View Full Version : Κρονος και εβδομος οικος..
PETALOUDA MS
06-08-2005, 12:54 AM
Εχω γεννηθει στις 17/11/1974 και ωρα 10.30 το πρωι στον πειραια.Γνωριζω τον ωροσκοπο μου αλλα επισης ξερω πως εχω τον κρονο στον εβδομο οικο μου.Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε περιληπτικα λιγα λογια γι αυτο.Να ανησυχω?
Άκης Αντωνίου
06-08-2005, 01:50 AM
Αγαπητη πεταλουδα ms. O Κρονος σου εκει ειναι αναδρομος μεσα στον 7ο οικο οπου ειναι η εξαρση του ( αντιστοιχια στο ζωδιο του Ζυγου οπου ειναι το 7ο ζωδιο) αλλα ειναι σε αδυναμια σαν ζωδιο ( καρκινος ειναι η αδυναμια του Κρονου λογω του οτι βρισκεται απεναντι απο τον Αιγοκερω το ζωδιο δηλαδη που κυβερνα). Ιδιαιτερη ανυσηχια , δεν θα ελεγα πως χρειαζεται να εχεις μιας και παρολο που ειναι αναδρομος (retrograde) δεχεται καλες οψεις Απο τον Αρη και τον Ηλιο αντιστοιχα. Λειτουργει ως κοσμικη εξαρση .Γενικα λειτουργει καλα ο Κρονος εκει απλα θα πρεπει να προσεξεις γιατι βγαζει μια ροποη ή εφεση αν προτιμας με ατομα μεγαλυτερης ηλικιας!
Ακης Αντωνιου
PETALOUDA MS
06-08-2005, 02:41 AM
Σας ευχαριστω πολυ.Οσο αφορα το θεμα του ερωτικου συντροφου πιστευω πως εχετε δικιο.Ισως ομως οχι μονο κυριολεκτικα αλλα γενικοτερα με το κατα ποσο ωριμος και συνειδητοποιημενος ειναι για τα κριτηρια μου..και κατα ποσο μου προσφερει την ασφαλεια και τη σταθεροτητα που επιζητω.
Λίλιαν Σίμου
09-08-2005, 02:16 AM
Αγαπητή petalouda MS
Στα όσα πολύ ωραία σας περιέγραψε ο κ. Αντωνίου, θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω, πως αν δεν έχετε μία μόνιμη σχέση γάμου, και αποφασίσετε να κάνετε από την ηλικία αυτή και μετά, ο Κρόνος ευνοεί την χρονική της διάρκεια, έστω και με τις αδυναμίες που προαναφέρθηκαν. Εξ άλλου, επειδή προϋποθέτει σοβαρότητα κι υπευθυνότητα, όχι μόνο από μέρους του συντρόφου σας, αλλά και από τη δική σας πλευρά, μετά τα 30 έχετε περισσότερα περιθώρια επιτυχίας.
Ο Κρόνος δεν είναι ένας πλανήτης που πρέπει να φοβόμαστε, γιατί μας κάνει πιο εγκρατείς και συγκεκριμένους. Μπορεί να μας θλίβει κάποιες φορές, αλλά δεν μας αφήνει στην υπερβολή, όπως ο Δίας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
PETALOUDA MS
09-08-2005, 11:57 PM
Σας ευχαριστω πολυ κυρια Σιμου.Να σας πω βεβαια πως μετραω ηδη 10 χρονια γαμου και παρα τα οποια προβληματα η σχεση μου βαινει καλως.Να υποθεσω λοιπον συμφωνα με οσα μου ειπατε πως απο δω και στο εξης θα μου πανε ακομα καλυτερα;;Π.χσκεφτομαι να αγορασω ενα σπιτι μετα απο χρονια πολλων προσπαθειων.Αν θελετε να μου απαντησετε σας δινω ξανα τα στοιχεια μου 17-11-1974 στις 1030 Πειραιας και του συζυγου μου 25-10-1971 στις 04.20 Αθηνα.