PDA

View Full Version : Μια ερώτηση..

aygerinos
13-05-2010, 02:46 PM
..καλησπέρα..αν και είμαι κάμποσο καιρό μέλος λίγες φορές παίρνω το θάρρος και στέλνω μνμ..κι αυτό γιατί δε θέλω να σας κουράζω..θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω γιατί το ωροσκόπιο μου είναι αρκετά περίεργο.κι εγω δε γνωρίζω τόσα για να ξέρω..είμαι παρθένος(6ος) με ωροσκόπο κριό που είναι σε σύνοδο ακριβείας με Κρόνο στο Κριό και τρίγωνο με Αρη στο λέων (5ος)..Τα προηγούμενα λοιπόν επτά χρόνια που πέρασαν με τον Ουρανό να με ΣΚΙΖΕΙ στη κυριολεξία περνώντας απ' το 12ο..τα είδα όλα..οτι είχα μέσα μου λές και μου έσκαψε το σώμα και βγήκε έξω με ορμή!! Είχα πάρα πολύ δύσκολες εσωτερικές εμπειρίες..είχα όμως και πολύ ωφέλιμες..καθώς άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου..Αυτό τώρα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι..τώρα που ο Ουρανός περνά στον Κριό και μάλιστα με το που μπαίνει κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα μου στη 1η μοίρα κριού..εξάγωνο με τη σελήνη μου στον υδροχόο και αντίθεση με την αφροδίτη τον ουρανό και τον ερμή μου στο ζυγό(6ος οίκος)..και ενώ θα συνεχίζει πάλι για μένα να είναι 12ος οίκος καθως ο ωροσκόπος μου ξεκινά στις 17ο μοίρες του κριού..θα υπάρξει κάποια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν μεν στον 12ο για μένα αλλά στους ιχθείς..??Αν μπορείτε λύστε μου την απορία..Σας ευχαριστώ..