hattie23
05-04-2010, 12:54 AM
Καλησπερα!Στην ηλιακη μου επιστροφη για το νοεμβριο 2010 -νοεμβριο 2011 οι περισσοτεροι πλανητες βρισκονται στον 2 οικο στην παρθενο.δηλαδη ηλιος ,σεληνη,αφροδιτη,ερμης,ουρα νος και διας.οι δυο τελευταιοι κανουν τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον 5 οικο στον τοξοτη.αυτο σημαινει οτι θα εχω μεσα στην επομενη χρονια ευκαιριες για ευκολα κερδη τα οποια ομως θα εξαφανιζονται πολυ γρηγορα η οτι υπαρχει κινδυνος να εξαπατηθω?.γενικοτερα,του χρονου θα μεινω σε χωρα του εξωτερικου και σκοπευω να εργαστω εκει.καταλαβαινω οτι θα εχω εντονα τα οικονομικα θεματα αφου παρα την υποστηριξη των γονιων μου σκοπευω σιγα σιγα να ανεξαρτοποιηθω οικονομικα απο εκεινους (επιτελους!) αλλα οι δυο τελευταιες οψεις με κανουν να ανησυχω μηπως δεν τα καταφερω.επισης οι ερμηνειες που εχω διαβασει σε ενα αγγλικο σαιτ σχετικα με τις οψεις αυτες ηταν πολυ περιεργες.φυσικα ηταν πολυ γενικολογες αφου δεν υπηρχε δυνατοτητα οικοθεσιας αλλα μιλουσαν για πραγματα εξω απο εμενα.οπως χρηση ουσιων η εμπλοκη με παραθρησκευτικες οργανωσεις .θεματα τα οποια δεν με εκφραζουν καθολου σαν ατομο.ωστοσο καλο θα ηταν να προσεχω κατι τετοιο κατω απο την επιρροη αυτων των οψεων?