View Full Version : απορια
ferragamo
06-04-2010, 03:28 AM
καλησπερα!τι μπορει να περιμενουν οι κριοι του πρωτου δεκαημερου απο τον ουρανο τον επομενο μηνα και γενικα ολο το 2011?Ευχαριστω
Μητσάκος
06-04-2010, 07:33 AM
καλησπερα!τι μπορει να περιμενουν οι κριοι του πρωτου δεκαημερου απο τον ουρανο τον επομενο μηνα και γενικα ολο το 2011?Ευχαριστω
http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%F1%FE%EC%E5%ED%E1/9409-%E4%DF%E1%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%E9%F7%E8%E5%DF%F2-%EA%E1%E9-%F3%F4%EF%ED-%EA%F1%E9%FC.html
http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2-%E6%F9%E4%DF%F9%ED/9121-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%FC-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%E9%EF-2010-a.html
και όσον αφορά το '10 αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2-%E6%F9%E4%DF%F9%ED/9055-%EA%F1%E9%FC%F2-2010-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2.html#post89201
Για το ...'11 τώρα, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, ή να πας στις εφαρμογές http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php, και αφού βάλεις τα στοιχεία του ατόμου που σε ενδιαφέρει, να επιλέξεις το "χάρτες πρόγνωσης" και στη συνέχεια το "διελεύσεις δωρεάν ανάλυση" :bigsmile:
farfoulo
06-04-2010, 10:43 PM
κι άλλη απορία! ποιο είναι το καρμικό ζώδιο του κριού και ποιο του αιγώκερου? υπάρχει κάποιο άρθρο για οτ θέμα?
ευχαριστώ
Μητσάκος
06-04-2010, 11:48 PM
κι άλλη απορία! ποιο είναι το καρμικό ζώδιο του κριού και ποιο του αιγώκερου? υπάρχει κάποιο άρθρο για οτ θέμα?
ευχαριστώ
Τι εννοείς με τον όρο "καρμικό ζώδιο" ;
farfoulo
07-04-2010, 01:48 AM
για παράδειγμα, ο λέων είναι καρμικό ζώδιο για τον ιχθύ, ή ο δίδυμος για τον σκορπιό.
Μητσάκος
07-04-2010, 08:29 AM
για παράδειγμα, ο λέων είναι καρμικό ζώδιο για τον ιχθύ, ή ο δίδυμος για τον σκορπιό.
Με αυτήν τη λογική, του Κριού είναι η Παρθένος και του Αιγόκερω οι Δίδυμοι...
Αλλά και πάλι, δεν μου διευκρίνησες τι σημαίνει ο όρος "καρμικό ζώδιο". Σε ρωτάω επειδή, με βάση αυτά που γνωρίζω ως τώρα, μάλλον ή εγώ δεν έχω καταλάβει την έννοια του κάρμα ή εσύ :bigsmile:
farfoulo
08-04-2010, 02:28 AM
να σου πω... δεν ειμαι σίγουρη ότι ξέρω τι είναι κάρμα. ίσως να μπορούσες να με διαφωτίσεις αλλά θα σου πω τι ξέρω. καρμική σχεση ξέρω ότι είναι εκείνη που δεν σε αφήνει ποτέ ίδιο, σε αλλάζει. δεν είναι εύκολη κατάσταση.
εγώ βέβαια ρώτησα πιο πολύ από χαζή περιέργια. χι.... αλλά πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνω σε αυτό το site...
Χρυσάνθη
08-04-2010, 02:44 AM
Νομίζω ότι χρησιμοποιείται ο όρος αυτός...απλά δεν πιστεύω οτι όντως εμπεριέχει το καρμικό στοιχείο, απλά οι σχέσεις αυτές είναι λιγάκι δύκολες... οπότε μοιραίες με μία έννοια. Επίσης νομιζω οτι για καθε ζωδιο υπαρχουν δυο ''καρμικα'' ζωδια.. που ειναι τα διπλανα απο το αντιθετο του.. αυτή η όψη που σχηματίζουν μεταξύ τους έχω την εντύπωση ότι είναι η όψη χιαστί.. Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ πρόκειται για ζώδια που δεν έχουν πολλά κοινά οπως για παράδειγμα ο Κριός με τον Σκορπιό αλλά εαν βρεθούν σε μία σχέση, πράγματι θα πρέπει να αλλάξουν αρκετα για να συνεννοηθουν, και ενώ συνήθως δε συναντάς εύκολα τέτοια ζευγάρια,... όταν τα συναντήσεις έχω προσέξει ότι η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή και θυελλώδης.. (Στην τελική συνεννοηση κολλάνε λίγο..) Εάν το πάρουμε σύμφωνα με τους οίκους,...με βάση το ηλιακό σου ζώδιο, ο Ήλιος του ''καρμικού'' ζωδίου που σου αντιστοιχεί, πέφτει είτε στον 8 είτε στον 6 οίκο σου.. Και αυτό που είπες για μεταμόρφωση μου κολλάει τέλεια για τον 8ο...
farfoulo
08-04-2010, 02:49 AM
δεν πολύκατάλαβα αυτό με τους οίκους που μου γράφεις...θες να μου το εξηγήσεις λιγάκι.. ο οροσκόπος μου είναι αιγώκερος πάντως δεν ξέρω αν βοηθάει στο συλλογισμό σου. ευχαριστώ πάντως
Χρυσάνθη
08-04-2010, 03:09 AM
δεν πολύκατάλαβα αυτό με τους οίκους που μου γράφεις...θες να μου το εξηγήσεις λιγάκι.. ο οροσκόπος μου είναι αιγώκερος πάντως δεν ξέρω αν βοηθάει στο συλλογισμό σου. ευχαριστώ πάντως
Έδωσα μία γενική απάντηση για ότι γνωρίζω για τα λεγόμενα καρμικά ζώδια, (ατυχής ο χαρακτηρισμός όπως είπα αλλά..) και αυτό με τους οίκους ήταν απλά μία υπόθεση στο γιατί λέγονται έτσι (μπορεί να κάνω και λάθος).. σε συμβολικό επίπεδο,.. κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς παραπάνω,...
Γενικά επειδή είσαι Κριος, ''καρμικά'' για σένα θεωρούνται ο Σκορπιός και ο Παρθένος. Τα αντίτοιχα καρμικά του Αιγόκερου είναι ο Δίδυμος και ο Λέων. Αλλά αυτό με τα καρμικά, πρακτικα δε σου λύνει κανένα θέμα και δεν έχει και περισσότερη ανάλυση. Είναι απλά ένας χαρακτηρισμός. Εάν ενδιαφέρεσαι για συναστρία, ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα να διαβάσεις,. και βέβαια θα ήταν καλό να ξεκινήσεις με γενέθλιους χάρτες πρώτα για να πας στις συναστρίες...
Φιλικά, Χρυσάνθη.
Μητσάκος
08-04-2010, 10:21 AM
να σου πω... δεν ειμαι σίγουρη ότι ξέρω τι είναι κάρμα. ίσως να μπορούσες να με διαφωτίσεις αλλά θα σου πω τι ξέρω. καρμική σχεση ξέρω ότι είναι εκείνη που δεν σε αφήνει ποτέ ίδιο, σε αλλάζει. δεν είναι εύκολη κατάσταση.
εγώ βέβαια ρώτησα πιο πολύ από χαζή περιέργια. χι.... αλλά πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνω σε αυτό το site...
Διάβασε την εισαγωγή του άρθρου που είναι σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7706-%E1%F0%EF%EA%F9%E4%E9%EA%EF%F0%EF%E9%FE%ED%F4%E1%F 2-%F4%E9%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html , έχει μια ερμηνεία του κάρμα και της σημασίας του. Απλώς να έχεις υπόψιν σου ότι το κάρμα δεν έχει να κάνει μόνο με γκομενικές σχέσεις, αφορά κάθε σου δραστηριότητα, κάθε σου σχέση, μικρή ή μεγάλη, γκομενική ή επαγγελματική ή οικογενειακή. Αφορά όλη σου την ύπαρξη και το σκοπό για τον οποίο ζεις. Αν περιορίσεις την έννοια του κάρμα μόνο σε γκομενικές σχέσεις, τίποτα δεν θα έχεις καταλάβει, τίποτα δεν θα έχεις διδαχθεί.
(φυσικά, εφόσον αποδέχεσαι τη μετενσάρκωση και όλες αυτές τις αντιλήψεις, για τις οποίες υπάρχει ισχυρότατος αντίλογος -και όχι μόνο από κολλημένους σκεπτικιστές).
Θα σου πρότεινα ακόμα να διαβάσεις και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html, για να καταλάβεις ότι ο όρος "καρμικό ζώδιο" δεν υφίσταται και ότι σε μα συναστρία μπορεί οι θέσεις των Ήλιων να παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά απλώς είναι το πρώτο σκαλοπάτι της ανάλυσης, καθώς έπονται πολύ περισσότερα στοιχεία που πρέπει και αυτά να αναλυθούν.
:bigsmile: