σχέση. Με ξεκομμένες όψεις δεν μπορείς να βγάλεις κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Η Σελήνη σου και ο Ήλιος σου είναι σε εξάγωνο από γενέθλιο και πρόοδο με εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ωστόσο έναν θα παντρευτείς. Ακόμα και η Λιζ Τέιλορ, έφτασε στους 8. Ναι, είναι μια καλή ένδειξη, αλλά είναι ένδειξη και όχι απόδειξη.
Σε πληροφορώ ότι ένας άλλος δικός σου πλανήτης που θα μπορούσε να υποστηρίζει δικά του κενά στον προσωπικό του χάρτη, θα μπορούσε να παίζει πιο σημαντικό ρόλο. Τι εννοώ; Αν για παράδειγμα εκείνος έχει ¶ρη στον Σκορπιό, Σελήνη στον Ιχθύ και εσύ Δία στον Καρκίνο, αυτό θα σήμαινε ότι εσύ με τον Δία σου ολοκληρώνεις στον χάρτη του ένα τρίγωνο και αυτό θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη σημασία από το εξάγωνο Σελήνης\Αφροδίτης. Αν εκείνος έχει μια Αφροδίτη κακοβαλμένη και εσύ με μια καλή όψη του την στηρίζεις, τότε αυτή η όψη είναι μεγαλύτερης σημασίας από μια άλλη, θεωρητικά, κλασικά καλή όψη. :bigsmile:

Μητσάκος
18-10-2010, 11:20 PM
......................
ωστοσο το ψαχνω τοσο γιατι ειχα μια σχεση που μελετωντας την συναστρια μασ και τον συνθετο φενοταν οτι θα πηγαινε πολυ καλα, αλλα αναγκαστηκα να την σταματησω τον σεμπτεμβριο γιατι δεν με ικανοποιουσε, χωρις να σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αυτο το ατομο....αντιθετα θεωρω οτι ειναι πλασμενος για μενα και εγω γι'αυτον, ωστοσο δεν πληρουσε η σχεση τις προυποθεσεις .:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
Ήξερα ότι οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν μιας μορφής δυισμό, αλλά εσύ, βρε παιδί μου, αποτελείς την επιτομή τους..... Σε 4 (κυριολεκτικά) αράδες αυτοαναιρείσαι 2 φορές :weird:

Μελετωντας τωρα τον προοδευτικο συνθετο χαρτη μας, τη μερα που τα φτιαξαμε σε σχεση με τη μερα που χωρισαμε βλεπω οτι την μερα που τα φτιαξαμε υπηρχε συνοδος της σεληνης μου με την αφροδιτη του, και οταν σταματησε η σχεση να λειτουργει αυτη η οψη δεν υπηρχε καν. Πηγαινοντας πολυ μπροστα στον χρονο ειδα οτι θα υπαρξει τετραγωνο αναμεσα στην σεληνη μου και στην αφροδιτη τοθ αλλα οχι συνοδος τουλαχιστον μεχρι το 2013. Αυτο τι μπορει να σημαινει?......
Σημειωση. ο ηλιος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη του στον συνθετο ,και στην συναστρια και στον συνθετο τα φωτα μας κανουν εξαγωνο, ενω στον προοδευτικο συνθετο αυτο το εξαγωνο δεν υπαρχει....τι σημαινει αυτο?
Και από την άλλη, ενώ λες 'ότι δεν έχεις εξοικείωση με τα προοδευτικά, πας να αναλύσεις προοδευτικό σύνθετο και, από ό,τι διαβάζω, μάλλον κάτι πάλι δεν στέκει. Συγκρίνεις τον σύνθετο με τους δικούς σου γενέθλιους; Αν όχι, σε ποιον σύνθετο τη μέρα που τα φτιάξατε η Σελήνη ΣΟΥ έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη ΤΟΥ;

Εφόσον οι δύο σύνδεσμοι που σε παρέπεμψα σε δυσκόλεψαν, μάλλον θα πρέπει να περιοριστείς αρχικά στην κατανόηση των βασικών αστρολογικών εννοιών και μετά να προχωρήσεις σε αναλύσεις και ερμηνείες :love:

christiana15
18-10-2010, 11:31 PM
Αχα
Παραδιδω τα οπλα.....:bigsmile:
προσπαθησα να βγαλω μια ακρη αλλα το αφηνω....
Ευχαριστω και παλι για ολες τις συμβουλες

katiakiss
18-10-2010, 11:35 PM
Αχα
Παραδιδω τα οπλα.....:bigsmile:
προσπαθησα να βγαλω μια ακρη αλλα το αφηνω....
Ευχαριστω και παλι για ολες τις συμβουλες Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Να διαβάσεις, να κατανοήσεις και η πρόβλεψη θα έρθει μόνη της! :bigsmile:

christiana15
18-10-2010, 11:37 PM
:cheesy:Μητσακο
Πηγα στο σημειο που λεει προοδευτικος συνθετος χαρτης και εβαλα τν ημερομηνια αρχικα που τα φτιαξαμε, ειδα τον χαρτη, και στην συνεχεια εβαλα την ημερομηνια που χωρισαμε και ειδα οτι η οψη της σεληνησσε συνοδο με την αφροδιτη(που υπηρχε οταν τα φτιαξαμε), την μερα που χωρισαμε δεν υπηρχε, και αναρωτιομουνα εαν αυτο παιζει ρολο...
Δεν ξερω πολλα απο αστρολογια και καθολου για προοδευτικους, απλα προσπαθω να προχωρησω στο σκοταδι(αστρολογια αφου δεν την γνωριζω) και συμβουλευομαι αυτους που την γνωριζουν...

katiakiss
18-10-2010, 11:44 PM
:cheesy:Μητσακο
Πηγα στο σημειο που λεει προοδευτικος συνθετος χαρτης και εβαλα τν ημερομηνια αρχικα που τα φτιαξαμε, ειδα τον χαρτη, και στην συνεχεια εβαλα την ημερομηνια που χωρισαμε και ειδα οτι η οψη της σεληνησσε συνοδο με την αφροδιτη(που υπηρχε οταν τα φτιαξαμε), την μερα που χωρισαμε δεν υπηρχε, και αναρωτιομουνα εαν αυτο παιζει ρολο...
Δεν ξερω πολλα απο αστρολογια και καθολου για προοδευτικους, απλα προσπαθω να προχωρησω στο σκοταδι(αστρολογια αφου δεν την γνωριζω) και συμβουλευομαι αυτους που την γνωριζουν...Αυτό που διαπίστωσες είναι λογικό γιατί η προοδευμένη Σελήνη κινείται περίπου 1ο τον μήνα. Πραγματικά η όψη Σελήνης \Αφροδίτης είναι ζεστή, τρυφερή και αγαπησιάρα και ίσως να διευκόλυνε την δημιουργία μιας σχέσεις. Λίγο αργότερα οι Σελήνες σας προχώρησαν και αυτό άλλαξε. Δεν έγινε κανένα μαγικό… Απλά λογικό. Και πάλι όμως θα πω ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!

christiana15
18-10-2010, 11:51 PM
Μητσακο
Απλα σε μια αλλη επισκεπτρια που αναρωτιοταν αν θα υπαρχει επανασυνδεση στην σχεση της( αρχειο εραστες τησ αστρολογιας, 501 αριθμος ) της ειχες πει να δει εκτος των αλλων και αν υπαρχει συνοδος ηλιου αφροδιτης στον συνθετο.....
Απλα σκευτηκα να το τσεκαρω και εγω....:embarrest

christiana15
18-10-2010, 11:59 PM
Ναι Κατια συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Αρχικα σκευτηκα να δω αν υπαρχει καποιο σημαδι επανασυνδεσης ορμομενη απο το αρχειο "εραστες της αστρολογιας" αριθμος 501.....γι'αυτο μπηκα και σε ολη την διαδικασια να τσεκαρω τον συνθετο προοδευτικο.
Αυτη την στιγμη ειμαστε χωρια οποτε και να θελω εγω να αναιβω τα σκαλια της εκκλησιας μαλλον μονη μου θα το κανω και οπως τα αναιβω θα τα κατεβω αφου δεν θα με περιμενει κανεις εκει.
Να κανω ακομα μια ερωτηση?....:embarrest
Το οτι στον προοδευτικο συνθετο χαρτη δεν ειδα ξανα την οψη της σεληνης σε συνοδο με την αφροδιτη , αυτο σημαινει κατι για την μεταξυ μας σχεση?
(Με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω επαφες , δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε)

katiakiss
19-10-2010, 12:05 AM
Αρχικα σκευτηκα να δω αν υπαρχει καποιο σημαδι επανασυνδεσης ορμομενη απο το αρχειο "εραστες της αστρολογιας" αριθμος 501.....γι'αυτο μπηκα και σε ολη την διαδικασια να τσεκαρω τον συνθετο προοδευτικο.
Αυτη την στιγμη ειμαστε χωρια οποτε και να θελω εγω να αναιβω τα σκαλια της εκκλησιας μαλλον μονη μου θα το κανω και οπως τα αναιβω θα τα κατεβω αφου δεν θα με περιμενει κανεις εκει.
Το οτι στον προοδευτικο συνθετο χαρτη δεν ειδα ξανα την οψη της σεληνης σε συνοδο με την αφροδιτη , αυτο σημαινει κατι για την μεταξυ μας σχεση?
(Με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω επαφες , δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε)Δεν σημαίνει τίποτα! Ψάξε την συναστρία σας με εμβρίθεια βήμα-βήμα και επέστρεψε με συγκεκριμένες ερωτήσεις που να μπορούν τα μέλη να σου τις απαντήσουν.
Επίσης, μια και τον έχεις πρόχειρο, μίλα μαζί του για όσα θα έπρεπε να μιλάτε. :embarrest

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-10-2010, 12:10 AM
(Με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω επαφες , δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε)

μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα;;;

ο συνθετος ειναι 2 χαρτες που γινονται ενας ,
λειτουργητε δηλαδη σαν μια μοναδα

εχεις δει την συναστρια σας;
την εχεις κατανοησει;
να δεις αν τα βρισκεται;
αν ταιριαζεται;
αν εχετε προοπτικες;
που πεφτουν οι πλανητες του ενα ατομου
και που του αλλου;
τις οψεις που κανουν ;

τα εχεις δει αυτα;
:bigsmile::bigsmile:

φιλικα:bigsmile:

christiana15
19-10-2010, 12:18 AM
Μερσιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:love :

christiana15
19-10-2010, 12:23 AM
Ναι Δεσποινα
εχω δει και την συναστρια μας και τον συνθετο εχω βγαλει.....με τα "καθολου" που ξερω προσπαθω να βγαλω ακρη. εχουμε πολλες δυσκολες οψεις(κυριως τετραγωνα, αλλα και αρκετες ευνοικες).
Μακαρι να ηξερα περισσοτερα αλλα δυστυχως, ειναι πιο περιπλοκο απο οτι το φανταζομουν το να αναλυσω τις πληροφοριες που εχω.
Με την ευκαιρεια, (ξεκιναω απο το 0) ποιος εχει περισσοτερη βαρυτητα?...ο συνθετος η η συναστρια?...η και οι δυο?

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-10-2010, 12:24 AM
Μερσιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:love :

να εισαι καλα!!:bigsmile:

ξεκινα σιγα-σιγα και ολα θα τα μαθεις!!
Εγω παντως που ειμαι αρκετο καιρο εδω και καθε μερα:cheesy:
δεν εχω τολμησει να κοιταξω τον προοδευτικο συνθετο ακομα
εδω μπερδευω την μπερδα μου ακομα με τους γενεθλειους και τις οψεις :laugh::toung::bigsmile:
αλλα εκκει προσπαθω..διαβαζω
καλη συνεχεια σου ευχομαι αγαπητο μελος:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-10-2010, 12:28 AM
Ναι Δεσποινα
εχω δει και την συναστρια μας και τον συνθετο εχω βγαλει.....με τα "καθολου" που ξερω προσπαθω να βγαλω ακρη. εχουμε πολλες δυσκολες οψεις(κυριως τετραγωνα, αλλα και αρκετες ευνοικες).
Μακαρι να ηξερα περισσοτερα αλλα δυστυχως, ειναι πιο περιπλοκο απο οτι το φανταζομουν το να αναλυσω τις πληροφοριες που εχω.
Με την ευκαιρεια, (ξεκιναω απο το 0) ποιος εχει περισσοτερη βαρυτητα?...ο συνθετος η η συναστρια?...η και οι δυο?

προσωπικη μου γνωμη
πρωτα η συναστρια σας
και μετα ο συνθετος δηλαδη η κοινη σας πορεια σαν να ειστε ενα
σαν μια γροθεια

christiana15
19-10-2010, 01:30 AM
Σε ευχαριστω πολυ
Καλο σου βραδυ

Naskout
19-10-2010, 02:01 AM
Καλησπέρα, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις εξής όψεις :
1) προοδευμένος Ήλιος σε σύνοδο με προοδευμένο Πλούτωνα αλλά και με γενέθλιο Πλούτωνα
2) προοδευμένος ωροσκόπος σε σύνοδο με γενέθλια σελήνη
3) προοδευμένος Δίας τρίγωνο με προοδευμένο ωροσκόπο και γενέθλια σελήνη (τρίγωνο Δία -Σελήνης υπάρχει και στο γενέθλιο χάρτη)
4) προδευμένη σελήνη τετράγωνο με προοδευμένο Κρόνο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:

katiakiss
19-10-2010, 02:46 AM
Καλησπέρα, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις εξής όψεις :
1) προοδευμένος Ήλιος σε σύνοδο με προοδευμένο Πλούτωνα αλλά και με γενέθλιο Πλούτωνα
2) προοδευμένος ωροσκόπος σε σύνοδο με γενέθλια σελήνη
3) προοδευμένος Δίας τρίγωνο με προοδευμένο ωροσκόπο και γενέθλια σελήνη (τρίγωνο Δία -Σελήνης υπάρχει και στο γενέθλιο χάρτη)
4) προδευμένη σελήνη τετράγωνο με προοδευμένο Κρόνο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:
Οι ερωτήσεις σου είναι πολύ σωστά δομημένες, μόνο που θα πρέπει να βάλεις και οίκους αν θέλεις να λάβεις αξιοπρεπείς απαντήσεις.
(μάλλον καλά τα βλέπω πάντως... Αυτό το Δίας\Σελήνη διπλή φορά... Μια χαρά το βλέπω!)

Naskout
19-10-2010, 10:31 PM
Καλησπέρα , katiakiss, έχεις δίκιο για τους οίκους , αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω για το προοδευτικό ή το γενέθλιο ή για όλα :dizzy:
Λοιπόν θα προσπαθήσω :
1) Στον γενέθλιο χάρτη ο ήλιος και ο Πλούτωνας είναι στον 7ο οίκο , στον προοδευτικό στον 6ο (ωστόσο , όταν είναι ο ένας χάρτης πάνω στον άλλο και πάλι στον 7ο οίκο του γενέθλιου βγαίνουν ! Κατάλαβες τίποτα από αυτό ;:wacko: :laugh:
2) Στον γενέθλιο , σελήνη στον 2ο οίκο στον Ταύρο
3) Γενέθλιος Δίας στον Λέοντα στον 6ο οίκο , προοδευμένος στην Παρθένο στον 5ο οίκο ( δεν θα ξαναγράψω για τον ένα χάρτη πάνω στον άλλο ! )
4) Στον προοδευτικό χάρτη , σελήνη στον 2ο οίκο και Κρόνος στον 6ο

:bigsmile: