PDA

View Full Version : πανσεληνος πανω στην γενεθλια σεληνη?

teetyna
27-04-2010, 10:10 AM
Καλημερα! Ας απαντησει παρακαλω καποιος που γνωριζει.. Η πανσεληνος που γινεται αυριο στον σκορπιο γινεται στον αξονα 5ου-11ου του ωροσκοπιου μου και αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι οτι γινεται πανω στην γενεθλια σεληνη μου (βρισκεται στην 7κ37 μοιρα του ταυρου,5ος οικος). Τι μπορει να σημαινει αυτη η πανσεληνος πανω στην σεληνη μου με αυτα τα δεδομενα? Ευχαριστω, αχ ας απαντησει καποιος με δυο λογια!!

vikoza
27-04-2010, 11:29 AM
Kαλή μας φίλη,

Η γενέθλια Σελήνη τί όψεις κάνει ;;;:love:

scorpio_
27-04-2010, 12:01 PM
Μην αγχώνεσαι τόσο!! Δες την θετική πλευρά της πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού που είναι άκρως συναισθηματικό ζώδιο και θα επηρεάσει την ψυχική μας διάθεση.Γι ' αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα.Φιλικά:bigsmile:

teetyna
27-04-2010, 12:41 PM
Kαλή μας φίλη,

Η γενέθλια Σελήνη τί όψεις κάνει ;;;:love:

αγαπητη vikoza, η γενεθλια σεληνη απο τον ταυρο/5ο οικο κανει:
τετραγωνο με τον αρη σε λεων/8ο οικο (ακριβειας)
εξαγωνο με τον ηλιο σε καρκινο/7ο οικο (παλι ακριβειας)
τριγωνα με κρονο,ουρανο κ ποσειδωνα ολοι σε αιγοκερω/1ο οικο
και τελος αντιθεση με πλουτωνα σε σκορπιο/11ο οικο.
Καταλαβαινω οτι ειναι πολλες οι οψεις γι αυτο στις εγραψα με σειρα ανοχης για να σε διευκολυνω. Εστω τα πιο σημαντικα αν μπορεις να σχολιασεις! Ευχαριστω!

Δείμων
27-04-2010, 03:38 PM
H Πανσέληνος είναι μία αντίθεση Ήλιου - Σελήνης (και η νέα Σελήνη αντίστοιχη σύνοδος). Κάτι δεν μου πηγαίνει όμως καλά - αυτή τη στιγμή ο Ήλιος είναι στον Ταύρο, η Σελήνη πάει στον Σκορπιό, άρα ο διελαύνων Ήλιος πρέπει να πέφτει στη γενέθλια Σελήνη σου κ η διελ. Σελήνη θα πέσει στον γεν. Πλούτωνά σου. Οπότε ο Ήλιος θα φωτίσει θέματα του 5 όμως επειδή ο σχηματισμός περιέχει τετράγωνο ¶ρη δίνει ενέργεια και λόγω διπλής (όπως αντιλαμβάνομαι από όσα λες) συμμετοχής Πλούτο που αυτή τη στιγμή ο διελαύνων από τον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον διελ. Ήλιο θα δώσει βαθύτητα και πάθος σε όποιες καταστάσεις δρομολογηθούν ή ανακινηθούν αυτό το τριήμερο.

Να θυμάσαι ότι η ενέργεια της Πανσέληνου//νέας Σελήνης διαρκεί κάπου 3 μέρες και οι καταστάσεις που φέρνει συνήθως δραστηριοποιούνται μέχρι την επόμενη σεληνιακή φάση (αν εδώ κάνω λάθος διορθώστε με). Όχι πως μετά εξαφανίζονται, απλά μετά βρίσκουν πια τον φυσικό δρόμο τους.

teetyna
27-04-2010, 08:30 PM
H Πανσέληνος είναι μία αντίθεση Ήλιου - Σελήνης (και η νέα Σελήνη αντίστοιχη σύνοδος). Κάτι δεν μου πηγαίνει όμως καλά - αυτή τη στιγμή ο Ήλιος είναι στον Ταύρο, η Σελήνη πάει στον Σκορπιό, άρα ο διελαύνων Ήλιος πρέπει να πέφτει στη γενέθλια Σελήνη σου κ η διελ. Σελήνη θα πέσει στον γεν. Πλούτωνά σου. Οπότε ο Ήλιος θα φωτίσει θέματα του 5 όμως επειδή ο σχηματισμός περιέχει τετράγωνο ¶ρη δίνει ενέργεια και λόγω διπλής (όπως αντιλαμβάνομαι από όσα λες) συμμετοχής Πλούτο που αυτή τη στιγμή ο διελαύνων από τον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον διελ. Ήλιο θα δώσει βαθύτητα και πάθος σε όποιες καταστάσεις δρομολογηθούν ή ανακινηθούν αυτό το τριήμερο.

Να θυμάσαι ότι η ενέργεια της Πανσέληνου//νέας Σελήνης διαρκεί κάπου 3 μέρες και οι καταστάσεις που φέρνει συνήθως δραστηριοποιούνται μέχρι την επόμενη σεληνιακή φάση (αν εδώ κάνω λάθος διορθώστε με). Όχι πως μετά εξαφανίζονται, απλά μετά βρίσκουν πια τον φυσικό δρόμο τους.

Δειμων, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Οντως συγνωμη αν σας μπερδεψα, λεγοντας οτι πεφτει πανω στην γενεθλια σεληνη μου η πανσεληνος εννοουσα η αντιθεση ηλιου-σεληνης σε ταυρο-σκορπιο. Ο γενεθλιος πλουτωνας εχει καποια ανοχη αφου ειναι στην 12 μοιρα σκορπιου. Ευχαριστω κ παλι!

vikoza
28-04-2010, 10:25 AM
Αγαπητή teetyna,

H πανσέληνος πέφτει πάνω στο γενέθλιο Πλούτωνά σου και κάνει αντίθεση με τη Σελήνη σου. Έχει να κάνει λοιπόν με φίλους, ομάδες, ομαδικές δραστηριότητες, θέματα πολιτικής(αν βέβαια ασχολείσαι μ' αυτή). ΄Ολα αυτά που σε ενδιαφέρουν βρισκουν κάποια αντίθετη άποψη από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή κάποια άλλη δημιουργική εργασία σου. Ίσως αναλάβεις κάποια επί πλέον υποχρέωση που να αποσπά χρόνο από κάτι άλλο που έκανες μέχρι τώρα. Σ' αυτούς τους τομείς πρέπει να υπάρξει κάποια ισορροπία από μέρους σου.

Η σχέση της Πανσελήνου με τον Πλούτωνά σου φέρνει στην επιφάνεια κάποια θέματα ισχύος κα εξουσίας σε σχέση με τον 11ο οίκο(φίλους.....),τα οποία πιθανότατα θα προκαλέσουν κάποιες έντονες αλλαγές και συγκρούσεις. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να αποφύγεις έντονες καταστάσεις. Η προσωπικότητά σου εξάλλου σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα ώστε ν' αποφύγεις και τις εκρήξεις και τις αντιπαλότητες.

Φιλικά,:bigsmile:
vikoza

teetyna
28-04-2010, 11:02 AM
vikoza, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση κ παλι.. Ας ελπισω στο καλυτερο.. Να'σαι καλα!:cheesy:

Κοραλλία Μόζορα
28-04-2010, 02:40 PM
Η διάρκεια μιας Πανσέληνου είναι μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη και η διάρκεια μιας Νέας Σελήνης είναι μέχρι την επόμενη Πανσέληνο.

Μια Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος από μόνες τους, χωρίς άλλες ενδείξεις, δεν φέρνουν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Μπορεί να σου φέρει μια υπερευαισθήσια τις μέρες αυτές και να σου βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που μπορεί και να μην γνώριζες ότι υπόβοσκαν μέσα σου. Μπορεί να σου φέρει μια μελαγχολία ή πτώση της διάθεσης ή κάποια ανασφάλεια (Πλούτωνας) ή ακόμα και θυμό, ανησυχία και εκνευρισμό (¶ρης). Η Σελήνη στον Ταύρο όμως μια χαρά αντέχει!

Δείμων
28-04-2010, 05:31 PM
Η διάρκεια μιας Πανσέληνου είναι μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη και η διάρκεια μιας Νέας Σελήνης είναι μέχρι την επόμενη Πανσέληνο.

Eυχαριστώ Κοραλλία, αυτό το είχα μια αμφιβολία (κάνει και ρίμα!:bigsmile:) Oι τρεις μέρες που ανέφερα είναι η περίοδος που νοιώθουμε τις φάσεις άμεσα στο συναισθηματικό μας κόσμο - εγώ τουλάχιστον μια μέρα πριν και μία μετά από δύσκολα φεγγάρια είμαι «κάπως»..