PDA

View Full Version : 12ος οίκος και φυλακές...

popininja
08-04-2010, 09:20 PM
Ο 12ος οίκος είναι μεταξύ άλλων αυτός του εγκλεισμού και συνδέεται
άμεσα και με τις φυλακές.
Ένας συμφοιτητής μου όταν φτιάξαμε παλιότερα τους χάρτες μας
είδαμε ότι είχε τον Ήλιο στον 12ο οίκο. ΄΄Στα κάτεργα με βλέπω'' μου είπε γελώντας.
Λιγα χρόνια αργότερα φυλακίστηκε για κάποιες παραβάσεις.:blink:

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Ήλιος στον 12 οίκο όσον αφορά
τη φυλάκισή μας και ποιοί πλανήτες εκεί ή και σε άλλο οίκο ή όψεις την ευνοούν;
:wacko:

kiaRRa
08-04-2010, 09:45 PM
Θα μπορούσε αντί για φυλακές να είναι κάποιο άλλο ίδρυμα, πχ ψυχιατρική κλινικη, κέντρα αποτοξίνωσης!

και προσωπικά δεν ξερω ποιο θα προτιμούσα, μιας και ο δικός μου Ήλιος ειναι στον 12 :embarrest
Αλλά εξαρτάται αν ο ήλιος αυτός ειναι σε ζώδιο πτώσης κλπ, σε δύσκολες όψεις και από πολλά ακόμα φυσικά :embarrest

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-04-2010, 10:07 PM
Θα μπορούσε αντί για φυλακές να είναι κάποιο άλλο ίδρυμα, πχ ψυχιατρική κλινικη, κέντρα αποτοξίνωσης!

και προσωπικά δεν ξερω ποιο θα προτιμούσα, μιας και ο δικός μου Ήλιος ειναι στον 12 :embarrest
Αλλά εξαρτάται αν ο ήλιος αυτός ειναι σε ζώδιο πτώσης κλπ, σε δύσκολες όψεις και από πολλά ακόμα φυσικά :embarrest

ισως και δουλεια που να σχετιζεται με τα παραπανω
καποιος να δουλευει σε αυτα η'' να εχει σχεση με αυτα Κιαρρουλα μου ε; :bigsmile::love::love::love:

kiaRRa
08-04-2010, 10:11 PM
ισως και δουλεια που να σχετιζεται με τα παραπανω
καποιος να δουλευει σε αυτα η'' να εχει σχεση με αυτα Κιαρρουλα μου ε; :bigsmile::love::love::love:

Aκριβως, Δεσποινα μου.

Εμένα πρόλαβε και με κάλυψε η δουλεια.... κρίμα να με ψάχνετε σε κανα ίδρυμα... :cry:

Μητσάκος
08-04-2010, 10:44 PM
Aκριβως, Δεσποινα μου.

Εμένα πρόλαβε και με κάλυψε η δουλεια.... κρίμα να με ψάχνετε σε κανα ίδρυμα... :cry:

Ποτέ δεν είναι αργά....

Χρυσάνθη
08-04-2010, 11:36 PM
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είχα διαβάσει ένα άρθρο το οποίο υποστήριζε ότι οι πλανητικές ενέργειες οπωσδήποτε θα εκτονωθούν με κάποιο τρόπο σε πρακτικό επίεπεδο και πως αν θέλουμε να μη μας βλάψουν (πχ δύσκολες διελεύσεις με ¶ρη ή με Κρόνο..) θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα αντίστοιχα θέματα που οι πλανήτες κυβερνούν ώστε να εκτονώσουν την ενέργειά τους αλλά σε πράγματα που δεν μας βλάπτουν για παράδειγμα να αρχίσουμε ενα άθλημα αντοχής όταν ο διελαύνων Κρόνος έρχεται σε σύνοδο με ¶ρη (¶ρης σωματική δράση μεταξύ άλλων και Κρόνος διάρκεια..) Το όνομα του άρθρου λέγεται ''Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το κάρμα'' αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.. Πιστεύετε ότι αν εχουμε μία γνώση του χάρτη μας, θα μπορούσαμε, έστω και λίγο να ''ξεγελάσουμε'' τη μοίρα μας?? Δηλαδή, αν ο κύριος αυτός συνειδητά ήθελε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυλάκισής του θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα θέματα που κυβερνούν τον 12ο οίκο?? (Φυσικά το πρώτο βήμα δεν το συζητώ είναι να μείνει απέξω από οτιδήποτε παράνομο..είναι και η θέληση στη μέση..πολλοί έχουν τέτοια οικοθεσία) Επίσης αν ένας τομέας του ωροσκοπίου μας έχει επαληθευτεί με τρόπο που να επαληθεύει πλήρως μία οικοθεσία και τον εκεί πλανήτη, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε χονδροειδώς ''ξεμπλέξει'' από μία αρνητική επιρροή του πλανήτη, ή αυτή είναι δυνατόν να ξαναεμφανιστεί ?? (πχ έχω Κρόνο στον 9... και οι σπουδές είχαν ένα θεματάκι.. επίσης δεν έτυχε ποτε να ταξιδέψω στο εξωτερικο..όλο κάτι τύχαινε! τώρα που το θέμα των σπουδών ξαπεράστηκε επιτυχώς, μήπως θα μπορούσε να ''ξεμπλοκαρει'' ο τομέας των ταξιδιών, ή ..?)
Ευχαριστώ.

scorpio_
09-04-2010, 09:14 AM
Ο 12ος οίκος δεν σημαίνει ότι απαραιτήτως θα είστε σε φυλακή ή ίδρυμα!! Επηρεάζει κυρίως την ψυχολογία του ατόμου το οποίο έχει τάση απομόνωσης και έλκεται από τα ενδιαφέροντα του οίκου αυτού πχ. μπορεί να ασχοληθεί με κατι σχετικό.Οπότε την γλιτώσατε.....Τώρα όσο αφορά ένα Κρόνο στον 9ο οίκο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση σε περιόδους που δεν ενεργοποιήται από προόδους ή διελεύσεις ή όταν έχεις καλύτερες προοδευτικές όψεις. :bigsmile:

Μητσάκος
09-04-2010, 09:31 AM
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είχα διαβάσει ένα άρθρο το οποίο υποστήριζε ότι οι πλανητικές ενέργειες οπωσδήποτε θα εκτονωθούν με κάποιο τρόπο σε πρακτικό επίεπεδο και πως αν θέλουμε να μη μας βλάψουν (πχ δύσκολες διελεύσεις με ¶ρη ή με Κρόνο..) .................................................. .
.................................................
επίσης δεν έτυχε ποτε να ταξιδέψω στο εξωτερικο..όλο κάτι τύχαινε! τώρα που το θέμα των σπουδών ξαπεράστηκε επιτυχώς, μήπως θα μπορούσε να ''ξεμπλοκαρει'' ο τομέας των ταξιδιών, ή ..?)
Ευχαριστώ.

Α) http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/758-%F0%DF%F3%F9-%E1%F0%FC-%F4%EF-%F4%F5%F7%E1%DF%EF-%EA%F1%FD%E2%E5%F4%E1%E9-%F4%EF-%EA%DC%F1%EC%E1.html Εδώ είναι το άρθρο που αναφέρεις.

Β) Σε αυτόν τον σύνδεσμο Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στ'άστρα; (http://www.myhoroscope.gr/43141-post51.html) και σε αυτόν Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στ'άστρα; (http://www.myhoroscope.gr/43334-post58.html) είναι δύο παλαιότερα ποστ μου, όπου συνοπτικά αναφέρω την άποψή μου για το βασικό σου ερώτημα περί την δυνατότητα αλλαγής και παρέμβασης στα όσα το Σύμπαν επιτάσσει. Αν δεν βαριέσαι, διαβάζεις όλες τις στοιχομυθίες από το θέμα http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/220-%F4%E5%EB%E9%EA%DC-%F4%EF-%F0%E5%F0%F1%F9%EC%DD%ED%EF-%EC%E1%F2-%E5%DF%ED%E1%E9-%E3%F1%E1%EC%EC%DD%ED%EF-%F3%F4%DC%F3%F4%F1%E1;.html :bigsmile:

konstantina318
09-04-2010, 01:09 PM
Α καλά άμα ήταν έτσι...τότε με Ήλιο-Κρόνο-Ερμή στο 12ο,για να μην αναφέρω και τις όψεις τους,θα είχε φάει ισόβια :bigsmile:
Αλλά πιστεύω πως
1ον Ποτέ δεν είναι αργά και
2ον Μου βγήκε ώς εγκλεισμός σε νοσοκομεία για μεγάλες περιόδους της ζωής μου @

Natalia10
09-04-2010, 03:45 PM
Καλησπερα:bigsmile:

Η αδερφη μου εχει 3 πλανητες στον 12 οικο, Ηλιος (Αιγοκερως) ,Σεληνη (Τοξοτης), Αρης (Αιγοκερως), και τον Κληρο της Τυχης (Αιγοκερως). Ολοι κανουν καλες οψεις αν εξαιρεσω το τετραγωνο του Αρη της (σε συνοδο με τον ωροσκοπο) με τον Πλουτωνα.Δουλευει σε νοσοκομειο.Δυο φορες νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα υγειας.Ευτυχως ξεπεραστηκε και ειναι καλα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αυτο που εχω να πω και το πιστευω απολυτα ειναι πως ειναι ενα πραγματικα πολυ δυνατο ατομο,θα ελεγα ειναι η ηρεμη δυναμη (Ηλιος σε συνοδο με Αρη στον Αιγοκερω) και σε συνοδο(με ανοχη 8 μοιρων) με την Σεληνη της (ειναι ταξιδιαρα ψυχη,τουλαχιστον 2 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο , Τοξοτης 29 μοιρα).Αυτο που δεν μπορω να ερμηνευσω ειναι για τον Κληρο της τυχης,πως μπορει να ερμηνευτει που ειναι στον Αγοκερω και στον 12 οικο και σε συνοδο (ακριβειας με τον Αρη) και τον Ηλιο,τριγωνο με τον Κρονο,τριγωνο με τον Χειρων και τετραγονω με τον Πλουτωνα.
Οποιο μελος γνωριζει να μου απαντησει, η αν εχει τον κληρο της τυχης στον 12 οικο και στον Αιγοκερω ας μου πει πως το ερμηνευει και πως το βιωνει.

Φιλικα:bigsmile:

Μητσάκος
09-04-2010, 03:54 PM
Καλησπερα:bigsmile:

Η αδερφη μου εχει 3 πλανητες στον 12 οικο, Ηλιος (Αιγοκερως) ,Σεληνη (Τοξοτης), Αρης (Αιγοκερως), και τον Κληρο της Τυχης (Αιγοκερως). Ολοι κανουν καλες οψεις αν εξαιρεσω το τετραγωνο του Αρη της (σε συνοδο με τον ωροσκοπο) με τον Πλουτωνα.Δουλευει σε νοσοκομειο.Δυο φορες νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα υγειας.Ευτυχως ξεπεραστηκε και ειναι καλα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αυτο που εχω να πω και το πιστευω απολυτα ειναι πως ειναι ενα πραγματικα πολυ δυνατο ατομο,θα ελεγα ειναι η ηρεμη δυναμη (Ηλιος σε συνοδο με Αρη στον Αιγοκερω) και σε συνοδο(με ανοχη 8 μοιρων) με την Σεληνη της (ειναι ταξιδιαρα ψυχη,τουλαχιστον 2 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο , Τοξοτης 29 μοιρα).Αυτο που δεν μπορω να ερμηνευσω ειναι για τον Κληρο της τυχης,πως μπορει να ερμηνευτει που ειναι στον Αγοκερω και στον 12 οικο και σε συνοδο (ακριβειας με τον Αρη) και τον Ηλιο,τριγωνο με τον Κρονο,τριγωνο με τον Χειρων και τετραγονω με τον Πλουτωνα.
Οποιο μελος γνωριζει να μου απαντησει, η αν εχει τον κληρο της τυχης στον 12 οικο και στον Αιγοκερω ας μου πει πως το ερμηνευει και πως το βιωνει.

Αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/224-%EF-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html το έχεις διαβάσει;

joanna1975
09-04-2010, 04:12 PM
Η αφροδίτη στον 12ο οίκο οταν κάνει τετράγωνο με τον ποσειδώνα στον 3ο οίκο.θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία; ή μονο μόνο τα αισθηματικά;
Σας ευχαριστώ

Natalia10
09-04-2010, 05:27 PM
Μητσακο σε ευχαριστω:bigsmile:

Για οσους ενδιαφερονται για τον κληρο της τυχης στον αιγοκερω το αποσπασμα ειναι αυτο
Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Δίνει μια τάση αυστηρότητας και πειθούς στην παράδοση. Κάνει την σκέψη περισσότερο βαθιά παρά πλατιά, συχνά ποιοτική. Υπάρχει μια υπευθυνότητα για κάθε τι το κοινωνικό ή πνευματικό. Τακτικά δημιουργεί στα άτομα μια δυνατή πίστη για την αποστολή και την σκοπιμότητα του έργού τους. Παραδείγματα βλέπουμε τους Νοστράδαμο, Ράλφ Βαλντό Εμερσον, Αβραάμ Λίνκολν.
(Δημοσιευτηκε απο το μελος Retrograde)

Και για οταν βρισκεται στον 12 οικο (στην ερωτηση μελους απαντησε η Κυρια Λιλιαν Σιμου)
Έχετε εύνοια στην προσωπικότητά σας στα θέματα του 12ου οίκου, δηλαδή αν εργάζεστε σε νοσοκομείο, χώρους εγκλεισμού, ή σε κλειστό χώρο (πχ ένα στούντιο) ή καλό είναι να απομονώνεστε και να αναζητάτε την εσωτερική σας γνώση, να αφυπνήσετε το υποσυνείδητό σας. Είναι καλός για εσωτερική φιλοσοφική διδασκαλία.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Roxanne
09-04-2010, 06:51 PM
και εγω εχω ηλιο κ ερμη στον 12ο ...θα παω κ γω φυλακη;:bigsmile::laugh:
μη τρελαθουμε με τα αστρα......:laugh: τη μοιρα μας τη φτιαχνουμε εμεις!θα μπορουσα να πω κ γω οτι ο ηλιος στον 12ο με κανει να θελω να μενω μονη μου,να κλεινομαι στον ευατο μου καποιες στιγμες οπως ολοι μας δε γινεται παντα..!
για να μη με παρεξηγησουν καποιοι..θελω να πω οτι αλλα αυτα ειναι τασεις μπορει να μην γινουν και ποτε, ας μην επηρεαζομαστε τοσο απο την αστρολογια

wind*1
09-04-2010, 07:14 PM
και εγω εχω ηλιο κ ερμη στον 12ο ...θα παω κ γω φυλακη;:bigsmile::laugh:
μη τρελαθουμε με τα αστρα......:laugh: τη μοιρα μας τη φτιαχνουμε εμεις!θα μπορουσα να πω κ γω οτι ο ηλιος στον 12ο με κανει να θελω να μενω μονη μου,να κλεινομαι στον ευατο μου αλλα αυτο δε γινεται παντα.........................!!!!

Και αμφιβάλεις ότι ο Ήλιος στο 12ο οίκο σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και -συμπληρώνω- ο Ερμής εκεί να σου δίνει ίσως μια μυστικοπάθεια και να προτιμάς τον κόσμο της φαντασίας σου από την "φυσική" επικοινωνία;:love::love:
Εννοείται ότι μόνο από έναν Ήλιο κι έναν Ερμή στον 12ο δεν θα βγούν συμπεράσματα σχετικά με το αν θα καταλήξει κανείς στη φυλακή, στο ψυχιατρείο ή στο νοσοκομείο (αυτό μας έλειπε κιόλας...)
Ούτε και οι θέσεις αυτές από μόνες τους σε κάνουν να θέλεις μόνιμα να είσαι μόνη σου, απλώς μια τάση περιγράφουν, αλλά όταν ενεργοποιούνται κατά περιόδους από διελεύσεις ή από προόδους μπορεί να σε κάνουν πιο επιρρεπή στο να προτιμήσεις την απομόνωση...
Και όπως έχεις ειπωθεί πολλές φορές στο site, από μεμονωμένες όψεις ή θέσεις δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα...

Φιλικά,
wind*1:love::love:

Roxanne
09-04-2010, 07:27 PM
εχω αμφιβολίες!ειμαι απιστος Θωμάς!:laugh:

wind*1
09-04-2010, 07:35 PM
εχω αμφιβολίες!ειμαι απιστος Θωμάς!:laugh:

:laugh::laugh::laugh:
Έτσι πρέπει, αλλιώς δεν προωθείται η έρευνα και η γνώση :bigsmile:

Natalia10
09-04-2010, 08:08 PM
Καλησπερα Roxanne:cheesy:

Κανεις δεν υποστηριξε πως αν εχει καποιος Ηλιο στον 12 οικο θα παει σιγουρα φυλακη:weird:
Μην ξεχναμε πως η αστρολογια ειναι τασεις.
Ο 12 οικος δεν συμβολιζει μονο τις φυλακες αλλα και αλλα θεματα.
Επειδη ειναι ο οικος του Ιχθει συμβολιζει και την φαντασια,την καλλιτεχνια,την εσωτερικοτητα κ.α.
Στην δικη σου περιπτωση απ'οτι γραφεις κλεινεσαι στον εαυτο σου δηλαδη τεινεις στον εσωτερισμο (αν εχω καταλαβει καλα):unsure:
Σε καθε ανθρωπο θα επιδρασει διαφορετικα (αναλογα με τις οψεις και με τον υπολοιπο χαρτη).
Οπως και να'χει ευχομαι ολοψυχα να μην αντιμετωπισεις ποτε θεματα με νοσοκομεια,φυλακες κ.λ.π.:bigsmile:

popininja
09-04-2010, 11:43 PM
Τελικά ξέρει κανένας να μας πει τι όψεις του ήλιου με άλλους πλανήτες
είναι ένδειξη φυλακίσεως:blink:?
Η΄ δεν παίρνουμε από το χάρτη τέτοιου είδους πληροφορίες?:wacko:

¨Οχι ειδικά αλλά σε γενικές γραμμές...

loulakopia
10-04-2010, 12:06 AM
Παντως σε χαρτη φιλου με ηλιο ερμη β.δ κ λιλιθ στον 12 ειχε προσφατως την εμπειρια της φυλακης εστω κ αδικα.....:laugh:

whisperer
10-04-2010, 12:13 AM
χμμ....δε νομίζω ότι είναι θέμα Ήλιου και όψεών του αποκλειστικά....
για π.χ.,,,μία φυλάκιση έχει να κάνει με νομικά θέματα σωστά? Οι νομικές υποθέσεις είναι θέμα του 9ου οίκου....οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένας συνδυασμός του 12ου με τον 9ο ή τους κυβερνήτες τους σε κακές όψεις....και ακόμα περισσότερο αν εμπλέκεται σε αυτές και ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη...
απο εκεί και έπειτα μπορούμε ίσως να μιλήσουμε και για τον ¶ρη ο οποίος μας δείχνει την δραστηριοποίησή μας η οποία τυγχάνει να είναι μηδενική σε περίπτωση φυλάκισης, έλλειψη πρωτοβουλίας, έλλειψη δραστηριοτήτων...ίσως σε άσχημη όψη με τον Κρόνο ο οποίος ως κυβερνήτης του Αιγόκερω δείχνει την κοινωνική μας καταξίωση...η οποία θίγεται σε περίπτωση φυλάκισης...
η αναφορά πιστεύω ξερών πλανητών χωρίς να γνωρίζουμε ποιούς οίκους κυβερνούν δε νομίζω ότι θα βοηθήσει εδώ...γενικότερα δε βοηθάει, αν δεν γνωρίζουμε τους οίκους δηλαδή ποιούς τομείς της ζωής μας αφορούν....ο 12ος παίζει σίγουρα...και ο κυβερνήτης του...στο προσωπικό χάρτη του κάθε ένα. Και προφανώς και ένας Ποσειδώνας ο οποίος κυβερνάει τις φυλακές και άλλα ιδρύματα εγλεισμού ούτως ή άλλως...

αλλά όλα αυτά δεν είναι συνταγή μαγειρικής και προφανώς αντίστοιχες περιπτώσεις με αυτές που συζητάμε μπορούν κάλλιστα να μην οδηγήσουν σε φυλάκιση...

Λευκή
10-04-2010, 12:20 AM
Η έννοια της φυλάκισης όσον αφορά τον 12ο οίκο είναι συμβολική.Εκτός αυτού,με δυσμενείς όψεις πλανητών (ιδίως φώτων) μέσα στον δωδέκατο ,αυξάνοντα οι πιθανότητες για τάση προς "μη καθαρές" ενέργειες.Μπορεί ο άλλος να είναι απλά κρυφός,μυστικοπαθής και κλειστός τύπος(μεταφορική "φυλάκιση").Μπορεί όμως να είναι και κάποιος που κάνει παρασκηνιακές ενέργειες ,12ος εκτός των άλλων σημαίνει και παρασκήνιο.Σε κάτι τέτοιο όμως λογικά θα συντελεί όλο το ωροσκόπιο.

ΜΑΝΗΣ
10-04-2010, 01:53 PM
Το άτομο με τον κλήρο τύχης ή αλλιώς την Γη στον αιγόκερω και στο 12 οίκο , αδυνατεί να πετύχει την ομαλή συνύπαρξη καταστάσεων ή απόψεων που είναι ή φαίνονται αντίθετες στον τομέα των αισθημάτων και στα θεμέλια που το ίδιο επιδιώκει και στηρίζει .

astrotrella
10-04-2010, 02:58 PM
Εγω εχω Ηλιο και Ερμη στον 12ο οικο..Η Ακμη ειναι στον Κριο στις τελευταιες μοιρες και περιλαμβανει ολον τον Ταυρο και λιγο απο τον Διδυμο..Ο Κυβερνητης του Ωροσκοπου Βρισκεται στον 12ο οικο και ο Κρονος στον 9ο και στον Αιγοκερω αλλα δεν κανει καμια σημαντικη οψη..Την γλιτωνω την φυλακη η τιποτα αλλο η οχι?Επισης η οψεις ειναι η εξης Ηλιος συνοδο με τον Ερμη,τριγωνο με Ουρανο και Ποσειδωνα,Εξαγωνο με Αρη ,αντιθεση με τον Πλουτωνα και ο Ερμης τις ιδιες οψεις αλλα και εξαγωνο με τον Δια..