PDA

View Full Version : Διέλευση Ουρανού απο 7ο σε τετράγωνο με Πλούτωνα στην 0ο.

Dimitraq
26-05-2010, 01:43 AM
Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:

Κοιτούσα τον χάρτη διελεύσεων ενός πολύ φιλικού μου ατόμου, το οποίο τα τελευταία 2 περίπου χρόνια έχει κάποιες δυσκολίες.
Η επερχόμενη διέλευση του Ουρανού όμως τετραγωνίζει περίεργα στον χάρτη του.
Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τί σημαίνει το τετράγωνο του Ουρανού με γενέθλιους Ήλιο, Πλούτωνα, ¶ρη σχεδόν στη 0ο στον 7ο οίκο, καθώς και το τετράγωνο του Δία με τον γεν. Κρόνο στην 1,57 στον 7ο;;; Αυτός ο χάρτης έχει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι γεμάτος τετράγωνα και αντιθέσεις και έχει εξάψει το ενδιαφέρον μου προσπαθώντας να αναλύσω τέτοιες Τιτάνιες διελεύσεις.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τί σημαίνουν αυτές οι διελεύσεις;;; :unsure:

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Αννα Σχοινοπλοκάκη
27-05-2010, 02:57 AM
Αγαπητή μας φίλη Δήμητρα Καλησπέρα

Δεν έχω καταλάβει πολύ καλά ποιες είναι οι γενέθλιες όψεις, τα τετράγωνα είναι γενέθλια ή οι transit κάνουν τετράγωνα στις γενέθλιες συνόδους. Θα προσπαθήσω όμως να σας δώσω μια απάντηση.

Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ σημαντική γι αυτόν τον άνθρωπο. Θα γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, την επαγγελματική και την προσωπική. Αρχίζει μια μεγάλη περίοδος με αλλαγές. Σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές οι οποίες έχουν κλείσει τον κύκλο τους θα τελειώσουν και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή του. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να παραμείνει απόλυτα έντιμος στις συναλλαγές του με τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να αποφύγει ανάμιξη με το νόμο. Τα τετράγωνα μπορούν να δώσουν ώθηση προς μια καινούργια πορεία στη ζωή του.

Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο:embarrest

Dimitraq
27-05-2010, 03:27 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής, το άτομο αυτό είναι Αιγόκερως στην 0ο στον 4ο οίκο, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Σελήνη στον Καρκίνο σε 10 οίκο, ¶ρη στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη σε σύνοδο με διελαύνοντα Πλούτωνα στον 4ο.. Μπέρδεμα η υπόθεση. Έχει πολλούς προσωπικούς πλανήτες σε παρορμητικά και τα Φώτα του επίσης. Οι διελεύσεις αυτών των Γιγάντων που ξεκινούν, είναι επίσης στον Παρορμητικό σταυρό και θα τετραγωνίσουν τόσο τον 4ο του οίκο όσο και τον 7ο. Νιώθω και βλέπω σημαντικά γεγονότα να έρχονται αλλά δεν ξέρω πως να τα ερμηνεύσω.
Εσείς;;;;;

Μητσάκος
27-05-2010, 07:26 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής, το άτομο αυτό είναι Αιγόκερως στην 0ο στον 4ο οίκο, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Σελήνη στον Καρκίνο σε 10 οίκο, ¶ρη στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη σε σύνοδο με διελαύνοντα Πλούτωνα στον 4ο.. Μπέρδεμα η υπόθεση. Έχει πολλούς προσωπικούς πλανήτες σε παρορμητικά και τα Φώτα του επίσης. Οι διελεύσεις αυτών των Γιγάντων που ξεκινούν, είναι επίσης στον Παρορμητικό σταυρό και θα τετραγωνίσουν τόσο τον 4ο του οίκο όσο και τον 7ο. Νιώθω και βλέπω σημαντικά γεγονότα να έρχονται αλλά δεν ξέρω πως να τα ερμηνεύσω.
Εσείς;;;;;
Dimitraq, καλή μου, και πάλι ασαφέστατο είναι το ερώτημα...:love:
Επιπλέον, ουσιαστικά θες μια πλήρη ανάλυση του χάρτη...
Έχεις δοκιμάσει να πάρεις μια ιδέα από το υπολογιστικό πρόγραμμα του myhoroscope;

Dimitraq
27-05-2010, 12:18 PM
Καλημέρα Μητσάκο,

ζητώ συγνώμη αν παραβαίνω τον κανόνα. Θέλω απλώς να καταλάβω πως θα λειτουργήσει αυτή η διέλευση :embarrest

Μητσάκος
27-05-2010, 12:50 PM
Καλημέρα Μητσάκο,

ζητώ συγνώμη αν παραβαίνω τον κανόνα. Θέλω απλώς να καταλάβω πως θα λειτουργήσει αυτή η διέλευση :embarrest

Δεν είναι θέμα κάποιου κανόνα...
Αν ο Πλούτωνας (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) "ακουμπά" σχεδόν όλους τους προσωπικούς πλανήτες που επιπροσθέτως βρίσκονται και στους κυριότερους Οίκους (γωνιακούς), ουσιαστικά δεν μιλάμε για μια απλή διέλευση, αλλά ενδεχομένως για την ενεργοποίηση όλου του χάρτη. Οπότε, για να γίνει κατανοητή η διέλευση, πρέπει να αναλυθεί όλος ο χάρτης...
Για τον λόγο αυτό σε παρέπεμψα και στο υπολογιστικό πρόγραμμα του site, για να πάρεις μια ιδέα...:bigsmile:

Dimitraq
27-05-2010, 01:20 PM
Αγαπητέ Μητσάκο,

κοιτώντας πιο προσεκτικά τον χάρτη του προσώπου αυτού διαπίστωσα πως ναι μεν οι διελεύσεις επηρρεάζουν γενέθλιους προσωπικούς πλανήτες, ως προς την οικοθεσία όμως τελικά δεν θα ακουμπήσουν ακόμα 4ο και 7ο όπως προείπα. Για παράδειγμα ο ήλιος του είναι στην 0ο 56΄ του Αιγόκερω αλλά βρίσκεται στον 3ο οίκο του (ωροσκόπος Ζυγός στις 9ο 32΄). Το ερώτημα είναι η διέλευση του Ουρανού από τον Κριό εν προκειμένω και τα τετράγωνα που προκύπτουν, θα έχει μεγαλύτερη επιρροή πάνω στους προσωπικούς πλανήτες στους οίκους που αυτοί τοποθετούνται δηλαδή 3ο και 6ο;
Ααααχ..... δεν ξέρω αν έγινα σαφής (τί μου συμβαίνει τελευταία..);; :unsure:

Μητσάκος
27-05-2010, 01:31 PM
Αγαπητέ Μητσάκο,

κοιτώντας πιο προσεκτικά τον χάρτη του προσώπου αυτού διαπίστωσα πως ναι μεν οι διελεύσεις επηρρεάζουν γενέθλιους προσωπικούς πλανήτες, ως προς την οικοθεσία όμως τελικά δεν θα ακουμπήσουν ακόμα 4ο και 7ο όπως προείπα. Για παράδειγμα ο ήλιος του είναι στην 0ο 56΄ του Αιγόκερω αλλά βρίσκεται στον 3ο οίκο του (ωροσκόπος Ζυγός στις 9ο 32΄). Το ερώτημα είναι η διέλευση του Ουρανού από τον Κριό εν προκειμένω και τα τετράγωνα που προκύπτουν, θα έχει μεγαλύτερη επιρροή πάνω στους προσωπικούς πλανήτες στους οίκους που αυτοί τοποθετούνται δηλαδή 3ο και 6ο;
Ααααχ..... δεν ξέρω αν έγινα σαφής (τί μου συμβαίνει τελευταία..);; :unsure:
Αχ Δήμητρα, αχ Δήμητρα...:love:
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι είναι κάπως επιπόλαιο να αλλάζεις σε τρία ποστ τρεις φορές τα δεδομένα που χρειάζονται... αλλά και πάλι να μην είναι σαφή...
Ψάξε στο υπολογιστικό (αλλάζοντας ημερομηνίες αν χρειάζεται), δες ο κάθε πλανήτης σε ποιον οίκο είναι κυβερνήτης και προσπάθησε τα όσα αναφέρονται στην αυτοματοποιημένη ερμηνεία των όψεων να τα συνδέσεις με τα θέματα των οίκων :bigsmile:

Dimitraq
27-05-2010, 01:46 PM
:embarrest :embarrest :embarrest
Ντροπή μου...

είμαι στο πέλαγος ή μάλλον καταμεσής του ωκεανού, ας ψάξω λίγο καλύτερα

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Μητσάκο :bigsmile:

Αννα Σχοινοπλοκάκη
27-05-2010, 02:08 PM
Δημητρούλα μου

Απ' ότι έχω καταλάβει έχεις αγχωθεί με σχεδόν όλους τους βαρείς πλανήτες να ενεργοποιούν σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες του ανθρώπου αυτού. Όπως σου είπε και ο κ. Μητσάκος θα βγάλεις ολόκληρο το ωροσκόπιο για μπορέσεις να το δεις καλύτερα. Πάρε υπόψην σου ότι τα ζώδια είναι παρορμητικά, δηλώνουν προτωβουλίες για νέα ξεκινήματα. Μετά κοίταξε από ποιον οίκο έρχεται ο πλανήτης, π.χ. ο Ήλιος για να πετύχει αυτά, τα του οίκου που κυβερνά πρέπει να πετύχει στον οίκο που βρίσκεται. Τα τετράγωνα θα σου δείξουν τον αγώνα που θα κάνει και τα τρίγωνα τη βοήθεια και τις ευκαιρίες οι οποίες θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του.

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε :love:

:embarrest :embarrest :embarrest
Ντροπή μου...

είμαι στο πέλαγος ή μάλλον καταμεσής του ωκεανού, ας ψάξω λίγο καλύτερα

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Μητσάκο :bigsmile:

Dimitraq
27-05-2010, 02:40 PM
Με βοηθήσατε αρκετά, πρέπει να μελετήσω πολύ

Ευχαριστώ κα Σχοινοπλοκάκη :bigsmile: