View Full Version : Τετράγωνο Κρόνου με Δία
super_lela
15-05-2010, 02:38 AM
Καλησπέρα σε όλους!
Μια ερωτησούλα: κοιτάω την συναστρία με ένα φιλικό μου πρόσωπο και βλέπω το εξής:
Ο Κρόνος του τετραγωνίζει τον Δία μου και ο Κρόνος μου τετραγωνίζει τον Δία του! :blink: (επεξήγηση: δεν παίζει σύνοδος!) :wacko:
Έχει δει κανείς σας κάτι παρόμοιο; :icon_question:
:love:
gold soul
15-05-2010, 03:45 AM
Ωραία ερώτηση..:cheesy:
Να σου πω την αλήθεια είχα κ γω την ίδια απορία, το συνάντησα πρόσφατα, με άλλο ζευγάρι πλανητών κ είμαι πολύ περίεργη να δω ποια μπορεί να είναι η δυναμική αφμίδρομων όψεων.. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν πρόκειται για fair play.. ή για american bar :toung: Σίγουρα θα παίζει ρόλο κ η φύση των πλανητών που συμμετέχουν σε κάθε περίπτωση..
Τώρα στην περίπτωση σου, εφόσον είναι φίλος όπως λες κ έχετε κάποια επαφή, πως βιώνεις αυτές τις όψεις; Αν παίζει δηλαδή κάποιο διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο, διάσταση παραδοσιακών απόψεων ή στάση ζωής και πως το διαχειρίζεστε όλο αυτό..
Πάντως είμαι κ γω περίεργη να δω ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση σου..:bigsmile:
Δείμων
15-05-2010, 04:22 AM
Προφανώς και επειδή μιλάμε για συναστρία η ίδια ενεργειακή «ποιότητα» από την όψη θα γίνεται αντιληπτή και στους δύο. Υπάρχει όμως μία διαφορά, πρώτα θα κοιτάξουμε τον οίκο στον οποίο πέφτει ο κάθε πλανήτης για να δούμε σε ποιον τομέα θα επηρρεάσει τον άλλον, και ύστερα τον σχηματισμό για να δούμε εάν ο επηρρεασμός θα είναι «αγνός», αυθεντικός του πλανήτη, ή τροποποιημένος καθ' οιονδήποτε τρόπο λόγω της όψης.
Με το παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι, παρ' όλο που υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα, μόνο φαινομενική είναι στην πράξη.
Ας πάρουμε ένα πιο απλό παράδειγμα, Ήλιος του Α στον 1 οίκο (του) σε Κριό, Σελήνη του Α στον 2 οίκο (του) στον Ταύρο.
Σελήνη της Β στον στον 1 οίκο (της) σε Λέοντα, Ήλιος της Β στον 2 οίκο (της) σε Παρθένο.
Οι Ήλιοι και Σελήνες κάνουν τρίγωνα που σημαίνει πολύ καλή ροή ενέργειας σε προσωπικό και συναισθηματικο επίπεδο μεταξύ των δύο. Όμως ο Ήλιος του Α φωτίζει τον 9 της γυναίκας άρα της εμπνέει το φιλοσοφείν και ταξιδεύειν, ενώ ο Ήλιος της Β φωτίζει τον 6 του άντρα δηλαδή το δικό του επιχειρείν και εργάζεσθαι. Τα αμοιβαία Σεληνιακά τρίγωνα επάνω στους δύο Ήλιους απλά θα δώσουν συναισθηματικό χαρακτήρα σε αυτές τις δύο επιρροές. Το μόνο κοινό σημείο.
super_lela
15-05-2010, 12:32 PM
Καλημέρα!
Ο Κρόνος του στις 0ο των Διδύμων, στον 7ο Οίκο μου (Οίκο του δεν ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ώρα γέννησης :embarrest) τετραγωνίζει τον Δία μου στις 0ο της Παρθένου στον 10ο Οίκο μου.
Ο Κρόνος μου στις 19ο της Παρθένου, στον 10ο Οίκο μου τετραγωνίζει τον Δία του στις 22ο του Τοξότη στον 2ο Οίκο μου.
Πριν πω πώς βιώνω αυτήν την θέση, θα ήθελα να ακούσω οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις έχετε (για να μην υπάρχει περίπτωση να επηρεάσω κανέναν :love:).
popininja
15-05-2010, 01:40 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Μια ερωτησούλα: κοιτάω την συναστρία με ένα φιλικό μου πρόσωπο και βλέπω το εξής:
Ο Κρόνος του τετραγωνίζει τον Δία μου και ο Κρόνος μου τετραγωνίζει τον Δία του! :blink: (επεξήγηση: δεν παίζει σύνοδος!) :wacko:
Έχει δει κανείς σας κάτι παρόμοιο; :icon_question:
Η όψη δείχνει διαφορές και έλλειψη συμφωνίας για τους στόχους των δύο ατόμων. Ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Οι επιλογές και οι απόψεις τους μπορεί να συγκρούονται.:blink:
super_lela
16-05-2010, 09:57 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Σας έχω και άλλη ανάλογη όψη :bigsmile: σε άλλη συναστρία...
Η Αφροδίτη μου στον Ζυγό και στον 11ο Οίκο κάνει αντίθεση με τον Ήλιο του στον Κριό και στον 12ο Οίκο του.
Η Αφροδίτη του στον Κριό και στον 12ο Οίκο του κάνει αντίθεση με τον Ήλιο μου στον Ζυγό και στον 11ο Οίκο μου... :nuts:
Τι λέτε; :laugh:
super_lela
16-05-2010, 10:09 PM
Η όψη δείχνει διαφορές και έλλειψη συμφωνίας για τους στόχους των δύο ατόμων. Ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Οι επιλογές και οι απόψεις τους μπορεί να συγκρούονται.:blink:
Να το παίξεις το τζόκερ αυτήν την εβδομάδα :toung: Βίοι παράλληλοι με μια φράση. Καρμικότητα εντονότατη, αλλά δεν την έχω προσδιορίσει ακόμη αστρολογικά.