View Full Version : σκορπιος β' δεκαημερου(8-11-1975 ωρα 02.30π.μ.) και ουρανος στον κριο
damierom
28-05-2010, 07:21 PM
χαίρετε! είναι η πρώτη μου επαφή μαζί σας και θα θελα να σας ρωτήσω πότε και πώς θα με επηρεάσει η είσοδος του ουρανού στον κριό σύμφωνα με τα στοιχεία που σας έδωσα? (8-11-1975 ωρα 02.30π.μ.). διαβάζω ότι θα επηρεάσει τωρά το α' δεκαήμερο. πείτε μου σας παρακαλώ όσο πιο αναλυτικά μπορείτε! σας ευχαριστώ!
Τίνα Ζαχαριάδου
29-05-2010, 04:00 PM
Αγαπητέ damierom, για να δεις πότε και πως θα σε επηρεάσει ο Ουρανός θα πρέπει να δεις σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου πέφτει και με ποιους πλανήτες σχηματίζει όψεις η 0 μοίρα του Κριού. Όταν λέμε ότι επηρεάζει τους γεννημένους του α δεκαημέρου δεν εννοούμε όλου του ζωδιακού. Για παράδειγμα τον Ήλιο στον Σκορπιό δεν τον πιάνει από το ζώδιο του Κριού παρά μόνο με όψη χιαστί. Κοίταξε λοιπόν σε ποιο γενέθλιο οίκο βρίσκεται η 0 Κριού για να δεις σε ποιο τομέα εκδηλώνεται η ενέργεια του πλανήτη και τα ξαναλέμε πάλι.
damierom
29-05-2010, 04:39 PM
ευχαριστω πολυ αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε λιγο παραπανω γιατι δεν εχω φυσικα τις δικες σας γνωσεις, δηλαδη, απ οτι βλεπω απ τον χαρτη μου εχω τον 8ο οικο στον κριο 14η μοιρα 47'44'' και δια στον κριο στη 16η μοιρα30'27'' αναδρομο. αν δεν ειναι αυτο που γραφω, πειτε μου πως μπορω να το βρω απ τον χαρτη μου. τι επιλογη να τσεκαρω. ευχαριστω!
damierom
29-05-2010, 04:53 PM
ευχαριστω πολυ αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε λιγο παραπανω γιατι δεν εχω φυσικα τις δικες σας γνωσεις, δηλαδη, απ οτι βλεπω απ τον χαρτη μου εχω τον 8ο οικο στον κριο 14η μοιρα 47'44'' και δια στον κριο στη 16η μοιρα30'27'' αναδρομο. αν δεν ειναι αυτο που γραφω, πειτε μου πως μπορω να το βρω απ τον χαρτη μου. τι επιλογη να τσεκαρω. ευχαριστω!επισης εχω χειρωνα στον κριο 24η μοιρα58'55''αναδρομο και λιλιθ στη μηδενικη μοιρα του κριου50'11''
Τίνα Ζαχαριάδου
30-05-2010, 03:45 AM
ευχαριστω πολυ αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε λιγο παραπανω γιατι δεν εχω φυσικα τις δικες σας γνωσεις, δηλαδη, απ οτι βλεπω απ τον χαρτη μου εχω τον 8ο οικο στον κριο 14η μοιρα 47'44'' και δια στον κριο στη 16η μοιρα30'27'' αναδρομο. αν δεν ειναι αυτο που γραφω, πειτε μου πως μπορω να το βρω απ τον χαρτη μου. τι επιλογη να τσεκαρω. ευχαριστω!
Ο Ουρανός από διέλευση βρίσκεται στον 7ο σου και επηρεάζει τον γάμο -αν υπάρχει- τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό σημαίνει ότι θα υπαρξουν αρκετές αλλαγές στις σχέσεις σου, θα σε ελκύουν άτομα με εκκεντρικό χαρακτήρα, ευνοούνται οι σχέσεις αντισυμβατικού χαρακτήρα με άτομα που θα πρέπει να σου δίνουν πολύ χώρο ώστε να νιώθεις ελεύθερος να εκφάζεσαι έτσι όπως εσύ θέλεις. Αν για κάποιους λόγους νιώσεις καταπιεσμένος μέσα στην σχέση σου το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις και να επαναστατήσεις βγάζοντας ακραίες συμπεριφορές, οδηγώντας την σχέση ακόμη και στον χωρισμό.
Όσο για τον Δία αργεί ακόμη πολύ να τον πιάσει ο Ουρανός ενώ για την λίλιθ είναι ένα σημείο στον χάρτη που εγώ προσωπικά δεν πολυκοιτάζω. Θα σου πω μόνο πως η λίλιθ συμβολίζει την άθεατη και κρυφή πλευρά της Σελήνης μας, επομένως υποθέτω πως σε όψη με τον Ουρανό πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια σε ανύποπτο χρόνο κάποιες κρυμένες πτυχές του ψυχισμού σου που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις και συ ό ίδιος.
damierom
30-05-2010, 06:18 PM
Ο Ουρανός από διέλευση βρίσκεται στον 7ο σου και επηρεάζει τον γάμο -αν υπάρχει- τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό σημαίνει ότι θα υπαρξουν αρκετές αλλαγές στις σχέσεις σου, θα σε ελκύουν άτομα με εκκεντρικό χαρακτήρα, ευνοούνται οι σχέσεις αντισυμβατικού χαρακτήρα με άτομα που θα πρέπει να σου δίνουν πολύ χώρο ώστε να νιώθεις ελεύθερος να εκφάζεσαι έτσι όπως εσύ θέλεις. Αν για κάποιους λόγους νιώσεις καταπιεσμένος μέσα στην σχέση σου το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις και να επαναστατήσεις βγάζοντας ακραίες συμπεριφορές, οδηγώντας την σχέση ακόμη και στον χωρισμό.
Όσο για τον Δία αργεί ακόμη πολύ να τον πιάσει ο Ουρανός ενώ για την λίλιθ είναι ένα σημείο στον χάρτη που εγώ προσωπικά δεν πολυκοιτάζω. Θα σου πω μόνο πως η λίλιθ συμβολίζει την άθεατη και κρυφή πλευρά της Σελήνης μας, επομένως υποθέτω πως σε όψη με τον Ουρανό πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια σε ανύποπτο χρόνο κάποιες κρυμένες πτυχές του ψυχισμού σου που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις και συ ό ίδιος.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μια απορία όμως ....γιατί σε άλλα άρθρα στο ίντερνετ αναφέρει ότι η διέλευση του ουρανού θα είναι στο 6ο σπίτι του σκορπιού? Τί αλλάζει με μένα? Ευχαριστώ και πάλι!
Τίνα Ζαχαριάδου
30-05-2010, 10:41 PM
Όλες οι προβλέψεις που γράφονται στο διαδίκτυο, γράφονται με βάση το ηλιακό ζώδιο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Για τους Κριούς παίρνουμε ωροσκόπο (1ο οίκο δηλαδή) τον Κριό, για τους Ταύρους παίρνουμε ωροσκόπο τον Ταύρο, το ίδιο κάνουμε και για τα υπόλοιπα ζώδια. Με βάση το ηλιακό ζώδιο ο Σκορπιός, 6ο οίκο έχει τον Κριό, επομένως θεωρητικά ο Ουρανός περνά από τον 6ο ΗΛΙΑΚΟ οίκο του Σκορπιού. Αυτό γίνεται γιατί όπως καταλαβαίνεις οι προβλέψεις είναι γενικές και όχι με βάση το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Μια συμβουλή, όταν θα διαβάζεις προβλέψεις, εκτός από την πρόβλεψη για το ζώδιο σου να διαβάζεις και για τον ωροσκόπο σου. Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
damierom
04-06-2010, 06:35 PM
Συγγνώμη αλλά μήπως κάνατε κάποιον λάθος υπολογισμό? Στο δωρεάν ωροσκόπιο, στον γενέθλιο χάρτη μου βλέπω πως ο κριός βρίσκεται στον 8ο οίκο κι όχι στον 7ο που μου λέτε! Συγγνώμη αν κάνω λάθος...απλά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και θέλω μια ακριβή πρόβλεψη. Ευχαριστώ!
Τίνα Ζαχαριάδου
04-06-2010, 11:09 PM
Καλησπέρα Damierom!
Η ακμή του 8ου γενέθλιου οίκου βρίσκεται στις 14 και 47 μοίρες του Κριού, ο Ουρανός από διέλευση διανύει την 1η μοίρα του Κριού, επομένως βρίσκεται στον 7ο γενέθλιο από διέλευση! Δεν είπα ότι η ακμή 7ου οίκου βρίσκεται στον Κριό, για τον διελαύνοντα Ουρανό μίλησα, αυτόν ερμήνευσα, και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, άλλωστε γι αυτό είμαστε εδώ για να λύνουμε, όσο μπορούμε τουλάχιστον, τις απορίες σας.
damierom
15-06-2010, 10:53 AM
Καλημέρα σας! Θα μπορούσατε να μου πείτε τί σημαίνει για μένα το πέρασμα του κρόνου στον ζυγό δεδομένου ότι έχω κρόνο στη 2η μοίρα του λέοντα και στον 11ο οίκο, 2ο οίκο στη 14η μοίρα του ζυγού? Στις γενικές προβλέψεις για το ζώδιό μου βλέπω πως αναφέρεται ο κρόνος στον 12ο οίκο μου. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ!
damierom
15-06-2010, 03:43 PM
Καμιά απάντηση...?
Τίνα Ζαχαριάδου
15-06-2010, 06:11 PM
Αγαπητέ damierom για Σκορπιός δεν έχεις καθόλου υπομονή! :bigsmile:
Για να πάρεις απάντηση θα πρέπει να θέσεις την ερώτηση σου στην σωστή ενότητα, το θέμα που έχει ανοιχτεί εδώ, είναι για τον Ουρανό στον Κριό!