PDA

View Full Version : Συνοδος βορειου δεσμου-Κρονου στην συναστρια

astrotrella
01-06-2010, 10:02 PM
Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι σημαινει η συνοδος Βορειου δεσμου-Κρονου σε μια ερωτικη συναστρια?Δειχνει οτι υπαρχει καρμικη ελξη?Οτι μπορει να υπαρχει εξελιξη σχεσης και γενικα τι δειχνει?

astrotrella
18-06-2010, 03:19 AM
Καμια ιδεα κανεις?

Τίνα Ζαχαριάδου
18-06-2010, 11:56 AM
Αγαπητή astrotrella

Κατ' αρχήν τι θα πει καρμική έλξη??

Οποιαδήποτε σχέση συνάπτουμε έχει την καρμικότητα της.
Όλοι οι πλανήτες θεωρούνται καρμικοί, όλες οι σχέσεις καρμικές.
Η σύνοδος του Κρόνου με τον Β.Δεσμό δείχνει ότι ο εκπρόσωπος του Κρόνου μέσα από την σοφία και την ωριμότητα που διαθέτει θα βοηθήσει το σύντροφο να εκπληρώσει τον Β.Δεσμό του.
Ο τρόπος που θα "επιλέξει" θα είναι δύσκολος μέσα από δοκιμασίες και ευθύνες έτσι ώστε να μπει στην διαδικασία να ωριμάσει κι αυτός με την σειρά του.
Αν τελικά πραγματώσει τον Β.Δεσμό του το άλλο μέλος θα φανεί από την θέση του Δεσμού, τις όψεις που δέχεται και όχι από την μεταξύ τους σχέση.

astrotrella
18-06-2010, 09:27 PM
Αγαπητή astrotrella

Κατ' αρχήν τι θα πει καρμική έλξη??

Οποιαδήποτε σχέση συνάπτουμε έχει την καρμικότητα της.
Όλοι οι πλανήτες θεωρούνται καρμικοί, όλες οι σχέσεις καρμικές.
Η σύνοδος του Κρόνου με τον Β.Δεσμό δείχνει ότι ο εκπρόσωπος του Κρόνου μέσα από την σοφία και την ωριμότητα που διαθέτει θα βοηθήσει το σύντροφο να εκπληρώσει τον Β.Δεσμό του.
Ο τρόπος που θα "επιλέξει" θα είναι δύσκολος μέσα από δοκιμασίες και ευθύνες έτσι ώστε να μπει στην διαδικασία να ωριμάσει κι αυτός με την σειρά του.
Αν τελικά πραγματώσει τον Β.Δεσμό του το άλλο μέλος θα φανεί από την θέση του Δεσμού, τις όψεις που δέχεται και όχι από την μεταξύ τους σχέση.

Ο Βορειος Δεσμος του Ατομου ειναι στον Αιγοκερω και εγω εχω τον Κρονο τα δυο αυτα δειχνουν εντονο Κρονιο στοιχειο και περιορισμους..Μπορει να δειχνει και μια σχεση η οποια δεν μπορεσε να εξελιχθει οπως επρεπε και διαλυθηκε ξαφνικα?