View Full Version : Ώρα γέννησης: μ' έκαψες!
super_lela
30-05-2010, 09:39 PM
Καλησπέρα,
Κοιτάζω τον γενέθλιο μιας φίλης μου και υπάρχει ο εξής βαθμός δυσκολίας. Η μητέρα της λέει ότι γεννήθηκε απόγευμα στις 6, αλλά ο πατέρας της και άλλα συγγενικά της πρόσωπα λένε ότι γεννήθηκε στις 6 το πρωΐ... Τι κάνω; :wacko:
Θα ήθελα να κάνω ανάλυση με Οίκους (για να κάνω και εξάσκηση :bigsmile:).
:love:
Tι ακριβώς δηλαδή θέλεις να κάνεις;
Εάν είχες 2 το πολύ 3 ώρες απόκλιση υπάρχουν διάφορες τεχνικές διόρθωσης ώρας γέννησης.
Τώρα όμως τις ακριβώς επιθυμείς; Να φτιάξεις 2 διαφορετικά ωροσκόπια και "χοντρά χοντρά" να δεις ποιο ταιριάζει με το χαρακτήρα της κοπέλας;
Εάν ναι χάσιμο χρόνου και εντελώς λάθος τρόπος προσέγγισης.
super_lela
30-05-2010, 10:29 PM
Να βρώ τον Ωροσκόπο της θέλω :bigsmile: και τους Οίκους της :bigsmile: αλλά υπάρχει μια απόκληση 12 ωρών... Οπότε; Τι κάνω; Αν μπορώ να κάνω κάτι.
Με τέτοιο μεγάλο "παράθυρο" δεν βρίσκεται ώρα γέννησης. Εκτός εάν υπάρχει κανένας φίλος του Μητσάκου (της μεταφυσικής) και στην βρει με χαρτούπνωση :bigsmile:
Ο μόνος τρόπος είναι να φτιάξεις 2 ωροσκόπια με τις συγκεκριμένες ώρες, να σου δώσει η φίλη σου σημαντικά γεγονότα της ζωής της (γάμος, θάνατος στην οικογένεια, κάποιο σημαντικό πρόβλημα υγείας και άλλα) ΚΑΙ να κάτσεις να εφαρμόσεις αρχικά κατευθύνσεις Ηλιακού τόξου, να επιβεβαιώνεις με δευτευρεύουσες και Ηλιακή επιστροφή και ίσως με 4η αρμονική.
Καλή τύχη
super_lela
30-05-2010, 10:43 PM
Ωχ. ωχωχωχ και ξανά ωχ... Προτιμώ αυτό με την ύπνωση :bigsmile:
Ευχαριστώ!
Εάν είχες 2 το πολύ 3 ώρες απόκλιση υπάρχουν διάφορες τεχνικές διόρθωσης ώρας γέννησης.
Μπορείτε να πείτε ποιες είναι αυτές οι τεχνικές, αν δεν είναι πολύ δυσκολο, γιατί και εμένα άλλη ώρα μου λέει η μαμά μου και άλλη γράφει το βιβλιάριο, αλλά επιμένει ότι αυτή που λέει είναι η σωστή !!
Η διαφορά είναι 20 λεπτά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αλλάζει και πολύ ο χάρτης.
Katerina Paraskevopoulou
31-05-2010, 12:48 AM
Λοιπόν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με αυτές τις 12 ώρες διαφορά! Η εν λόγω μητέρα δεν μπορεί να θυμηθεί πότε γέννησε! Και δεν το βλέπω ασφαλές να υποθέτουμε ποιά χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε ποιό ωροσκόπο σε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο....
Όσο για τις τεχνικές.... αυτά είναι μεταπτυχιακά τέταρτης γενιάς:bigsmile:
Και επίσης για να κλείσω, πρόβλημα αντιμετώπισα με δυό φίλες μου δίδυμες.... Τι χάρτη να τους βγάλω όταν και η ώρα τους δεν είναι ακριβής και είναι εμφανές ότι διαφέρουν στον χαρακτήρα και στις επιλογές ζωής τους! Και άντε να τους εξηγείς την αλήθεια.... :love:
super_lela
31-05-2010, 02:01 AM
Λοιπόν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με αυτές τις 12 ώρες διαφορά! Η εν λόγω μητέρα δεν μπορεί να θυμηθεί πότε γέννησε! Και δεν το βλέπω ασφαλές να υποθέτουμε ποιά χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε ποιό ωροσκόπο σε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο....
Όσο για τις τεχνικές.... αυτά είναι μεταπτυχιακά τέταρτης γενιάς:bigsmile:
Και επίσης για να κλείσω, πρόβλημα αντιμετώπισα με δυό φίλες μου δίδυμες.... Τι χάρτη να τους βγάλω όταν και η ώρα τους δεν είναι ακριβής και είναι εμφανές ότι διαφέρουν στον χαρακτήρα και στις επιλογές ζωής τους! Και άντε να τους εξηγείς την αλήθεια.... :love:
Είναι παρήγορο να ξέρω ότι δεν αντιμετωπίζω μόνο εγώ τέτοια προβλήματα. :bigsmile: Ευχάριστα προβλήματα όμως. Η πρόκληση του αδύνατου σε όλο της το μεγαλείο!
Κοραλλία Μόζορα
31-05-2010, 03:33 PM
Καλησπέρα,
Κοιτάζω τον γενέθλιο μιας φίλης μου και υπάρχει ο εξής βαθμός δυσκολίας. Η μητέρα της λέει ότι γεννήθηκε απόγευμα στις 6, αλλά ο πατέρας της και άλλα συγγενικά της πρόσωπα λένε ότι γεννήθηκε στις 6 το πρωΐ... Τι κάνω; :wacko:
Θα ήθελα να κάνω ανάλυση με Οίκους (για να κάνω και εξάσκηση :bigsmile:).
Είναι πολύ πιθανό να είναι σωστός ο πατέρας επειδή η ώρα που θυμάται επιβεβαιώνεται και από άλλα συγγενικά πρόσωπα. Η ειδική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια μητέρα όταν γεννάει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος. Επίσης μπορείτε να ανατρέξετε στο βιβλιάριο γέννησης ή στην ληξιαρχική πράξη.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην διόρθωση ώρας είναι, όπως είπε κι ο Σωκράτης, το ηλιακό τόξο, οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις και η ηλιακή επιστροφή. Επειδή όμως η διόρθωση ώρας απαιτεί πολύ καλή γνώση της γενέθλιας αστρολογίας και ταυτόχρονα της προγνωστικής είναι, όπως είπε η parkat πιο πάνω, τα "μεταπτυχιακά" της αστρολογίας.
Χρυσάνθη
01-06-2010, 01:54 AM
Επειδή αναφ'ερθηκε η τεχνική της 4ης αρμονικής την οποία πρώτη φορά την ακούω, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει επιγραμματικά που βασίζεται και να μου δώσει κάποιο σύνδεσμο, εντός ή εκτός forum??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μπαμπάς τους είναι ο Άγγλος αστρολόγος John Addey. Γεννήθηκε το 1920 και πρέπει να πέθανε το 1982 εάν θυμάμαι καλά.
Η θεωρία του θέλει μελέτη, αλλά σε γενικές γραμμές κάνει συσχετίσεις της αστρολογίας και των αριθμών.
Με ένα πολλαπλασιασμό ενός αριθμού με την τροχιά ενός πλανήτη παράγεται η νέα ζωδιακή θέση του πλανήτη ή αλλιώς αρμονική
Η δεύτερη υπολογίζεται περίπου ως εξής: Πολλαπλασιάζουμε τη θέση του πλανήτη Χ2. Οι 360 μοίρες του κύκλου διά 2 μας δίνουν 180 μια νέα όψη δηλαδή διαμέτρου, Κάι πάει λέγοντας, διότι κάθε αρμονική συνδέεται με συγκεκριμένη όψη.
Η "μέθοδος" που χρησιμοποιώ προσωπικά είναι τελείως πειραματική και ότι μου έχει δώσει μερικά αποτελέσματα με αξιοπρόσεκτη ακρίβεια (συγκρινόμενη πάντα με δευτευρεύουσες) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Επειδή αναφ'ερθηκε η τεχνική της 4ης αρμονικής την οποία πρώτη φορά την ακούω, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει επιγραμματικά που βασίζεται και να μου δώσει κάποιο σύνδεσμο, εντός ή εκτός forum??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!