View Full Version : Ουρανος και Διας στον Κριο-επιπτωσεις?
april8ran
31-05-2010, 01:16 PM
Παρακαλω θα ηθελα να μαθω γιατι εχω πλεον τρομοκρατηθει με τοσες ανατροπες που ακουω οτι θα επιφερουν αυτες οι θεσεις των πλανητων, Καποιος που ειναι ζωδιο Κριος με ωροσκοπο Κριο, με τον Ουρανο στην 26 μοιρα και 16',17''της Παρθενου στν 6ο οικο με ακμη στον 8ο στην 23 μοιρα,16΄του Σκορπιου και Δία στην 26 μοιρα,07΄,28΄΄ του Λεων στον 5ο οικο και ακμη στον 6ο στην 5 μοιρα,16΄ της Παρθενου τι ειδους επιπτωσεις μπορει να αντιμετωπισει ..???ποσο ασχημο η καλο μπορει να ειναι αυτο το σκηνικο...ελπιζω να τα εκφραζω σωστα αστρολογικα, καθοτι ειμαι πολυ αρχαρια αλλα προσπαθω να ασχοληθω!
Ευχαριστω!
Τίνα Ζαχαριάδου
31-05-2010, 02:09 PM
Αγαπητή Κριαρίνα ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεις την απορία σου, δείχνει σαφέστατα ότι είσαι τρομοκρατημένη. Χαλάρωσε λίγο και πες μας σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σου και σε ποια ο ωροσκόπος, γιατί με τα στοιχεία που δίνεις δεν βγαίνει άκρη.
april8ran
31-05-2010, 03:05 PM
Ουρανος και Διας στον Κριο-επιπτωσεις?
Αρχικα ευχαριστω θερμα για την ανταποκριση! Λοιπον εχω Ηλιο στην 18μοιρα ,23΄,14'' και Ωροσκοπο στην 18μοιρα,11΄,02'' του Κριου!Πραγματι ειμαι παρα πολυ στρεσαρισμενη..με προσωπικα κ με επαγγελματικα στο τι μπορει να "παθω"!Εχω μια Σεληνη στο Λεων στην12μοιρα στον 5ο οικο....και μια Αφροδιτη στην 29μοιρα ,05΄,11''των Ιχθυων ...η οποια Αφροδιτη....απο οτι μου εχουν πει μου χαλα ενα πολυ δυναμικο ωροσκοπιο!
Ευχαριστω!
--------------------------------------------------------------------------------
Τίνα Ζαχαριάδου
01-06-2010, 12:55 AM
Μέχρι το 2015 που ο Ουρανός θα πιάσει τον 'Ηλιο και τον Ωροσκόπο σου, προτείνω να χαλαρώσεις. Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό επηρεάζει αρνητικά, ΜΟΝΟ τους γεννημένους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στις 0 εώς και 3 μοίρες του Κριού και των υπολοιπων παρορμητικών ζωδίων. Στις 14 Αυγούστου ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση, είναι πως όλη αυτή την περίοδο ο Ουρανός πιάνει την Αφροδίτη σου, κι όμως, δεν ρώτησες γι αυτήν. Όσο για την άποψη ότι η Αφροδίτη στα ψάρια χαλά ένα πολύ δυναμικό ωροσκόπιο, επίτρεψε μου να διαφωνήσω.
april8ran
01-06-2010, 10:36 AM
Τι σημαινει λοιπον οτι ο Ουρανός πιανει την Αφροδιτη ?????Έχω διαβασει για την 29 μοιρα οτι ειναι μοιραια...ανατρεπτικη...επισ ης Τι εννοεις ολο αυτο το διάστημα ?Τι αλλαγες θα γινουν?
Οσο για το οτι χαλα το Ωροσκοπιο εννουσα οτι μου δινει πολυ ευαισθησια και ταλαιπωρια στα αισθηματικα, δεν ξερω αν κανω λαθος!
Τίνα Ζαχαριάδου
01-06-2010, 11:07 AM
Καλημέρα και καλό μήνα!
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τις θέσεις των πλανητών. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή θέση σε σχέση με τις ιδιότητες που έχει σαν πλανήτης. Μαζί με τον Δία θεωρείται ευεργέτης ζωδιακού, είναι εκείνη η οποία επιζητά, τον έρωτα, την αγάπη και την αρμονία. Όλες αυτές οι ιδιότητες στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργούν αρκετά καλά με δεδομένο πως ο Ιχθύς είναι το ζώδιο της ανιδιοτελούς αγάπης και της παράδoσης άνευ όρων. Πράγματι δίνει ευαισθησία και πολλές φορές απογοήτευση και θλίψη, είναι το αντίτιμο το οποίο πληρώνει κάποιες φορές επειδή "παραδώθηκε" . Όποιος δεν είναι σε θέση να το πληρώσει, δεν είναι σε θέση και ν αγαπήσει. Ένα δυναμικό ωροσκόπιο χρειάζεται τα ευαίσθητα του στοιχεία ακόμη και τα αδύναμα για να μπορεί το άτομο να ισορροπεί και να συνδυάζει πολλές ιδιότητες.
Ο Ουρανός τώρα από διέλευση σχηματίζει όψη συνόδου με την γενέθλια Αφροδίτη σου, αυτό θεωρητικά σημαίνει πως όλη την τελευταία περίοδο είχες και θα έχεις αρκετές αλλαγές στα αισθηματικά σου. Από γνωριμίες με άτομα αντισυμβατικού χαρακτήρα μέχρι και χωρισμό. Συνήθως η όψη αυτή φέρνει σχέσεις ελεύθερου τύπου που αρχίζουν ξαφνικά και λήγουν ξαφνικά με έντονο το στοιχείο της εκκεντρικότητας. Οτιδήποτε καταπιεστικό ή συντηρητικό δεν σου ταιριάζει, πρέπει να υπάρχει χώρος να εκφράζεις ελεύθερα όσα θέλεις ενώ δεν αποκλείεται κάποιος που μέχρι πρότινος ήταν φίλος σου, να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα και το αντίστροφο. Σε γενικές γραμμές ο Ουρανός με την Αφροδίτη αυτά φέρνει, αν έχεις στον γενέθλιο σου χάρτη όψη Αφροδίτης/Ουρανό τότε ενεργοποιείται η γενέθλια όψη με αποτέλεσμα οι αλλαγές που φέρνει να είναι πιο αισθητές.
april8ran
01-06-2010, 01:46 PM
Καλο Μηνα!εχετε απολυτο δικιο στο θεμα της αγαπης τη θυσια ,την ανευ ορων αγαπη!
Δικαιωση περιμενω!!!!ελπιζω ο ουρανος να ανατρεψει θετικα και να δικαιωθω!!
april8ran
01-06-2010, 02:54 PM
Ωραια για τον Ουρανό μπορειται να μου πειτε και για τη θέση του Δία τι επιρροες δινει?
Τίνα Ζαχαριάδου
02-06-2010, 02:42 AM
Όταν λες η θέση του Δία?????????
εννοείς την θέση του από τον Κριό γενικά ή μιλάς για την διέλευση του από τον 12ο σου οίκο που βρίσκεται τώρα?
april8ran
02-06-2010, 12:17 PM
Καλημερα! εννοω με την εισοδο στον Κριο απο 6/6/2010 πως θα μ επηρεασει? και ακομη αυτο που λετε οπως ειναι τωρα στο 12 οικο τι σημαινει?
Τίνα Ζαχαριάδου
03-06-2010, 12:55 PM
Καλημερα! εννοω με την εισοδο στον Κριο απο 6/6/2010 πως θα μ επηρεασει? και ακομη αυτο που λετε οπως ειναι τωρα στο 12 οικο τι σημαινει?
Καλημέρα!!!!!!
Και στις 6/6 πάλι στον 12ο σου θα είναι με την διαφορά πως από το ζώδιο του Κριού απωθημένα και κρυφές πτυχές του εαυτού σου θα βγαίνουν προς τα έξω με περισσότερη ένταση.
Δείμων
03-06-2010, 11:02 PM
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας.
http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/9294-%F0%FE%F2-%EA%E1%E9-%F4%E9-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%F4%EF%F5%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F5%F2-%E4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F3%E1%F2-%E5%ED%E4%E9%E1%F6%DD%F1%E5%E9.html