View Full Version : Διελεύσεις άγχους-πανικού
paraskeyh
14-04-2010, 01:29 AM
Καλησπέρα θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο θέμα που πιστεύω οτι είναι πολύ επίκαιρο και όλο πιο μεγάλο καθώς θα περνούν τα χρόνια.Πρίν από χρόνια στις 26 Ιουλίου του 2002 είχα την πρώτη κρίση άγχους και για να μην τα πολυλογώ το θέμα ξεπεράστηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008 ξαναβγήκε στη επιφάνεια όπου το ξεπερνώ μέχρι σήμερα.Το θέμα είναι οτι γενικά έχω φοβίες από τότε και νιώθω πιο ευάλωτη.Και θα ήθελα να ρωτήσω:οι κρίσεις αγχους πυροδοτούνται από συγκεκριμμένες διελεύσεις πλανητών που ενεργοποιούν συγκεκριμμένους πλανήτες ή οίκους στον γενέθλιο;΄Η υπάρχουν προδιαγραφές για κάτι τέτοιο στον γενέθλιο;Είχα διαβάσει πχ. σε ένα βιβλίο οτι ένας Πλούτωνας στον 12ο στον γενέθλιο είναι πολύ ύποπτος για τέτοια φαινόμενα.Αυτό που με ενοχλησε πάνω από όλα είναι οτι αυτο με στιγμάτισε όλα τα χρόνια και το έχω πάρει κατάκαρδα.Ακόμα και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το άγχος μας φαίνεται στον γενέθλιο;Δίνω και τα στοιχεία της γέννησης μου για όποιον θέλει να με βοηθήσει με τις διελεύσεις -προόδους κτλ.(11-08-1982 14:00 Λαμία):cry:
Βρε καλή μου πατριώτισσα, αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα και το γεγονός ότι το μοιράζεσαι σημαίνει ότι σε απασχολεί σοβαρά.
Εάν λοιπόν κάποιος "ειδικός" ή κάποιος "εξυπνάκιας" σου γράψει μια λίστα διελεύσεων ή μια σειρά όψεων σε άλλα προγνωστικά συστήματα τι μπορεί να γίνει;
Θα υποβάλλεις τόσο πολύ τον εαυτό σου περιμένοντας τους πλανήτες να παραταχθούν και να βάλουν κατά ρυπάς στις κρίσεις σου;
Και μη μου πεις ότι σε ενδιαφέρει ακαδημαϊικά ή ότι γνωρίζοντας ότι θα βρέξει θα φροντίσεις να κρατήσεις ομπρέλλα. Το placebo είναι πολύ χειρότερο από πολλές πραγματικές "ασθένειες"
Πολύ πολύ φιλικά και με :love:
paraskeyh
14-04-2010, 04:11 AM
Δεν έχεις άδικο αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω αν φαίνεται κάτι τέτοιο μέσω της αστρολογίας.Αλλα όχι μόνο αυτό αλλά επειδή πιστεύω οτι η αστρολογία βοηθάει και συμβουλεύει εντοπίζοντας ένα πρόβλημα που πολλές φορές βρίσκεται η λύση του κάτω από τη μύτη μας.Με λίγα λόγια πιστεύω όπως έχω δει και στην πράξη άλλωστε,οτι άμα κατανοήσουμε τον εαυτό μας δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορα προβλήματα πηγάζουν από τον χάρτη μας και η αστρολογία βοηθάει ώστε να τα λύσουμε όσα λύνονται τουλάχιστον.
libraD
14-04-2010, 05:36 AM
Δεν έχεις άδικο αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω αν φαίνεται κάτι τέτοιο μέσω της αστρολογίας.Αλλα όχι μόνο αυτό αλλά επειδή πιστεύω οτι η αστρολογία βοηθάει και συμβουλεύει εντοπίζοντας ένα πρόβλημα που πολλές φορές βρίσκεται η λύση του κάτω από τη μύτη μας.Με λίγα λόγια πιστεύω όπως έχω δει και στην πράξη άλλωστε,οτι άμα κατανοήσουμε τον εαυτό μας δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορα προβλήματα πηγάζουν από τον χάρτη μας και η αστρολογία βοηθάει ώστε να τα λύσουμε όσα λύνονται τουλάχιστον.
Καλησπέρα...ή μαλλον καλημέρα :toung:
Όντως, είναι γεγονός ότι η αστρολογία βοηθάει να αντιληφθείς το γιατί σε μερικά πράγματα, αλλά θα σου συνιστούσα να οπλιστείς με υπομονή και να ξεκινήσεις την εξερεύνηση στα άδυτα της προσωπικότητας και της ψυχής σου...Ίσως τελικά και μια απλή θέση οίκου ή πλανήτη να σου δώσει την απάντηση που τόσο ζητάς. Δηλαδή, να βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από τη μύτη σου! :cheesy: Λίγη υπομονή και σιγά-σιγά θα βγάλεις άκρη με την πολυσυνθετικότητά σου...
Φιλικά,
libraD
Υ.Γ.: Πω πω πολύ τάση για φιλοσοφία με έχει πιάσει απόψε...Τί σου κάνουν τελικά αυτές οι άτιμες οι διελεύσεις ώρες-ώρες :toung:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-04-2010, 10:08 AM
Το placebo
:
τι σημαινει πλακεντο;:weird:
:bigsmile:
τι σημαινει πλακεντο;:weird:
:bigsmile: εικονικό φάρμακο!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-04-2010, 10:18 AM
ευχαριστω πολυ!!
πω.. πω!!
και εγω νομιζα κατι που σου πλακωνει την ψυχη:laugh:
απο το πλακεντο=πλακωμα χαχαα!
ευχαριστω πολυ αγαπητο μελος:bigsmile:
κουκακι:love:
Μητσάκος
14-04-2010, 10:27 AM
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό:
1ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/8304-%E3%F1%DE%E3%EF%F1%E5%F2-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%E4%E9%E1%F7%E5%DF%F1%E9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%E8%E7%EC%E5%F1%E9%ED%EF%FD-%F3%F4%F1%E5%F2-%F3%F4%E7-%E6%F9%DE-%EC%E1%F2-1%EF.html
2ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/8329-%E3%F1%DE%E3%EF%F1%E5%F2-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%E4%E9%E1%F7%E5%DF%F1%E9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%E8%E7%EC%E5%F1%E9%ED%EF%FD-%F3%F4%F1%E5%F2-%F3%F4%E7-%E6%F9%DE-%EC%E1%F2-2%EF.html
3ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/6614-%E3%F1%DE%E3%EF%F1%E5%F2-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%E4%E9%E1%F7%E5%DF%F1%E9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%E8%E7%EC%E5%F1%E9%ED%EF%FD-%F3%F4%F1%E5%F2-%F3%F4%E7-%E6%F9%DE-%EC%E1%F2-3%EF.html
4ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/8416-%E3%F1%DE%E3%EF%F1%E5%F2-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%E4%E9%E1%F7%E5%DF%F1%E9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%E8%E7%EC%E5%F1%E9%ED%EF%FD-%F3%F4%F1%E5%F2-%F3%F4%E7-%E6%F9%DE-%EC%E1%F2-4-a.html
:bigsmile:
gold soul
14-04-2010, 02:31 PM
Βρε καλή μου πατριώτισσα, αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα και το γεγονός ότι το μοιράζεσαι σημαίνει ότι σε απασχολεί σοβαρά.
Εάν λοιπόν κάποιος "ειδικός" ή κάποιος "εξυπνάκιας" σου γράψει μια λίστα διελεύσεων ή μια σιερά όψεων σε άλλα προγνωστικά συστήματα τι μπορεί να γίνει;
Θα υποβάλλεις τόσο πολύ τον εαυτό σου περιμένοντας τους πλανήτες να παραταχθούν και να βάλουν κατά ρυπάς στις κρίσεις σου;
Και μη μου πεις ότι σε ενδιαφέρει ακαδημαϊικά ή ότι γνωρίζοντας ότι θα βρέξει θα φροντίσεις να κρατήσεις ομπρέλλα. Το placebo είναι πολύ χειρότερο από πολλές πραγματικές "ασθένειες"
Πολύ πολύ φιλικά και με :love:
Παραδόξως, αυτή η απάντηση μου κάνει κ εμένα, με μια μικρή διαφοροποίηση στις λέξεις, σε σχέση με την δική μου ερώτηση, σε άλλο όμως θέμα.. Οπότε.. ευχαριστώ γι'αυτή τη χρήσιμη δημοσίευση!:embarrest
vikou
14-04-2010, 04:30 PM
ευχαριστω πολυ!!
πω.. πω!!
και εγω νομιζα κατι που σου πλακωνει την ψυχη:laugh:
απο το πλακεντο=πλακωμα χαχαα!
ευχαριστω πολυ αγαπητο μελος:bigsmile:
κουκακι:love:
Δε θυμάσαι βρε Δέσποινα τη Σουπερμαντολίνη του Βουτσά ? :) Το κατεξοχήν ψευδοφάρμακο που ενήργησε με τη δύναμη της αυθυποβολής :)
Σωκράτη μπράβο που το έθιξες, η δύναμη της αυθυποβολής και η αστρολογία είναι ένα θέμα που με έχει προβληματίσει αρκετά.
paraskeyh
15-04-2010, 12:49 AM
Καλησπέρα...ή μαλλον καλημέρα :toung:
Όντως, είναι γεγονός ότι η αστρολογία βοηθάει να αντιληφθείς το γιατί σε μερικά πράγματα, αλλά θα σου συνιστούσα να οπλιστείς με υπομονή και να ξεκινήσεις την εξερεύνηση στα άδυτα της προσωπικότητας και της ψυχής σου...Ίσως τελικά και μια απλή θέση οίκου ή πλανήτη να σου δώσει την απάντηση που τόσο ζητάς. Δηλαδή, να βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από τη μύτη σου! :cheesy: Λίγη υπομονή και σιγά-σιγά θα βγάλεις άκρη με την πολυσυνθετικότητά σου...
Φιλικά,
libraD
Υ.Γ.: Πω πω πολύ τάση για φιλοσοφία με έχει πιάσει απόψε...Τί σου κάνουν τελικά αυτές οι άτιμες οι διελεύσεις ώρες-ώρες :toung:
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Γιατί πιστεύω οτι εκεί βρίσκονται τα περισσότερα στοιχεία της ψυχής μας γι΄αυτό άλλωστε και ξεκίνησα αυτήν την συζήτηση γιατί όλο και κάποιος θα γνωρίζει καλύτερα για το θέμα αυτό.Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι τέτοια ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια κάποια σοβαρότητα και όχι τόσο <<ελαφρά>> γιατί δεν είναι όλα τόσο Αστεία...:offtopic:.Ίσως να μην έπρεπε να γράψω για αυτό το θέμα απ'ότι φαίνεται.
Σε ευχαριστώ Μητσάκο για τα άρθρα με διευκόλυναν αρκετά.
libraD
15-04-2010, 01:00 AM
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Γιατί πιστεύω οτι εκεί βρίσκονται τα περισσότερα στοιχεία της ψυχής μας γι΄αυτό άλλωστε και ξεκίνησα αυτήν την συζήτηση γιατί όλο και κάποιος θα γνωρίζει καλύτερα για το θέμα αυτό.Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι τέτοια ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια κάποια σοβαρότητα και όχι τόσο <<ελαφρά>> γιατί δεν είναι όλα τόσο Αστεία...:offtopic:.Ίσως να μην έπρεπε να γράψω για αυτό το θέμα απ'ότι φαίνεται.
Σε ευχαριστώ Μητσάκο για τα άρθρα με διευκόλυναν αρκετά.
Καλή μου, σαφώς και δεν αντιμετωπίζω "ελαφρά" το θέμα του άγχους και του πανικού. Ίσα-ίσα που μ'αρέσει να εντρυφώ σε κάθε θέμα του αστρολογικού επιστητού, αλλά με μια πιο αισιόδοξη allure! :toung: Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να μην αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, αλλιώς θα πέσω σε κατάθλιψη... :cry:
Το γνωρίζω το πρόβλημά σου αρκετά καλά γιατί το έχουν περάσει δύο πολύ κοντινοί μου άνθρωποι και θα σου πω αυτό που είπα και σε εκείνους (αν και στη μια "της έτριξα και λίγο τα δόντια", γιατί είχα το θάρρος... :toung:) - η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφήσω να με πάρουν από κάτω οι κακουχίες της. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η ζωή χρειάζεται θάρρος και χαμόγελο! Έτσι κι αλλιώς τί σκας; Δηλαδή αν πάθεις κρίση πανικού, θα διορθωθούν όλα ως δια μαγείας; Πιστεύω πως μάλλον όχι... :embarrest
Φιλικά,
libraD :love:
Υ.Γ. Ελπίζω να μη θεωρήθηκα πολύ off topic...:cheesy:
paraskeyh
15-04-2010, 01:17 AM
To <<ελαφρά>> δεν το είπα για σένα ίσα ίσα που συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Η ζωή είναι πολύ μικρή..
Η συμβουλευτική αστρολογία χάνει την αξία της όταν γίνεται σε δημόσιο φόρουμ και "ευτελίζεται".
Ο αστρολόγος εμφανίζεται απρόσιτος γιατί η ηθική του τον αποτρέπει από το να απαντήσει ελαφριά τη καρδία, εάν δεν κάνει την μελέτη του. Μελέτη σε δεκάδες θέματα είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει και τα μέλη με τη σειρά τους απογοητεύονται διότι πιθανόν ούτε χρήματα έχουν να ξοδέψουν για να επισκεφτούν έναν επαγγελματία, αλλά και την γνώση για να επιλέξουν τον σωστό επαγγελματία.
Εξάλλου και ο αστρολόγος δεν είναι Θεός.
Να λοιπόν γιατί οι "κακοί" διαχειριστές θεσπίζουν όρους και κανόνες. Να γιατί ο "πανηλίθιος" δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα ειδικής θεματολογίας φόρουμ δεν μπορούν να "επιτρέψουν" θέματα σχέσεων, υγείας, επαγγελματικά και άλλα να απαντιούνται με λίγες φράσεις.
Νομίζω το μήνυμα είναι σαφές. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει το δεν μπορώ και όχι τον δεν θέλω. Οι ισορροπίες της ζωής είναι λεπτές. Ας τις χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε...
:love:
paraskeyh
15-04-2010, 02:49 AM
Η συμβουλευτική αστρολογία χάνει την αξία της όταν γίνεται σε δημόσιο φόρουμ και "ευτελίζεται".
Ο αστρολόγος εμφανίζεται απρόσιτος γιατί η ηθική του τον αποτρέπει από το να απαντήσει ελαφριά τη καρδία, εάν δεν κάνει την μελέτη του. Μελέτη σε δεκάδες θέματα είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει και τα μέλη με τη σειρά τους απογοητεύονται διότι πιθανόν ούτε χρήματα έχουν να ξοδέψουν για να επισκεφτούν έναν επαγγελματία, αλλά και την γνώση για να επιλέξουν τον σωστό επαγγελματία.
Εξάλλου και ο αστρολόγος δεν είναι Θεός.
Να λοιπόν γιατί οι "κακοί" διαχειριστές θεσπίζουν όρους και κανόνες. Να γιατί ο "πανηλίθιος" δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα ειδικής θεματολογίας φόρουμ δεν μπορούν να "επιτρέψουν" θέματα σχέσεων, υγείας, επαγγελματικά και άλλα να απαντιούνται με λίγες φράσεις.
Νομίζω το μήνυμα είναι σαφές. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει το δεν μπορώ και όχι τον δεν θέλω. Οι ισορροπίες της ζωής είναι λεπτές. Ας τις χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε...
:love:
Eίναι σίγουρο οτι επειδή οι αστρολόγοι είναι άνθρωποι και αυτοί και κατακλύζονται με χιλιάδες απορίες δικές μας να μην προλαβαίνουν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα και συμφωνώ απολύτως στο οτι θέλουν αρκετό χρόνο για να αναλύσουν χάρτες ώστε να βγάλουν συμπεράσματα και να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.Και 1000% θα με βρεις σύμφωνη στο οτι με πρόχειρες απαντήσεις μόνο κακό δημιουργήται στον κλάδο της αστρολογίας που πασχίζει να βρει την θέση που της ανήκει και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να ακούστηκα <<κακιά>> πιο πριν.Στο κάτω κάτω αν δεν σεβόμασταν την αστρολογία θα την μελετούσαμε και θα ζητούσαμε τα φώτα της;Πιστεύω οτι είναι καλό να ανταλλάσουμε απόψεις γιατι έτσι θα πάμε μπροστά αρκεί κατά την ταπεινή μου γνώμη να μην ξεφεύγουμε.
XRYSA13
15-04-2010, 04:32 AM
Καλημερα!!!
Προσπαθω και εγω να βγαλω ακρη με τον δικο μου χαρτη μπαs και καταλαβω τι δεν πηγε καλα στην δικη μου τη
ζωη γιατι εδω και πολλα χρονια αντιμετωπιζω προβληματα...Να μου επιτρεψετε να πω οτι φρασειs του τυπου "Η ζωη ειναι μικρη" δεν βοηθαει ιδιαιτερα καποιον που αντιμετωπιζει ψυχολογικο προβλημα και αυτο γιατι αυτοs που εχει το προβλημα την συγκεκριμενη φραση την εχει νιωσει στο πετσι του πρωτα απ'ολα ο ιδιοs!!!!!!!!
Προσωπικα εγω περισσοτερο τσαντιζομαι παρα βρισκω παρηγορια...
Πραγματικα υπαρχουν στη ζωη φορεs που θελουμε αλλα απλα δεν μπορουμε...
Θα ηθελα να δωσω και εγω το δικο μου μηνυμα στην κοπελια:
Να βγαινειs oσο μπορειs εξω πιστεψε με ειναι το καλυτερο φαρμακο...Δεν θελω να το "παιξω" εξυπνη απλα εχω
περασει και περναω παρομοια-φανταζομαι-κατασταση!
Οι γιατροι την κριση πανικου την χαρακτηριζουν σαν ενα μικρο εφραγμα μονο οποιοs εχει περασει απο εκει ξερει!!!Δεν ηθελα να σαs ζαλισω απλα με αγγιξε το θεμα...
Φιλικα
ΧRYSA
libraD
15-04-2010, 05:31 AM
To <<ελαφρά>> δεν το είπα για σένα ίσα ίσα που συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Η ζωή είναι πολύ μικρή..
Οκ συγγνώμη :embarrest εγώ το παρεξήγησα...Απλά τον τελευταίο καιρό ό,τι λέω παρεξηγείται... και νόμιζα ότι συνέβει πάλι το ίδιο :wacko: Δεν ήθελα να φανώ αναίσθητη ή κακομαθημένη, απλά ήθελα να σου πώ ότι τα πάντα στη ζωή σου εξαρτώνται από 'σένα την ίδια και μόνο. Όλα διορθώνονται, μόνο ο θάνατος δε διορθώνεται κι από τη στιγμή που είσαι ζωντανή μπορείς να κάνεις τα πάντα!!! Ακόμα και να φτάσεις στο φεγγάρι :nuts: που λέει ο λόγος...
Φιλικά,
paraskeyh
15-04-2010, 05:26 PM
Καλημερα!!!
Προσπαθω και εγω να βγαλω ακρη με τον δικο μου χαρτη μπαs και καταλαβω τι δεν πηγε καλα στην δικη μου τη
ζωη γιατι εδω και πολλα χρονια αντιμετωπιζω προβληματα...Να μου επιτρεψετε να πω οτι φρασειs του τυπου "Η ζωη ειναι μικρη" δεν βοηθαει ιδιαιτερα καποιον που αντιμετωπιζει ψυχολογικο προβλημα και αυτο γιατι αυτοs που εχει το προβλημα την συγκεκριμενη φραση την εχει νιωσει στο πετσι του πρωτα απ'ολα ο ιδιοs!!!!!!!!
Προσωπικα εγω περισσοτερο τσαντιζομαι παρα βρισκω παρηγορια...
Πραγματικα υπαρχουν στη ζωη φορεs που θελουμε αλλα απλα δεν μπορουμε...
Θα ηθελα να δωσω και εγω το δικο μου μηνυμα στην κοπελια:
Να βγαινειs oσο μπορειs εξω πιστεψε με ειναι το καλυτερο φαρμακο...Δεν θελω να το "παιξω" εξυπνη απλα εχω
περασει και περναω παρομοια-φανταζομαι-κατασταση!
Οι γιατροι την κριση πανικου την χαρακτηριζουν σαν ενα μικρο εφραγμα μονο οποιοs εχει περασει απο εκει ξερει!!!Δεν ηθελα να σαs ζαλισω απλα με αγγιξε το θεμα...
Φιλικα
ΧRYSA
Σε ευχαριστώ για τα λογια σου γιατί μου δίνουν θάρρος και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι άλλοι ανοιγονται και λένε τα προβλήματά τους.Και μας εύχομαι ολόψυχα να βρούμε την άκρη στην ζωή μας και σε νιώθω όταν λες για τα προβλήματα της ζωής,μάλιστα μια έμπειρη αστρολογική ματιά στον χάρτη μου θα το τεκμηριώσει.Και όντως εάν κάποιος δεν το περάσει αυτό δεν το διαννοήται πως είναι.Αν θες δώσε μου τα στοιχεία σου να έχω τον χάρτη σου όχι γιατί ξέρω να τον αναλύσω αλλά θα μου άρεσε για μελέτη μπορεί να έχουμε κάτι κοινό,βέβαια σε τελική ανάλυση οι αστρολόγοι θα μας το πούνε αυτό και θας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις.Ελπίζω κάποιος να μας βοηθήσει.Φιλικά :love:
paraskeyh
15-04-2010, 05:33 PM
Οκ συγγνώμη :embarrest εγώ το παρεξήγησα...Απλά τον τελευταίο καιρό ό,τι λέω παρεξηγείται... και νόμιζα ότι συνέβει πάλι το ίδιο :wacko: Δεν ήθελα να φανώ αναίσθητη ή κακομαθημένη, απλά ήθελα να σου πώ ότι τα πάντα στη ζωή σου εξαρτώνται από 'σένα την ίδια και μόνο. Όλα διορθώνονται, μόνο ο θάνατος δε διορθώνεται κι από τη στιγμή που είσαι ζωντανή μπορείς να κάνεις τα πάντα!!! Ακόμα και να φτάσεις στο φεγγάρι :nuts: που λέει ο λόγος...
Φιλικά,
Αγαπητή LibraD δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη και μάλιστα το φοβήθηκα οτι θα γινόταν αυτό γιατί είχα βάλλει σε παράθεση το δικό σου μήνυμα.Μάλιστα θα ήθελα να ξέρεις οτι μου αρέσει η αισιόδοξη στάση σου απέναντι στην ζωή γιατί μου θυμίζει έντονα τον παλιό μου εαυτό που θέλω να ξαναβρώ πάση θυσία.
libraD
16-04-2010, 02:06 AM
Αγαπητή LibraD δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη και μάλιστα το φοβήθηκα οτι θα γινόταν αυτό γιατί είχα βάλλει σε παράθεση το δικό σου μήνυμα.Μάλιστα θα ήθελα να ξέρεις οτι μου αρέσει η αισιόδοξη στάση σου απέναντι στην ζωή γιατί μου θυμίζει έντονα τον παλιό μου εαυτό που θέλω να ξαναβρώ πάση θυσία.
Τότε το έχεις! Θα τον ξαναβρείς και μπορείς! Πού ειναι η δύναμη του Λέοντα, οεο; Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου, αλλά δε μπορεί να μην είσαι έστω και λίγο "περήφανη" ή εγωίστρια!!! Εδώ τα έχω εγώ που δεν είμαι Λέων!!! Τίποτα να μη σε ρίχνει! Ένας Λέων ξέρει να μάχεται στη ζωή του! Βγάλε τη φωτιά σου έξω και πάλεψε! Μπορείς!!! :bigsmile:
Φιλικά
paraskeyh
16-04-2010, 02:28 AM
Τότε το έχεις! Θα τον ξαναβρείς και μπορείς! Πού ειναι η δύναμη του Λέοντα, οεο; Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου, αλλά δε μπορεί να μην είσαι έστω και λίγο "περήφανη" ή εγωίστρια!!! Εδώ τα έχω εγώ που δεν είμαι Λέων!!! Τίποτα να μη σε ρίχνει! Ένας Λέων ξέρει να μάχεται στη ζωή του! Βγάλε τη φωτιά σου έξω και πάλεψε! Μπορείς!!! :bigsmile:
Φιλικά
Να είσαι καλά.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις με τα λόγια σου μακάρι όλοι οι άνθρωποι να βρίσκουν αυτό που θέλουν περισσότερο στη ζωή.:love:
XRYSA13
16-04-2010, 03:25 AM
Γεια σου Παρασκευη!!!
Πολυ χαιρομαι που απαντησεs στο μηνυμα μου!
Πιστευω οτι στουs χαρτεs μαs κατι θα φαινεται αλλα και εγω στον δικο μου δεν ξερω ακριβωs τι να κοιταξω.
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ελαφρωs ασχετη αλλα περα απο μια αντιθεση ωροσκοπου-Πλουτωνα(Πλουτωναs στον 7ο)δεν βλεπω κατι αλλο.Εχω γεννηθει 5-12-76 14.00 στην Αθηνα -το γραφω για σενα Παρασκευη - και για οποιον μπορει να βοηθησει...
Αυτα για τουs χαρτεs...
Στα δικα μαs τωρα:δεν εχω χασει εντελωs το κουραγιο μου ακομα κατι θα γινει δεν μπορει να πηγαινουν ολα χαλια και οπωs εγραψα και στο αλλο μηνυμα πανε πολλα χρονια απο τοτε...Κατι θα γινει Παρασκευη μην χανειs
το κουραγιο σου και κοιτα οσο μπορειs την παρτη σου γιατι αν τα περναμε ολα αυτα ειναι γιατι κοιταμε πρωτα τουs αλλουs σωστα;;;
Φιλικα
XRYSA:love:
paraskeyh
17-04-2010, 01:06 AM
Αυτά παθαίνουμε όλοι όσοι ξεχνάμε τον εαυτό μας και φορτωνόμαστε τα προβλήματα των άλλων,σωστά τα λες.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χάρτη θα τον έχω και αν βρω κάτι θα σου το πω.Να είσαι καλά και να μην σε νοιάζει τίποτα και να ξέρεις οτι αυτά που περνάς δεν τα περνάς μόνη σου υποφέρουν πολλοί στον κόσμο,να παίρνεις δύναμη,να συνεχίζεις και να ξέρεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που σε νιώθουν όπως εγώ.Προχώρησε και μην φοβάσαι για τίποτα:love:
popininja
17-04-2010, 01:52 AM
Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες τα τα τελευταία χρόνια
λόγω των ταχύτατων ρυθμών της ζωής. :nuts:
Είχα παλιότερα κάποια περιστατικά όταν περνούσα μία πολύ στρεσογόνα κατάσταση
αλλά και λίγο αργότερα όταν ηρέμησα και όλη η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια
μου βγήκε από εκεί που δεν το περίμενα.:nuts:
Το αντιμετώπισα σχεδόν μόνη μου και με ψυχραιμία. Πολλοί παίρνουν φαρμακευτική αγωγή
περίπου δύο χρόνων μέχρι να γίνει η ίαση και παίρνουν ψυχολογική στήριξη.
Προσωπικά αυτοϊάθηκα. :nuts: Πήγα στο νοσοκομείο σε τρελλή κατάσταση, είχα μέρες να φάω,
φοβόμουν να μην μου ξανασυμβεί και με περάσουν για φρικιό, ντρεπόμουν.:embarrest
Μου κάνανε μία μαγική ενεσούλα που έβλεπα τροφαντά χερουβίμ ξαπλωμένα πάνω στα συννεφάκια τους να ψέλνουν ...:dizzy: και με στείλανε σπίτι μου λέγοντάς μου να μην κάνω έντονη ζωή.
Βέβαια ήμουν μικρή και δεν ήξερα να το διαχειριστώ καλά. Πέισμωσα τότε και θύμωσα με τον εαυτό μου που μου επέτρεπα να με κακομεταχειρίζομαι έτσι. Έσφιξα τα δόντια και είπα, όχι ως εδώ, θέλω να τη ζήσω τη ζωή μου, να μην φοβάμαι τίποτα. Και όλο αυτό πέρασε σχεδόν μαγικά. Έδιωξα αυτά που με εκνεύριζαν και απέφευγα αρνητικούς ανθρώπους. Αυτό κάνω και σήμερα όταν είναι στο χέρι μου.
Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να νομίζει ότι πάει να το ξαναπάθει
και αμέσως το διώχνω, σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλάζω τρόπο προσέγγισης,
αποστασιοποιούμαι από την επερχόμενη κρίση... Μου το απαγορεύω!:nuts::nuts:
Και ένα είναι σίγουρο, το να ξέρεις πως πρέπει να είσαι παρόν στη ζωή σου
και υπάρχουν πράγματα που εξαρτώναι από σένα και είναι τόσο σημαντικά
για να μην αφεθείς σε κάτι τόσο οδυνηρό και ψυχοφθόρο,
είναι από μόνο του ίαση κι ελπίδα....:bigsmile:
Επλίζω να το ξεπεράσετε όλοι σύντομα
γιατί ξέρω καλά πόσο σου τρώει από τη ζωή σου...:love:
XRYSA13
17-04-2010, 04:06 AM
Kαλημερα σε ολουs!
Παρασκευη δυστυχωs το ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου στιs μερεs μαs πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι
εχουν η θα αντιμετωπισουν στο μελλον ψυχολογικο προβλημα αποδειξη οτι και αλλο μελοs εγραψε κατι
αντιστοιχο...Ειμαστε πολλοι και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι
καποιοs ανθρωποs γεννιεται με ψυχολογικο προβλημα εκτοs απο πολυ ακραιεs καταστασειs αλλα ακομα και
αυτεs πιστευω οτι κατι τιs ενεργοποιει.Δυστυχωs καποιων ανθρωπων η ζωη δεν ειναι στρωμενη με ροδοπεταλλα.
Δεν εννοω βεβαια οτι ειναι κανενοs καταλαβαινετε ομωs...Θα επρεπε να υπαρχει και ενα οριο γιατι οταν κατι
κραταει πολυ θα σε παρει και απο κατω δεν γινεται...Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω Παρασκευη να προσεχειs
τον εαυτο σου και πραγματικα σε παρακαλω μην το βαλειs κατω...αν μη τι αλλο για καποιο λογο εχουμε ερθει
σε αυτη τη ζωη και σιγουρα ηρθαμε για καλο!!!
Αυτο εννοειται οτι ισχει για ολουs και μακαρι να μην προστεθει και καινουργιο μελοs σε αυτου του τυπου τιs
εμπειρειεs!!!Θα ηθελα να πω και ενα ευχαριστω και στην popininja μακαρι να το ξεπερασουμε!!!
Αρκει να μην παρει πολυ!!!
Φιλικα
XRYSA:bigsmile:
paraskeyh
18-04-2010, 11:33 PM
Kαλημερα σε ολουs!
Παρασκευη δυστυχωs το ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου στιs μερεs μαs πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι
εχουν η θα αντιμετωπισουν στο μελλον ψυχολογικο προβλημα αποδειξη οτι και αλλο μελοs εγραψε κατι
αντιστοιχο...Ειμαστε πολλοι και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι
καποιοs ανθρωποs γεννιεται με ψυχολογικο προβλημα εκτοs απο πολυ ακραιεs καταστασειs αλλα ακομα και
αυτεs πιστευω οτι κατι τιs ενεργοποιει.Δυστυχωs καποιων ανθρωπων η ζωη δεν ειναι στρωμενη με ροδοπεταλλα.
Δεν εννοω βεβαια οτι ειναι κανενοs καταλαβαινετε ομωs...Θα επρεπε να υπαρχει και ενα οριο γιατι οταν κατι
κραταει πολυ θα σε παρει και απο κατω δεν γινεται...Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω Παρασκευη να προσεχειs
τον εαυτο σου και πραγματικα σε παρακαλω μην το βαλειs κατω...αν μη τι αλλο για καποιο λογο εχουμε ερθει
σε αυτη τη ζωη και σιγουρα ηρθαμε για καλο!!!
Αυτο εννοειται οτι ισχει για ολουs και μακαρι να μην προστεθει και καινουργιο μελοs σε αυτου του τυπου τιs
εμπειρειεs!!!Θα ηθελα να πω και ενα ευχαριστω και στην popininja μακαρι να το ξεπερασουμε!!!
Αρκει να μην παρει πολυ!!!
Φιλικα
XRYSA:bigsmile:
Popininja όντως έτσι είναι!Χρύσα αν και είμαι αρχαρια στην αστρολογία και μελετώ με αργα βήματα τους γενεθλιους χάρτες θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις και θα με διορθώσεις όπου έχω κάνει λάθος.Κοιτώντας το χάρτη σου μου δίνει την εντύπωση οτι έχεις χάσει κάποιον δικό σου άνθρωπο από κάποια ίσως χρόνια ασθένεια ή οτι αντιμετώπισες δυσκολιες με γέννα-εγκυμοσύνη.Και μου φαίνεται οτι είχες κάποιο δεσμό ίσως μεγαλύτερο ηλικιακά καλό αλλά κάτι έχει συμβει, μια δυσκολία κάτι άσχημο και έχεις να ασχοληθείς με κάποια οικονομικά ζητήματα και γενικά με 3 πλανήτες στον 8ο οίκο μου φαίνεται οτι είσαι ένα άτομο που το ενδιαφέρουν τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου και γενικά είσαι άτομο ψαγμένο πάνω σε αυτά τα ζητήματα.Βέβαια και η παρουσία του Ουρανού στον 7ο οίκο είναι ένδειξη κάποιον ιδιόρυθμων σχέσεων-συνεταιρισμών-φιλων ή ακόμα και γάμο με διαφορετικό ηλικιακά-ιδιοσυγκρασιακά άνθρωπο.Τέλος πάντων μπορεί να έχω πέσει εντελώς έξω.Περιμένω απαντήσεις και διορθώσεις παιδιά από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα.
Soutsi
19-04-2010, 10:03 AM
Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες τα τα τελευταία χρόνια
λόγω των ταχύτατων ρυθμών της ζωής. :nuts:
Είχα παλιότερα κάποια περιστατικά όταν περνούσα μία πολύ στρεσογόνα κατάσταση
αλλά και λίγο αργότερα όταν ηρέμησα και όλη η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια
μου βγήκε από εκεί που δεν το περίμενα.:nuts:
Το αντιμετώπισα σχεδόν μόνη μου και με ψυχραιμία. Πολλοί παίρνουν φαρμακευτική αγωγή
περίπου δύο χρόνων μέχρι να γίνει η ίαση και παίρνουν ψυχολογική στήριξη.
Προσωπικά αυτοϊάθηκα. :nuts: Πήγα στο νοσοκομείο σε τρελλή κατάσταση, είχα μέρες να φάω,
φοβόμουν να μην μου ξανασυμβεί και με περάσουν για φρικιό, ντρεπόμουν.:embarrest
Μου κάνανε μία μαγική ενεσούλα που έβλεπα τροφαντά χερουβίμ ξαπλωμένα πάνω στα συννεφάκια τους να ψέλνουν ...:dizzy: και με στείλανε σπίτι μου λέγοντάς μου να μην κάνω έντονη ζωή.
Βέβαια ήμουν μικρή και δεν ήξερα να το διαχειριστώ καλά. Πέισμωσα τότε και θύμωσα με τον εαυτό μου που μου επέτρεπα να με κακομεταχειρίζομαι έτσι. Έσφιξα τα δόντια και είπα, όχι ως εδώ, θέλω να τη ζήσω τη ζωή μου, να μην φοβάμαι τίποτα. Και όλο αυτό πέρασε σχεδόν μαγικά. Έδιωξα αυτά που με εκνεύριζαν και απέφευγα αρνητικούς ανθρώπους. Αυτό κάνω και σήμερα όταν είναι στο χέρι μου.
Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να νομίζει ότι πάει να το ξαναπάθει
και αμέσως το διώχνω, σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλάζω τρόπο προσέγγισης,
αποστασιοποιούμαι από την επερχόμενη κρίση... Μου το απαγορεύω!:nuts::nuts:
Και ένα είναι σίγουρο, το να ξέρεις πως πρέπει να είσαι παρόν στη ζωή σου
και υπάρχουν πράγματα που εξαρτώναι από σένα και είναι τόσο σημαντικά
για να μην αφεθείς σε κάτι τόσο οδυνηρό και ψυχοφθόρο,
είναι από μόνο του ίαση κι ελπίδα....:bigsmile:
Επλίζω να το ξεπεράσετε όλοι σύντομα
γιατί ξέρω καλά πόσο σου τρώει από τη ζωή σου...:love:
Μπράβο ρε συ popininja, !
Δεν ξέρω πως το καταφερεςαλλά μπράβο.
Εγώ ακόμη παλέυω ανάμεσα στισ εσωτερικές μου ανακατατάξεις. Και κάτι για το τέλος...
όποιος δεν έχει βιώσει καταστάσεισ κρίσεων πανικο΄θ με παρελκόμενα φοβίεσ καταθλίψεις και κατα συνέπεια μηδενική και άρδην αλλάγμένη κοινωνική ζωή απλά ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει...
Αλλάζει μετά απο αυτό ολη η θέαση σου για τον κόσμο, νιώθεις οτι αυτό ήτν...είμαι ενα βήμα πρίν απο το θάνατο. Αν αυτό και μόνο του δεν είναι το πιο συνταρακτικό αίσθημα που έζησες ποτέ στην ζωή σου τότε τι είναι...
ένα καλό βγαίνει όμως απο αυτήν την υπόθεση κορίτσια, γίναμε καλύτεροι άνθρωποι, τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω για μένα...
Και ναι... δεν ξέρω πως μπορεί η αστρολογία να σχετιστεί με όλο αυτό το προσωπικό μας πάθημα κ αν ανιχνεύται, αλλά μην μας κατηγορείτε, απλά θέλουμε να πιαστούμε απο κάπου θέλουμε μια ελπίδα μια εξήγηση στο λυσασμένο μας ερώτημα : γιατι σε εμένα?
Αν μπορεί κάποιος ...ορίστε :
20-04 -1980 7.15 πρωι Σέρρες
merci
vikoza
19-04-2010, 11:00 AM
Aγαπητές soutsi, paraskeyh, xrysa 13,
Kατανοώ απόλυτα τη θέση σας παρόλο που η ίδια δεν βρέθηκα στην ίδια κατάσταση με σας, το βίωσα όμως αυτό μέσα από ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο.
Μία διέλευση του Πλούτωνα από τον γενέθλιο ή προοδευτικό Ερμή ή μία δύσκολη όψη στο προοδευτικό Ωροσκόπιο ανάμεσα στους ίδιους πλανήτες μπορεί να μας δείξει τέτοια γεγονότα. Μην ανησυχείτε όμως! Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν λειτουργεί κάποια όψη στο χάρτη μας.
Η γνώμη μου : Βρίσκουμε άτομα που μπορούμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να κατανοήσουν την ψυχολογική κατάσταση που περνάμε, να μην μας ζαλίζουν με ερωτήσεις και να επανερχόμαστε στο "θέμα" μας, εκτός κι αν αυτό μας ανακουφίζει, να βγαίνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής όπως ένα απλό περίπατο, ένα καφέ, μία γλυκειά κουβέντα , μία καλημέρα, τον Ήλιο.
Όταν περάσει η μπόρα θα δείτε ότι θα έχετε αποκτήσει τέτοια δύναμη που δεν θα το πιστεύετε!
popininja
19-04-2010, 11:59 AM
Και μία τελευταία σημείωση που μπορεί να βοηθήσει.
Στο νοσοκομείο που είχα πάει πριν φύγω με στείλανε να μιλήσω με έναν ψυχολόγο.
Μέσα από την κουβέντα μαζί του (αυτός βέβαια έμοιαζε να με βαριέται και να μη με θεωρεί
ενδιαφέρουσα υπόθεση :laugh:) μου είπε:
''Nα κάνεις πράγματα που σε εκτονώνουν''
Αυτό πραγματικά το συγκράτησα και το έκανα πράξη.
Η καλύτερη διέξοδος ήταν η επιλογή σπουδών που μου άρεσαν πολύ
και μου επέτρεψαν να εκφραστώ μέσα από την τέχνη.
Λίγο καιρό αργότερα συνάντησα το σύζυγό μου
και έζησα μαζί του ένα θυελλώδη έρωτα...:love: Οι κρίσεις πανικού τρέμουν τον έρωτα!!!:love:
Εκτόνωση λοιπόν...:bigsmile:
Natalia10
19-04-2010, 03:42 PM
Kαλησπερα :bigsmile:
Απο τον Φεβρουαριο αντιμετωπιζω και'γω μια αναλογη κατασταση...
Καθομουν πολλες ωρες στον υπολογιστη,με αποτελεσμα να εχω καποιες ζαλαδες και καποιες ενοχλησεις στον αυχενα.Οπως καταλαβαινετε πλεον χρησιμοποιω λιγοτερο τον υπολογιστη...
Οταν ομως εβγαινα εξω εξακολουθουσα να ζαλιζομαι και να αισθανομαι πως θα λιποθυμησω μπροστα σε κοσμο, (ειμαι και περηφανη παναθεμα με,δεν ηθελα να χασω τον ''ελεγχο'' του εαυτο μου) με αποτελεσμα οταν πηγαινα σε καποιο μαγαζι για να διασκεδασω ,με επιανε πανικος ,με αποτελεσμα να φευγω.
Πηγα εκανα εξετασεις αιματος (αισθανομουν και αδυναμια) ολα φυσιολογικα.
Πηγα σε οφθαλμιατρο ολα φυσιολογικα.
Πηγα και σε νευροχειρουργο (για τον αυχενα) και παλι ολα ηταν φυσιολογικα...Ο συγκεκριμενος γιατρος (εξαιρετικος και πολυ καλος ανθρωπος) βρηκε πως ολα αυτα μου συμβαινουν (πλεον σε μικροτερο βαθμο) απο υπερβολικο αγχος και το καλυτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν απλα...να ζησω...να πολεμισω το αγχος μου.
Η αληθεια ειναι πως πριν τον Φεβρουαριο ειχα περασει μια δυσκολη περιοδο για μενα και πιστευω πως ''βγαινει'' τωρα στην επιφανεια...Οχι πως τωρα ειμαι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση,αλλα τουλαχιστον προσπαθω....Το ξερω πως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να αντιμετωπιζεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Εισαι εσυ εναντια σε σενα για το ποιος θα υπερισχυσει...
Αν το θεσουμε απο αστρολογικης πλευρας (με τα λιγα που ξερω)...στον χαρτη της ηλιακης επιστροφης ( Φεβρουαριος) η Σεληνη βρισκεται στον 8 οικο στην τελευτεα μοιρα του Τοξοτη σε ασυμβατη συνοδο με τον Πλουτωνα ( 9 οικος) στην 4 μοιρα στον Αιγοκερω,σε τετραγωνο με τον Κρονο στον 6 οικο,και σε τετραγωνο με τον Ουρανο στον 12 οικο!!!
Η Σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον γενεθλιο χαρτη πεφτει στον 6 οικο (μαζι με τον Πλουτωνα).
Ετσι μονο μπορω να το συνδεσω:worried:....Οι γνωμες σας ειναι καλοδεχουμενες.
Τελος θα ηθελα να πω σε ολα τα μελη που το περνανε ολο αυτο,μια ''περιεργη'' κατασταση με τον εαυτο τους να μην το βαζουν κατω, και να φροντισουν να υπερισχυσει ο υπεροχος εαυτος τους απο τον στρεσαρισμενο αγχοδη...
Φιλικα:bigsmile:
Μητσάκος
19-04-2010, 03:51 PM
Kαλησπερα :bigsmile:
Απο τον Φεβρουαριο αντιμετωπιζω και'γω μια αναλογη κατασταση...
Καθομουν πολλες ωρες στον υπολογιστη,με αποτελεσμα να εχω καποιες ζαλαδες και καποιες ενοχλησεις στον αυχενα.Οπως καταλαβαινετε πλεον χρησιμοποιω λιγοτερο τον υπολογιστη...
Οταν ομως εβγαινα εξω εξακολουθουσα να ζαλιζομαι και να αισθανομαι πως θα λιποθυμησω μπροστα σε κοσμο, (ειμαι και περηφανη παναθεμα με,δεν ηθελα να χασω τον ''ελεγχο'' του εαυτο μου) με αποτελεσμα οταν πηγαινα σε καποιο μαγαζι για να διασκεδασω ,με επιανε πανικος ,με αποτελεσμα να φευγω.
Πηγα εκανα εξετασεις αιματος (αισθανομουν και αδυναμια) ολα φυσιολογικα.
Πηγα σε οφθαλμιατρο ολα φυσιολογικα.
Πηγα και σε νευροχειρουργο (για τον αυχενα) και παλι ολα ηταν φυσιολογικα...Ο συγκεκριμενος γιατρος (εξαιρετικος και πολυ καλος ανθρωπος) βρηκε πως ολα αυτα μου συμβαινουν (πλεον σε μικροτερο βαθμο) απο υπερβολικο αγχος και το καλυτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν απλα...να ζησω...να πολεμισω το αγχος μου.
Η αληθεια ειναι πως πριν τον Φεβρουαριο ειχα περασει μια δυσκολη περιοδο για μενα και πιστευω πως ''βγαινει'' τωρα στην επιφανεια...Οχι πως τωρα ειμαι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση,αλλα τουλαχιστον προσπαθω....Το ξερω πως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να αντιμετωπιζεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Εισαι εσυ εναντια σε σενα για το ποιος θα υπερισχυσει...
Αν το θεσουμε απο αστρολογικης πλευρας (με τα λιγα που ξερω)...στον χαρτη της ηλιακης επιστροφης ( Φεβρουαριος) η Σεληνη βρισκεται στον 8 οικο στην τελευτεα μοιρα του Τοξοτη σε ασυμβατη συνοδο με τον Πλουτωνα ( 9 οικος) στην 4 μοιρα στον Αιγοκερω,σε τετραγωνο με τον Κρονο στον 6 οικο,και σε τετραγωνο με τον Ουρανο στον 12 οικο!!!
Η Σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον γενεθλιο χαρτη πεφτει στον 6 οικο (μαζι με τον Πλουτωνα).
Ετσι μονο μπορω να το συνδεσω:worried:....Οι γνωμες σας ειναι καλοδεχουμενες.
Τελος θα ηθελα να πω σε ολα τα μελη που το περνανε ολο αυτο,μια ''περιεργη'' κατασταση με τον εαυτο τους να μην το βαζουν κατω, και να φροντισουν να υπερισχυσει ο υπεροχος εαυτος τους απο τον στρεσαρισμενο αγχοδη...
Τις περιπτώσεις να μην έγιναν σωστά οι εξετάσεις, ή να μην διαβάστηκαν σωστά,ή να έγινε γεικότερα κάποιο λάθος την σκέφτηκες; :nuts:
Natalia10
19-04-2010, 04:16 PM
Τις περιπτώσεις να μην έγιναν σωστά οι εξετάσεις, ή να μην διαβάστηκαν σωστά,ή να έγινε γεικότερα κάποιο λάθος την σκέφτηκες; :nuts:
Καλησπερα Μητσακο:bigsmile:
Η αληθεια ειναι πως δεν θα'θελα να το σκεφτω ετσι (οχι πως δεν υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις).
Ο νευροχειρουργος που πηγα με ενεπνευσε εμπιστοσυνη,ασε που πηγα συστημενη απο ανθρωπο που τον ξερει και δουλευουνε μαζι.
Επειτα ειναι και το αλλο.
Αισθανομουν ανησυχη οταν δεν ηξερα απο τι προερχοντε ολα αυτα (ελεγχος).Μολις το εμαθα ειπα θα το αντιμετωπισω και ησυχασα καπως.
Απο αστρολογικης αποψης ποια ειναι η γνωμη σου για τον χαρτη της ηλιακης επιστροφης?
Εχουν βαση αυτα που εγραψα ?
popininja
19-04-2010, 06:39 PM
Αυτή είναι πράγματι μία άλλη οπτική την οποία ίσως θα έπρεπε να πάρει
ο ασθενής σοβαρά υπόψιν του. Καμιά φορά καλό είναι να ζητάμε μία δεύτερη γνώμη.
Μέχρι να μου βρούνε ότι έχω πρόβλημα στον οισοφάγο άκουσα ότι έχω από άγχος,
επιλοχεια κατάθλιψη μέχρι και παλινδρόμηση...:nuts: Πήγα σε τρεις γαστρεντερολόγους!!!
¶λλη φορά πάλι μου έλεγαν ότι είχα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και δεν θα τεκνοποιήσω.:laugh::laugh::laugh::laugh : ¶λλαξα χωρίς υπερβολές 4 γιατρούς μέχρι να
μου δώσει ο τελευταίος μία απλή αντιβίωση! Παραλίγο να μπω χειρουργείο για το τίποτα!
Σώστα το έθεσες κι αυτό το ενδεχόμενο Μητσάκο!
Ας ψαχτεί η κοπέλα λίγο παραπάνω...:love:
Δείμων
19-04-2010, 08:22 PM
Εκεί πρέπει να κοιτάμε τον Ποσειδώνα... :embarrest
paraskeyh
19-04-2010, 10:49 PM
Aγαπητές soutsi, paraskeyh, xrysa 13,
Kατανοώ απόλυτα τη θέση σας παρόλο που η ίδια δεν βρέθηκα στην ίδια κατάσταση με σας, το βίωσα όμως αυτό μέσα από ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο.
Μία διέλευση του Πλούτωνα από τον γενέθλιο ή προοδευτικό Ερμή ή μία δύσκολη όψη στο προοδευτικό Ωροσκόπιο ανάμεσα στους ίδιους πλανήτες μπορεί να μας δείξει τέτοια γεγονότα. Μην ανησυχείτε όμως! Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν λειτουργεί κάποια όψη στο χάρτη μας.
Η γνώμη μου : Βρίσκουμε άτομα που μπορούμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να κατανοήσουν την ψυχολογική κατάσταση που περνάμε, να μην μας ζαλίζουν με ερωτήσεις και να επανερχόμαστε στο "θέμα" μας, εκτός κι αν αυτό μας ανακουφίζει, να βγαίνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής όπως ένα απλό περίπατο, ένα καφέ, μία γλυκειά κουβέντα , μία καλημέρα, τον Ήλιο.
Όταν περάσει η μπόρα θα δείτε ότι θα έχετε αποκτήσει τέτοια δύναμη που δεν θα το πιστεύετε!
Αγαπητή vikoza το κοιταξα από διέλευση και από πρόοδο και δεν βγαίνει άμα θες κοίτα το και εσύ να μου πεις μην κάνω κανένα λάθος.Πάντως τον Πλούτωνα τον θεωρώ και εγώ ύποπτο για τέτοιου είδους καταστάσεις.Ακόμα καλύτερα θα είναι αν μπορέσουμε να βρούμε αν οι κρίσεις είναι χρόνιες ή θα σταματήσουν εντελώς μετά από κάποιο διάστημα καθώς και είναι αποτελεσμα χρόνιων προβλημάτων ή πχ. Dna.Πάντως κορίτσια όπως και να είναι νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκεται το θάρρος και τα λέτε έξω από τα δόντια γιατί για να σας πω την αλήθεια ντρεπόμουν για το πρόβλημά μου και πόσο μάλλον να το μοιραστώ με τόσο κοσμο που θα μπορούσε να με παρεξηγήσει.Αυτό που με στιγμάτησε πολύ με τις κρίσεις ήταν η απώλεια ελέγχου και ο φόβος του να μην γίνω ΄ρεζίλι' στον κόσμο και δεν το κρύβω οτι ακόμα και σήμερα όταν πηγαίνω σινεμά κάθομαι πισω μην τυχόν και θελήσω να φύγω και για να μάθει όποιος δεν γνωρίζει πολλά για το ζήτημα και πρώτη φορά διαβάζει από μας έχω πάρει 2 χρόνια αγωγή για να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου και να μην καταρεύσω.
Θα ξαναγίνω ο κακός της παρέας.
Μην ψάχνετε στην αστρολογία διαγνώσεις, προγνώσεις ή θεραπείες για θέματα υγείας, ή για υποψίες δυσλειτουργίας σε θέματα υγείας. Υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες επιστήμες για να το κάνει αυτό. Η ιατρική και τα "πανίσχυρα όπλα της".
Η ζωή είναι μικρή, η ζωή είναι όμορφη και γλυκιά. Η συνείδησή μου δεν επιτρέπει θέματα που μπορεί να έχουν άμεσες ή έμμεσες λύσεις στους κατάλληλους χώρους να γίνονται θέματα συζητήσεων από μη ειδικούς. Μια καλή κουβέντα ή ένα χτύπημα στην πλάτη ΔΕΝ θα βοηθήσει.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Η ομάδα διαχείρισης θα κλειδώνει άμεσα αυτά τα θέματα.
Εάν αιμορραγήσει το σώμα μας γιατί τρέχουμε στο γιατρό ή στο νοσοκομείο; Εάν αιμορραγήσει η ψυχή μας θα τρέχουμε στα φόρουμ;